Toplam 20 dk sürdü öpüşme sevişme. Külodumu çıkarmadı bile. Ben oral yapmaya çalıştım ama birkaç kere yaladım çok yapamadım. Daha boşalmadan beni bıraktı. Normal bi durum mu bu? İlk defa biriyle yakınlaştım anlayamıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bu o kişinin ilişki kavramını bilmediğinin , cahil olduğunun, bencil olduğunun ya da size sevgisinin saygısının olmadığının göstergesidir. Kalıcı ve sürekli ilişki ortamı olan kişilerde bu arada bir normal sayılabilir ama geneline bakarsak kabul edilebilir bir şey değildir. Bunu açık yüreklilikle konuşmalısınız ama emrivaki şekilde değil.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Trol bir soru değilse bu hiç normal değil. O sana oral yapmadı mı? Eminim yaşça senden küçüktür o. Korkmuştur belki de. Sen onunla bir daha görüşme sakın. Nasıl erkekmiş o öyle. Hayret. Üzüldüm ama senin jiç bir kudurun kabahatin yok, o kaybetmiş bir daha da ona yüz verme. Keyifli geceler. 😎
00 Yorumla
Soyunduktan sonra ikinizde bosalmalıydi, sen gayret göstermiştir adam ağzına alınca aletivyiyecek diye korkmuş, acemi bu iş bilgisi yok, sana sokmadan oralla boşaltabilirdi, adam kendiside sana sürterek veya oral yaptırarak bosalabilirdi, böyle fırsatı tepmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen mi acaba beceremedim oralı dedim. Çekti kendisini gelcek dedi. Ağzıma boşalmak istemedi ama boşalamadı da. Çok mu acemi ya? Yoksa ben mi oral yapamadım her türlü istemesi lazımdı
+1 yılnormal değil seni tatmin etmeli ama burada ki 20 dk oral yaptığını veya 5 kere orgazm etmeden sekse başlamadığını idda eden palavracılar gibi değil adam gibi konuş ne istediğini anlat ona
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
59Cevap
Daha girmeden boşalmadan mı bıraktı? Bu normal değil erkekliğinden şüphe ederim böylesinin. Acemi birisi olabilir belkide. Bilmiyor bence yapmayı.
22 Yorumla
Soran+1 yılOral bile yarıda kaldı. ‘Geliyor’ hoş olmucak dedi çekildi
- +1 yıl
Belki içine boşalmak istememiştir. Ama dışarı boşalabilirdi. Ben olsam bir daha yapmam böylesi ile. Acemi bu belli.
+1 yılHerşeyin bir usulü ve ustası vardır şansı a küs kimi insan böyle bencildir oysaki partnerini zevkten uçuracaksı ki partneri. Zevk versin şahsen bir bayanı en az 5 defa bosaltmadan sekse başlamam seks yaparken de zevk vermeli arada çıkartıp oral yapmalı ve tekrar devam etmeli o zaman mutlu son olabilir tek tarafın mutluluğu diyer tarafa bencliktir yoksa
00 Yorumla
+1 yılAslında önce senin boşalman lazımdı
Yalaması emmesi tek parmağı ile külodu sıyırmasi lazımdı
Bencil yetersiz erkekmiş
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olduğun için kendine ket vurmuş şimdi ben kilodu açarsam tutamam kendimi girerim demiş muhtemelen.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübesiz ve bencil bir partnerin var
Kadın bedenini ve senin cinsel isteklerini bilseydi sen mutlu olurdun bebiş ve bu soruyu sormazdın10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencil bir adamla birliktesin benim sevgilim sen beni boşalt vs demez direkt elini atar beni boşaltmaya uğraşır
60 YorumlaBir sorunu vardır belki, sorsana konuşsana bunu onunla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yuhh sen onu yaladın o seni yalamadan biraktiysa sal gitsin orada seni eme eme somura somura yalayıp bosaltsaydi anlardı senin ona nasıl zevk vereceğini
00 Yorumla
1 ayOf yaa çok üzüldüm keşke ben seni tanisabilseydik çok ayıp etmiş daha sonra tarlaya daldırma derim iiymetini bilememiş
00 Yorumla
+1 yılSansina küs sana da öküzü denk gelmis. Ve seni suçlayarak. Yok bilmiyorsun yok ateslisin, yok ilk defa böyle oldu😂😂
Ondan bir cacik olmaz00 Yorumla
9 ayBelki tecrübesi azdır, belki yaşı küçük diye utanmış çekinmiştir.
00 Yorumla
+1 yılÇeşitli nedenler olabilir, ne kadardır birliktesiniz
00 Yorumla
+1 yılBidahakine öyle çapsızlarla takılmazsın olur biter, ders olsun
00 Yorumla
+1 yılNasıl saplamaz. Nasıl zıpkınla balık tutmaz.
Jimenez Nabıyor , aman tanrım.
00 YorumlaMundar oluyor senin gibi ateşli kadınlar
İtin köpeğin elinde
00 YorumlaBir erkeğin kendi boşalıp bayanı boşaltmamasi bencilce ve çok önür kirici
00 Yorumla
+1 yılErkek mutlaka kadını doyurmalı yatakta ya da beceremezse hiç kadına yaklaşmamalı.
00 YorumlaNormalde boşalmadan bırakmaması lazım kanunlara aykırı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana da garip geldi
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Erkeğinde ilkti anlaşılan cok acemice davranmış ama sen bu gidişle yakında kızlığı verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce seni boşaltması gerekiyor ben seni boşaltırım dilersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞahsi görüşüm bir kadını boşaltamayan erkek Bir halta yaramaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşalmadan bırakılırmı ya öyle şeymi var çok mantıksız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır bırakmaması lazımdı yani seni de boşaltmalı karşılıklı olmalı bu işler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Hemen uzaklaş fayda gelmez sana. Kendini düşünenden
00 Yorumla
+1 yılistekli bir ergen sadece bırak gitsin
20 Yorumla
+1 yılEliyle faln okşamadimi kuku nu ya da oral yapmadimi sana içine girmek istemedimi
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmadı hiçbirini anlamadım
- +1 yıl
Becremiyecekse neden başlıyormus mal bu mal peki sen İslandinmi sonra mastürbasyon yaptin mi boşladınmi
Şimdi senin de canın ne çekmiştir yarım kaldı diye
10 Yorumla
+1 yılAcemidir, yolver
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır gelmez ölesinden
Başına bela alacağından korkmuş demekki çocuk senden nasıl korktu ise 😂
00 YorumlaSanırım sorun onda, çünkü kim sevmez normal de ağıza boşalmayı.
00 Yorumla
+1 yılHayır normal değil belki geç geliyordur ben şahsen kendimi de kızı da boşaltılırım
00 Yorumla
+1 yılEn azından eliyle boşaltması gerekirdi seni
00 Yorumla
+1 yılSen bosaldin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Ohhooo. Benim sadece vajinayı yalama sürem yirmi dakika
Acaba korktu mu veya beğenmedi mi yapmanı
010 Yorumla
Soran+1 yılAğzıma çok alamadım ama aldığımda inledi
Soran+1 yılYapmadı
Soran+1 yılYeni evet
Soran+1 yılSonra mesaj bi daha ki sefere haklı bi gerekçen yoksa yapalım kafamı duvaralara vuruyorum yazmış
+1 yılAnormal maalesef
00 Yorumla
+1 yılHic normal degil bencilce
00 Yorumla
+1 yılNormal degil. Kabalik öküzlük falan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma olmuş kim bu?
00 Yorumla
+1 yılNormal değil ikiside boşalana kadar devam etmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHep şöyle güzel şeyler böylelerine denk geliyor adalet..
00 YorumlaNormal tabii seni önemsemez kimse.
00 YorumlaAcemilerle yapma
10 Yorumla
+1 yılHic bi kadın bunu sevmez yanlış bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkmuş anlaşılan
00 Yorumla
+1 yılHata yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey anlamadım :(
- +1 yıl
Şanssızsın diyelim :)
Anormal
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir sebebi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kız seni erkkten daha iyi boşaltabilir
41 Yorumla- +1 yıl
helal olsun dayioglu 🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki neden yaşamadınız
05 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim diye korktu bence ama yine de sürtünerwk bile boşalabilirdi anlamadım ben bu işten bi şey
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı oral sevişme ile boşalabilirdiniz senin ilkse sabırlı olması gerekirdi
Soran+1 yılEvet ilk benim. Bana oral yapmadı. Ben ona az biraz yaptım ama boşaltamadım.
Soran+1 yılVe bitti çok saçmaydı
Cevap sahibi+1 yılNeredesin Peki il olarak
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Normal değil
00 Yorumla
+1 yılYarıda kalmak kötü olmuş senin için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBecerememiş
00 Yorumla Acemi çaylak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Sarmamissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. O bosaldı mı
00 YorumlaÇok ayıp
00 Yorumla
+1 yılBencillik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılEm iğrenç erjrj çeşidi
00 Yorumla
+1 yılSevgilin mi bu öküz
00 YorumlaAnormal
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi