Cinsel Yaşam Sevişmeden ne kadar durabilirsiniz? AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Sevişmeden ne kadar durabilirsiniz?🔥❤️🍓 Sevişmeden ne kadar durabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Sonegobükücü00 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevgilşm olsaydı günde en az bir defa isterdim. 2 yıldır seks yapamıyorum düz duvara tırmanıyorum hiç sorma😂 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Biraz Zor Dayanıyorum Güzel İstekli bi kızla sevişme isteğim yüksek 🤭🔥 bende maalesef Mastürbasyon 31 çekerek rahatlıyorum ne yapabilirim ki 1 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Seksten zevk konusunda uzun suredir unuttum denilebilir seksten ise zevk olmayinca istesekte bos gozuyle bakan birjyim su aralar. 1 0 Yorumla
Kirmizigul123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl 6 aydır düzenli sevişiyoruz 3 ay ayrı kalicaz nasıl dayanicam bilmiyorum 2 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. En fazla 2 hafta 1 0 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İradem o kadar güçlü değil. Duramıyorum… 😎 1 0 Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok uzun süre, * başladığımdada kolay kolay bitirmem. 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. 6 ay askerde durdum ahabbahav çok zordu yaa gerçekten aşırı zordu 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Mecburiyetten duruyoruz işte yoksa duramıyorum 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevişmeden durulmaz ama bir kadın kız bulsak iiyi olacak alev gibiyim 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl 22 senedir duruyorum :) 1 1 Yorumla AsilayO1 +1 yıl İyiymiş Yorumla
abrakadavra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Asko benim iş icabı her gün sevişirim 6 4 Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Hergün sevişme olur tatlı olur sen alışmışındır Yorumla Mr_Smart +1 yıl nasıl bir iş ki bu? Yorumla Mustafa7997 +1 yıl Oro musun Yorumla 06romeo +1 yıl İlginçmiş 😃 Yorumla
callmedestroyer Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl 6 aydır duruyorum jsjknkskjs 1 2 Yorumla AsilayO1 +1 yıl Çok uzun olmuş Yorumla callmedestroyer +1 yıl bu gidişle de uzamaya devam edecek gibi jskjsnks Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bunun bir süresi yok. Ne kadar buna doyduğun önemli 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl İradem güçlüdür, ölesiye durabilirim. 1 3 Yorumla AsilayO1 +1 yıl Güzel bir şey bu Yorumla technocrates +1 yıl İradeli olmak iyidir Yorumla AsilayO1 +1 yıl Evet. Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. En uzun 9 ay durmuştum 😃😃 1 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir saniye bile duramıyorum ama yok ne yapalim 1 0 Yorumla
Aly34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Belli olmuyor bazen 1 saat bazen 1 ay yani yediğin şeylerle alakalı sperm çoğalıyorsa can istiyor. 0 0 Yorumla
Tttolqaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Coronaoşmafan önce deseydin 2 hafta derdim corona beni bir değiştirdi 1 ay 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. en fazla üç gün. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. iki buçuk ay dururum kanımca 1 0 Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Az bir süre :) 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl mastürbasyon ile idare ederim napalım. 😄 0 0 Yorumla
23gazipolis46 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Benin 3 yıl oldu geçiyor bile en son boşandım 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl normalde 2 gun sartlardan dolayı 1 hafta maalesef 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl regl günlerin kadar günü çıkar 30 günden? 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. 8 yılı geçti abla 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şimdi bi fb olaydı onla sevişerek uyanabilirdim 😃 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 2 max 3 gün 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. şimdiye kadar iyi durdum valla :) 0 0 Yorumla
scare Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Spora abanırsam baya durulabilir 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. 20 yıldır duruyoruz sdfsd 0 0 Yorumla
Musti3335 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. 1-2hafta 1 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 7 ay 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cok zor ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Sevgilşm olsaydı günde en az bir defa isterdim. 2 yıldır seks yapamıyorum düz duvara tırmanıyorum hiç sorma😂
Biraz Zor Dayanıyorum Güzel İstekli bi kızla sevişme isteğim yüksek 🤭🔥 bende maalesef Mastürbasyon 31 çekerek rahatlıyorum ne yapabilirim ki
Seksten zevk konusunda uzun suredir unuttum denilebilir seksten ise zevk olmayinca istesekte bos gozuyle bakan birjyim su aralar.
6 aydır düzenli sevişiyoruz 3 ay ayrı kalicaz nasıl dayanicam bilmiyorum
En fazla 2 hafta
İradem o kadar güçlü değil. Duramıyorum… 😎
Çok uzun süre, * başladığımdada kolay kolay bitirmem.
6 ay askerde durdum ahabbahav çok zordu yaa gerçekten aşırı zordu
Mecburiyetten duruyoruz işte yoksa duramıyorum
Sevişmeden durulmaz ama bir kadın kız bulsak iiyi olacak alev gibiyim
22 senedir duruyorum :)
İyiymiş
Asko benim iş icabı her gün sevişirim
Hergün sevişme olur tatlı olur sen alışmışındır
nasıl bir iş ki bu?
Oro musun
İlginçmiş 😃
6 aydır duruyorum jsjknkskjs
Çok uzun olmuş
bu gidişle de uzamaya devam edecek gibi jskjsnks
Bunun bir süresi yok. Ne kadar buna doyduğun önemli
Duramam ayrıca yorumların mantıklı takip ettimsen
İradem güçlüdür, ölesiye durabilirim.
Güzel bir şey bu
İradeli olmak iyidir
Evet.
En uzun 9 ay durmuştum 😃😃
3 gün durabildim
Bir saniye bile duramıyorum ama yok ne yapalim
Belli olmuyor bazen 1 saat bazen 1 ay yani yediğin şeylerle alakalı sperm çoğalıyorsa can istiyor.
Coronaoşmafan önce deseydin 2 hafta derdim corona beni bir değiştirdi 1 ay
en fazla üç gün.
iki buçuk ay dururum kanımca
Az bir süre :)
mastürbasyon ile idare ederim napalım. 😄
Bulunca kirbacliyoruz
Benin 3 yıl oldu geçiyor bile en son boşandım
normalde 2 gun sartlardan dolayı 1 hafta maalesef
hergğn sevişmiyoruz maalesef
regl günlerin kadar günü çıkar 30 günden?
8 yılı geçti abla
Şimdi bi fb olaydı onla sevişerek uyanabilirdim 😃
1 ay durdum😄
2 max 3 gün
1 aydın duruyorum
Duramam ki
şimdiye kadar iyi durdum valla :)
Spora abanırsam baya durulabilir
20 yıldır duruyoruz sdfsd
Her gün yapmam lazım
1-2hafta
7 ay