kızlık zarı sürtünme ve oralla bozulcak bişey mi kızlık zarı yirtilirken hissedilir mi hic acı hissetmedim sürtünerek bişeyler yaşadık ama öyle içine girdiğini felan hiç hissetmedim bozulmuş olabilir mi çok pişmanım sürekli dua ediyorum rabbim beni affetsin diye ailem baskıcı bir aile bu olanları bilse yaşatmaz yardım edin bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret zarı, vajinanın birkaç santim içerisinde yer alan ve kolaylıkla yırtılabilen bir yapıdır eğer esnek değilse. Sürtünme yoluyla ilişkiye girmek de bu açıdan çok tehlikelidir. Eğer ki sürtünürken az da olsa içinize girdiyse, kan geldiyse ve keskin bir acı duyduysanız ya bozulmuştur ya da kısmi bozulma-zedelenme meydana gelmiştir. Kızlık kanı, pembemsi bir renktedir ve öyle fazlaca bir miktarda değildir.
012 Yorumla
Soran+1 yılYok bunlar olmadı hiç
- +1 yıl
Olmadıysa bozulmamıştır ama sürtünme yoluyla ilişkiye girmeyin bir daha. Erkeğin bir anlık dikkatsizliğine veya kendini tutamamasına bakar bozulmanız. Sonrasında ise terk edip de gider. Eğer her kadın, bekaretini alan erkekle evlenseydi bu kadar zar mevzusu olur muydu? Kızlık diktirenlerin sayısı gitgide artıyor yani bu ne demektir? Erkek bozuyor ve bir bahaneyle sepetleyip de yoluna gidiyor. Kız ise pişman oluyor, sonraki ilişkilerinde bu sebeple terk ediliyor. Bakire değilim dediği anda doğrudan cinsel obje gibi görülüyor ve her sevgilisi ''bana da versin'' diyerekten onunla yatıyor. Sonrası işte bir bakıyorsunuz ki yaşınız olmuş otuz ve bir düzine erkekle yatmışsınız...
Soran+1 yılAllah'ım esirgesin korusun ben evlenip yuvamı kurmak istiyorum sevgilim evlenmiş ayrılmış bir çocuğu vardı ben bekarım ilklerimi onunla yaşadım baştan girmemem gerekirdi ama aşık oldum saf aşık hemde ailemin onayı yoktu başta iki sene mücadele verdik tam ailem onay verdi benimle sürekli kavga edip bağırıp cagiriyordu hala huylarina devam etti bak dedim ailem izin verdi en mutlu günlerimiz bırak artık bu bana bağırıp çağırmalarini üslubunu değiştir dedim ama o devam etti en son dayanamadim zoruma gitti anneme açıkladım olayı anne sizde izin verdiniz ama üslubu bana çok yanlış dedim onlarda istemedi bende bitirdim sürekli kıskançlık sürekli baskı yapıyordu. İki senede biz böyle çıplak bir şekilde oral yaptı ve surtunuyorduk ama öyle içine girişi olmadı bir acı sızı olmadı hiç bozulmamistir umarım ben evlenip yuva kurmak istiyorum aslında gözüm yok böyle seylere çok sevmenin verdi aptallığı yaşadım Allah yaşatmasın kimseye
- +1 yıl
Hanımefendiler, birini sevdiği zaman eğer biraz da safsa her şeyini ona veriyor. Erkeklerin pek çoğu ise zaten malum organları için her şeyi yapacak seviyesizliktedir. Neyse işte kadınla yatıyor, bekaretini alıyor ve sıkılana kadar her şeyi yaşadıktan sonra sepetliyor. Kadın istediği kadar söylesin, ağlayıp da bağırsın... Nasıl olsa artık olan oldu. Ortalık bu şekilde kandırılan kızlarla dolu. Sırf KS'ye bile her gün böyleleri gelip de bir şeyler danışıyor. Sonucunda da kız, ortada kalıyor ama adam zaten takmıyor bunları. Peki ne oluyor? Ya her şeyi açık açık anlatarak her sevgilisiyle birlikte olmaya devam ediyor ya da zarını diktiriyor ve birilerini kandırıyor. Öyle kurulan bir evlilikten hayır mı gelir? Erkeğe bir şey olmuyor tabii ki de. Kız ya birilerini kandırmanın vicdan azabıyla yanıp tutuşuyor ya da kendisini temize çekmek için seçici olmaktan vazgeçip de kendini kabul eden ilk kişiyle evleniyor. Ama bu da bir kurtuluş değil. Bizim toplumumuz iki yüzlüdür, erkeğe ''elinin kiri'' der ama kadına yükler bütün ahlak yükünü. Erkek, her ne kadar onla bunla yatmış olsa da kadın bakire değilse yüzüne vurur. Belki ilk yıllar yapmaz ama seneler ilerledikçe en ufak bir tartışmada ''çok tatlı geldiyse ona gitseydin'' demeyeceğini nasıl bilebilirsiniz? Diyeceksiniz ki böyle olmayanlar da vardır. Vardır ama zaten bu şekil olmayanların da evlenmeye gözü yoktur. Evleneceğiniz kişi, muhtemelen yukarıda bahsettiğim sosyokültürel seviyeden pek de farklı birisi olmayacaktır. Üzgünüm ama eldeki malzeme bu. Memleket değiştirip de Avrupalı birisiyle evlilik düşünmüyorsanız, ülkemizdeki erkeklerin düşüncelerini dikkate almanızı öneririm. Öyle ki burada atıp tutan yani ''bekaret önemsizdir'' diyenlerin pek çoğu da zaten ''piyasa yapmak'' ve ''kız düşürmek'' amacıyla böyle söylüyor. Onların pek çoğu da evlenecek olsalar ''el değmemiş'' arayışına gireceklerdir. Yani öyle sanaldaki erkeklere bakıp da ''bekaret önemsizdir'' yaygarası yapmayın.
Soran+1 yılEvet çok haklısın o kadar üzgünüm ki ne yapacağım bilmiyorum kızlık zarim duruyordur muhtemelen birilerini kandırmayı hiç istemem ama bu durumu anlatırsam başıma kalkacaklar :( yaşamak istemiyorum artık ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
Bekaretiniz bozulmadıysa bence hiç bahsetmeyin bu konulardan. Bunun için de kontrole gidebilirsiniz. Benim tahminince bekaretiniz kesinlikle bozulmadı. Eğer bir daha bu tarz bir ilişkiyi kabul edecekseniz zaten başınıza geleni hak ediyorsunuz.
- +1 yıl
Zaten bozulmamış bu hanımefendininki ama bozulsaydı söylemeliydi.
Soran+1 yılBir daha böyle bir ilişkiye girmeyeceğim kesinlikle artık düzgünce durup gerçekten evlenecegim gün açacağım kendimi çok ama çok teşekkür ederim bana çok iyi geldiniz
- +1 yıl
Rica ederim. Her şey gönlünüzce olsun.
- +1 yıl
Birilerini kandırmak en kötüsüdür.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir kafadasin ya? Seni bırakmasa yaptığının yanlış olduğunu da anlamazsın bırakması mi lazimdi yoksa devam mı edecektin? Sen şimdi namusu bacak arasından ibaret mi görüyorsun? Zar gitmedi ve temizsin öyle mi? Zarın gidip gitmemesinin peşine dusmussun kusura bakma ama şu an bakire değilsin. Yani hayatina giricek kişiye bakire rolleri yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim evlenmiş ayrılmış bir çocuğu vardı ben bekarım ilklerimi onunla yaşadım baştan girmemem gerekirdi ama aşık oldum saf aşık hemde ailemin onayı yoktu başta iki sene mücadele verdik tam ailem onay verdi benimle sürekli kavga edip bağırıp cagiriyordu hala huylarina devam etti bak dedim ailem izin verdi en mutlu günlerimiz bırak artık bu bana bağırıp çağırmalarini üslubunu değiştir dedim ama o devam etti en son dayanamadim zoruma gitti anneme açıkladım olayı anne sizde izin verdiniz ama üslubu bana çok yanlış dedim onlarda istemedi bende bitirdim sürekli kıskançlık sürekli baskı yapıyordu. İki senede biz böyle çıplak bir şekilde oral yaptı ve surtunuyorduk ama öyle içine girişi olmadı bir acı sızı olmadı hiç bozulmamistir umarım ben evlenip yuva kurmak istiyorum aslında gözüm yok böyle seylere çok sevmenin verdi aptallığı yaşadım Allah yaşatmasın kimseye
Cevap sahibi+1 yılBak hala kizlik zarı diyosun sen zaten yaşamişsin bunu içine girse ne olacak heryerine ellemiş zaten. Kim bilir kaç kez yaptınız. Biriyle olduğunda seni bakiresin diye tertemiz sanacak rahat edecekmisin peki? Bak hayatına biri girince bende biseyler yaşadım ama anlatmak zorunda değilim senden onceydi herkesin şeyi kendine demelisin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl2 senelik ilişkinde sürtünmeyle mi orallamı cinsellik yaşadın birde ailem bilmesin diyosun nasıl olacakmış o
04 Yorumla
Soran+1 yılİkisinide yaptık ben çok guveniyodum o çok yanlış bir insanmış bunu yeni anladım çok kötüyüm
- +1 yıl
Yaptıysan diyecek bişey yok çok güvenmeyin diyoz erkeklere ama dinleyen kim yanlış insan olduğunu nasıl anladın köyüysen ben nasıl yardımcı oluyum
Soran+1 yılsevgilim evlenmiş ayrılmış bir çocuğu vardı ben bekarım ilklerimi onunla yaşadım baştan girmemem gerekirdi ama aşık oldum saf aşık hemde ailemin onayı yoktu başta iki sene mücadele verdik tam ailem onay verdi benimle sürekli kavga edip bağırıp cagiriyordu hala huylarina devam etti bak dedim ailem izin verdi en mutlu günlerimiz bırak artık bu bana bağırıp çağırmalarini üslubunu değiştir dedim ama o devam etti en son dayanamadim zoruma gitti anneme açıkladım olayı anne sizde izin verdiniz ama üslubu bana çok yanlış dedim onlarda istemedi bende bitirdim sürekli kıskançlık sürekli baskı yapıyordu. İki senede biz böyle çıplak bir şekilde oral yaptı ve surtunuyorduk ama öyle içine girişi olmadı bir acı sızı olmadı hiç bozulmamistir umarım ben evlenip yuva kurmak istiyorum aslında gözüm yok böyle seylere çok sevmenin verdi aptallığı yaşadım Allah yaşatmasın kimseye
- +1 yıl
Hayat hikayeni yazmışın resmen derdiniz burdan yazıyosun ilkim falan filan allah bildiği gibi yapsın seni
Üstünden zaman geçmiş, şimdi bakarsam anlayabilirim benim işim bu zaten, ayrıca bu konularda bilgisizsin soruların varsa onlara da yanıt olurum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok abla sürtümmeyle boşalmaz içine girse hissederdin bunu pişman olmana gerek yok
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bı acı sızı olurdu değil mi
- +1 yıl
Acı sızı kan olurdu ve çok sinşr hğcresinin oldugu erojen bir bölge vulva girmiş olsa kesinlikle hissederdiniz mğsterih olun
Soran+1 yılTamam o zaman çok teşekkür ederim
- +1 yıl
🙏 Rica ederim
- +1 yıl
Anladım çok masum çok iyi kalpli birisin burada özelini anlattın cesaretinden dolayı tebrik ediyorum inşallah senle aynı kafada olan kişilerle karşılaşırsın ki şükret içine girmemiş bekaretşni almamış bu daha çok strese sokardı seni ve hormonlarından dolayı ya da partnerini de memnun etmek için yüzeysel birşeyler yaşamış sınız o da ailenden aldıgı özgğvenle yersiz harketlerde bulunmuş iyi ki erken görmğşsün bu yüzünğ ilerde olsa daha çok pişman olurdun
Soran+1 yılÇok ama çok teşekkür ederim beni görebildiğin anlayabildigin için en azından daha kötüsü olmadı baştan gördüm bitirdik. bir an önce bu olayları unutmak istiyorum kızlık zarima bişey olmuş olsaydı zaten hissedrrdim bı acı sızı olurdu bana çok yardımcı oldun birazda olsa içim rahatladi
- +1 yıl
Yok rica ederrim sıkıntı yapacagın hiçbişey yok gğzellikler seninle olsun 🙏
Soran+1 yılAllah razı olsun
+1 yılBir dakika, şimdi yeni sevgiline bakire olduğunu mu söyleyeceksin?
03 Yorumla
Soran+1 yılYargılama o şimdi hayatını yaşıyor istedigiyle olabiliyor ben kusurlu gibi ortada kaldım psikolojim alt üst oldu Allah kimseyi dusurmesin
- +1 yıl
Ya ne alaka, sen de zevk aldın sonuçta. Kusurlu ne alaka, kızlık zarı spor yaparken bile yırtılabiliyor. Önemli olan dürüst olman.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKizlik zarin yırtılma oldugunda kanama olur ıcine birseyler girdi mi vajinanin girmediyse sorun yok
05 Yorumla
Soran+1 yılBişey girmedi girseydi anlardim değil mi bı sızı acı olurdu galiba
Cevap sahibi+1 yılEvet hissedersin penis girdiğinde
Cevap sahibi+1 yılYine iyi ki icine girip kizlik zarini tamamen bozmamis
Soran+1 yılÇok şükür
+1 yılYapip niye pişman oluyon ak kabullen gitsin
02 Yorumla
- +1 yıl
Allah yaşatsın yasatmasin mesele o degil ki. Evlenip boşanan insandan ne beklenir eşiyle anlaşmayan insan senle mi anlaşacak çok saçma iyileride vardir elbet fakat nadir. Ardından sen benim gözümde bakire değilsin şu an zar falan hikaye bunlar ister bakire ol olma bu sorun degil ki 2 bin tlye zar dikimi yapıyorlar. Evlendigin insanın yüzüne bakarsan geçmiste yaptığın oral hiç mi aklına gelmeyecek ve o seni bakire sanacak saf bir insani kandirmis olacaksin ve bu etik değil. Sığ görüşlü biri değilim fakat insanin tutumu net olmali bakirelik zardan ibaret önemli olan kişinin kendi ruhu.
+1 yılİcine girmeden bozulmasi imkansiz
03 Yorumla
- +1 yıl
Kullan at sıkilinca birak modunda sizi kullanmiş gecmis olsun. Icinize girmedegiyse bozulmasi imkansizdir.
Soran+1 yılÇok şükür ki kızlık zarimi almadı
Hayır bozulmaz merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim girdiğini hissederdim acı olurdu değil mi
Neden pişman oluyorsun ki
02 Yorumla
+1 yılİçine girdi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılGirmedi
- +1 yıl
O zaman bişey olmaz. orala yönlendir
Gizli Üye(25-29)+1 yılZar diye bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYirtilmqz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 2 senelik ilişkim ve biz sürtünerek ve oral yaparak biseyler yaşadık çok ama çok pişmanım nolursunuz yargilamayin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım