Cinsel Yaşam Yüzü ve vücudu sivilce dolu biriyle içinize sindire sindire sevişir miydiniz? AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yüzü ve vücudu sivilce dolu biriyle içinize sindire sindire sevişir miydiniz? Yüzü ve vücudu sivilce dolu biriyle içinize sindire sindire sevişir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Şimdiye kadar sırtında birkaç sivilcesi olan kadınla seks yaptım ama dediğin gibisiyle hiç karşılaşmadım. 1 0 Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gerçekten arzuladığım bir adama karşı iğrenme gibi bir şey hissetmiyorum ben. Hiçbir şeyinden iğrenmem. 2 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Sivilce den çok rahatsız olurum onun için gitmesini beklerim zaten aşırı uzun sürmüyor sivilce bi kaç gün sürüyor patlıyor kabuk bağlıyor kayboluyor 1 0 Yorumla
molleys21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Maalesef sivilce ve sakalları sabah uyandıktan sonra gördügüm için pek umrumda olmuyor yani sevişirim fondotenden belli olmuyo 1 1 Yorumla Rakılılive +1 yıl 😃😃😃😃🤦🏻♀️ Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Zor o işBen kaymak gibi vücut seviyorum 1 0 Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 48% +1 yıl Sevince en iğrendiğin şey bile gözüne batmıyor insanın 0 0 Yorumla
mavidogam Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sevdikten sonra farketmez 1 2 Yorumla AsilayO1 +1 yıl Bencede sevince kör oluyor gözün. Yorumla mavidogam +1 yıl Esası güzellik tende aranmaz ki kalpte aranır her zaman geçtikçe cemal gider ansızın yokluğa kalır mıydı söyle aşk ile yanan kalp atar onsuzluga Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sevisirim. Eski sevgilimin kalcasi oyleydi 1 2 Yorumla AsilayO1 +1 yıl Tiksinmiyor muydun? Yorumla muratby +1 yıl Hayir hic tiksinmedim opuyordum hatta Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. sevişemem, cilt önemli 1 2 Yorumla AsilayO1 +1 yıl Bencede Yorumla makenzaviich +1 yıl o yüzden önceden kalite kontrol yapıyoruz dndmddkmd Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sivilce ne oluyor ki, batıyor mu bize😄 1 0 Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Gecelik sek mi hayir.Sevdigin birimi evet 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdiğim olunca fark etmez benim için. 1 0 Yorumla
devils07 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hayır 1 1 Yorumla AsilayO1 +1 yıl Haklısın Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Evet ilgi çekici karşılıklı zevk daha önmel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şimdiye kadar sırtında birkaç sivilcesi olan kadınla seks yaptım ama dediğin gibisiyle hiç karşılaşmadım.
Gerçekten arzuladığım bir adama karşı iğrenme gibi bir şey hissetmiyorum ben. Hiçbir şeyinden iğrenmem.
Sivilce den çok rahatsız olurum onun için gitmesini beklerim zaten aşırı uzun sürmüyor sivilce bi kaç gün sürüyor patlıyor kabuk bağlıyor kayboluyor
Maalesef sivilce ve sakalları sabah uyandıktan sonra gördügüm için pek umrumda olmuyor yani sevişirim fondotenden belli olmuyo
😃😃😃😃🤦🏻♀️
Zor o iş
Ben kaymak gibi vücut seviyorum
Sevince en iğrendiğin şey bile gözüne batmıyor insanın
Sevdikten sonra farketmez
Bencede sevince kör oluyor gözün.
Esası güzellik tende aranmaz ki kalpte aranır her zaman geçtikçe cemal gider ansızın yokluğa kalır mıydı söyle aşk ile yanan kalp atar onsuzluga
Sevisirim. Eski sevgilimin kalcasi oyleydi
Tiksinmiyor muydun?
Hayir hic tiksinmedim opuyordum hatta
sevişemem, cilt önemli
Bencede
o yüzden önceden kalite kontrol yapıyoruz dndmddkmd
Sivilce ne oluyor ki, batıyor mu bize😄
Gecelik sek mi hayir.
Sevdigin birimi evet
Sevdiğim olunca fark etmez benim için.
hayır
Haklısın