Karşındaki kişiye bakir/bakire olup olmadığını sormak hak mıdır, saygısızlık mıdır?

Karşındaki kişiye bakir/bakire olup olmadığını sormak hak mıdır, saygısızlık mıdır?

Sormak değil ama o kişiyi yargılamak saygısızlık olur. Bir insanı bakire ya da bakire değil diye yargılayamaz hiç kimse. Bu onun seviyesizliğini gösterir.
bununla bir kişiyi asla yargılayamazsın, değerlendiremezsin. sadece şu olabilir; birlikte olacak noktaya gelinmiştir, evlilik olayı da henüz yoksa, bakire olup olmadığı sorulur, bakire ise onayını aldıktan sonra birlikte olunabilir. çünkü o esnada adrenalin ve özellikle libido tavan yapmış, sonrasında pişman olunacak kararlar vermemek adına iyi düşünmek lazım. yoksa bir zar parçası, benim açımdan hiçbir önem arz etmiyor
Herkesin geçmişi kendisini bağlarsoran kişi o zaman kiliseye gitsin oradakiler hep bakire, yasak ilişki yaşayan rahibeler hariç
Ben saygısızlık olarak görüyorum
Şu anda ne durumda olduğum kimseyi ilgilendirmez
Cevap
10Cevap
Hak olduğunu asla düşünmùyorum. Kesinlikle hadsizlik, saygısızlïk.. Soran kisiyle sohbetimizin ilerlemesi imkansiz hatta.. Asiri soguyorum
Eger bu basit sorudan soguyorsan, demek bakire degilsindir. Cunku bakire olan kizlar asla bunu dert etmez.
Haksızlık o kişiyi istiyorsan herşeyiyle kabul edersin etmeyeceksen saçma sapan sorularla geçmişini sorgulayıp canını sıkmak hakkın degil
Bunu ne zaman soruyor olması önemli bence. Ortada hiçbir şey yokken durduk yere soruluyorsa hak değil saygısızlık olur.
haktır bence merak edip sorarsın. ama o kişiye vereceği cevaba göre değer biçmek hak değildir. tabi size uygun olmadığını düşünüp hayatınızdan çıkarmak istemeniz doğaldır ancak unutmayın onu geçmişte yaptığı bi şey için silmiş olursunuz. (önceden akpye oy verdim demesi hala verdiği anlamına gelmez lol) Bir de size verdiği cevabın doğru olmama olasılığı var +cevap vermek istemediğinde ısrar etme hakkınız yok ya da tavır yapma
Şimdiki zamanda önemi var mı sorsan namus 2 bacak arasında değil beyinde biter derler iyi bayan istediği kişiyle yatsın kalksın erkek istediği kişiyle yatsın kalsın ciddi olundumu sorulduğunda saygısızlık olsun bu nasıl yaşam tarzı 🤢🤢🤢
Senin için önemliyse sorabilirsin. Önemden kastım evlilik kararını etkileyecek kadar
Önemli ise kişi için sorsun ne olacakki lakin burada duyacaklarını kaldırabilmek önemli
İlk haftanın sonunda sorarım ve eğer değilse terk ederim.
hayır değil merak edebilir sorabilir ama yargılayamaz
Bildiğin saygısızlık sanane ki karşındakinin yapıp yapmadığından hayret bir şey ha
Ona gore iliskiye girliyor. O. c mi degil mi.
Saygısızlık gibi algılanıyor maalesef ama
Sormakta gerekiyor bence...
Bu sefer de "Hiç mi bakire değilsin" diye sorarlar.
Saçma namus iki bacak arasında değildir. O zaman kızlar da erkeklere sorsun bakır misin diye. Ne Saçma düşünce bu. Erkek birlikte olmuşsa kadın da olur ama bizim ülke de maalesef kadin yapınca bacım erkek yapınca çapkın.
Sorsunlar. Patlak patlak ile pompalasinlar
Aradaki samimiyet kurulunca sorulabilir bence ben sorarim kimseye sormadım ama sevgililik evlilik dusundugum birine sorarim
Bosa sorma doktorlar dert yaniyor "terzi miyiz doktormu anlamadik" diye. Tek doktor ayda 150 mi 300 mu ne bi sayi vermisti
Evlilik düşündüğüm kişinin tüm mahremiyeti beni ilgilendirir ve ilgilenirimde.
Bu çok çirkin bir durum yahu. Sorulmaz bu.
Bencede
Saygısızlık çok önemli bir konu değil duygu olduktan sonra gerisi teferruat
Senin için önemli ise bu zihninde yer ediyorsa sor. Ama 200 gram her şey demek değildir.
Pat diye sorulursa saygısızlık
Ne pat diye ne de alıştıra alıştıra bence sormak saygısızlıktır.
Sormam kendisi dürsütse sormadan anlatır
Aranızdaki sohbet durumuna bağlı
Saygısızlık sanane herkesin kendi hayatı
Saygısızlık
Gere yok
saygısızlık
Saygısızlık
Saygısızlık
Haktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?