Oral sekste erkekler en çok nelere dikkat eder, neyi sevmez?

Evet beyler buyurun mikrofon sizde 😄 sevdiğiniz veya sevmediğiniz, en çok nelere dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir buyurun anlatın da bilelim olur mu?
🍓🔥
Oral sekste erkekler en çok nelere dikkat eder, neyi sevmez?

Evet beyler buyurun mikrofon sizde 😄 sevdiğiniz veya sevmediğiniz, en çok nelere dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir buyurun anlatın da bilelim olur mu?
🍓🔥
Ben zorla yaptirmam ya da yap demem kadinin kendi istegi ile yaomasi ve severek yaomasini isterim izin veririm yani ona sadece istiyor musun derim emin misin derim zaten gozlerinden anlar oyle yapmasina izin veririm nasil yaptigi cidden onemli degil ama dogru yapilis gibi anlatilan seyler ise oncelik gövdesinden baslayip bas kismina kadar yalayip agzina diline alistirmasi gerek sonra bas kismini dilleyipm dilini basinin etrafindan dolandirio emmesi gerek sonra zamanda agzina almaya çalışır agzindaki tükürüğü falanda yutmak yerine penise birakmasi daha dogru olur ne kadar islak olursa o kadar iyi sonra billurlari emmesi gerekir daha sonra onun daha alti orayi yalamasi olabilir o sekilde bir oral daha keyifli mutlu eder
Teşekkür ederim
Temizlik diyorum öncesinde. Duş alınmalı ve kokulu jel kullanan var ama ben oralda vajinanın kendine has kokusunu içime çekmek ve öyle yalamayı severim yalarken de sadece dilim değil parmaklarımda aktif olur ellerimde yalarken göğüslerini okşarım klitoristini uyarırken parmaklamayıda severim bunlar oralı daha zevkli hale getirir ki özellikle kafamıı elleriyle bastırması benii daha haz dolu eder fantezi arayanlar vajinaya çikolata da sürtebilir güzelce yaladıktan sonra öpüşmekte harika olur
Vajinal akıntısı varsa armosferden falan çıkmak istiyorum
İdrar yolu enfeksiyonu varsa da aynı şekilde
Jiletle alıyorsa eger dilim patates tarlasına dönğyor
Ahahahagha bi tık öyleyim 😃
Cevap
30Cevap
Göz teması olmazsa olmaz..
Diş değdirmesi sinir bozucu..
Partnerimin bana oral yapmasını istemem. Gerek duymuyorum. Birde onu aşağıladığımı düşünüyprum o yüzdende huzursuz oluyorum
Bana zevk verir tabiki hoşuma gider ama kocaman penisi kadının ağzı sokmak sonra boşalmak falan kadını aşağılayıcı şeyler bana göre.. çabuk sertleştiğğm içinde ihtiyaç duymam hem
İstiyorsa tabiki yapabilir oral. Sonuçta karşılıklı zevk durumu var. Ama yüzüne ya da ağzına boşalmamı isterse boşalmam
Bu arada ben partnerime seve seve oral yaparım😀
Hijyenik olması yeterli yoksa tüy olması, şekli falan önemli değil. Bir de oral yaparken kadının saçlarımı tutması hoşuma gider.
Göz teması olmali kesinlikle hafifçe penise dış gecirmesi deliye döndürür beni dibine kadar alması yani gırtlağa kadar diliyle bana bakarak baş kısmını yalamasi offff fena oluyorum o şekilde hayal edince 😍
Temiz olması koku olmaması gerisi pek sorun degil
Girtlagina kadar alabilcek mi diyerek zorlarim biraz alirsa sinavi gecer:)
Temizlik ve koku bilhassa önemli
Neyine dikkat edcem kız zaten dilini degdirir değdirmez sulanır fena kalkar sonra anlamaz bir anda fışkıra fışkıra boşalirim ağzının içine 🤭
Bazı kızlar harika oluyor mesela soruyu görünce aklıma gelenler var 😄 en sevmediğim dişlerini değdirmesi.
Kokusu önemli. Özel günleri dışında, temizliğine dikkat etmesi kafi.
Seks esnasında huylanması gıdıklanıyor ay yapma demesi ayar oluyorum.
Koku kıl hijjenik olmasına birde karşılıklı olması
Dondurma gibi yapılması sevilmez, elini güzel kullanması fazlasıyla sevilir. Tabiki dip yapması daha da iyi.
Koku ve kullar sıkıntı.
Kadının davranışlarında sıkıntı yoksa başka sorun olmaz.
Hijyen önemli
Temizlik ve kötü koku
Dişleme yeter 😄
Hem tahrik, hem korku, hem heyecan. Yaptın mı hiç?
Yaparken erkeğinin gözlerinde bunu görmüşsündür zaten. Bunu yapmayı tavsiye etmesemde yapınca sonu sert ilişkiye kayıyor çünkü erkeği kudurtuyor 😄
Evet, ben ederdim ama her defasında heyecanlanırdım 🙈
Kıl ve kötü koku olmasın kafi 😉
Dişlemeyin olur mu? 🥹
Vajinanin pis olması ve kokusu
göz teması olmalı ama diş teması olmamalı
Lok lok kapak açma gibi çıkan ses 😁
Tiksinmesini istemem yapmyı sevmeli keyif almalı
Oral seks sıralada dişler değmesi
Dişleri değdirmemesine
bosalma anı
Koku olmasın yeter
Kıllarıda yalaması lazım