Eski sevgililerim bakirdi onlarla sevişmeye başlamadan sular seller olurdum aşırı ıslanırdım ve oral seks öpüime vs bunları çok iştahla yapardım neyse ayrıldıktan beş ay geçtikten sonra şuanki sevgilimle tanıştık kafalarımız çok uyuştu ve sevgili olduk ama sorun şu ki yeni sevgilim bakir degil önceki hayatında baya kişiyle ilişkiye girmiş sevişmiş herşeyi yaşamış yani. Sevişmek bi yana dursun öpüşürken bile midem bulanıyor başka kızların özel bölgesine degdigi için ve işin kötüsü de sevişir gibi yapsam da ıslanmıyorum kupkuruyum o da neden kuru olduguma şaşırıyor ben de şaşırdım hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Önceki sevgililerinde ilk ben elde ettim ilk bana dokunuyor duygusuyla ilişki yaşıyordun ve bu sana haz veriyordu. Yeni ilişkinde önceden başka kadınlarla olması aklını kurcalıyor ve birliktelik sırasında odaklanamıyorsun ben şu an sevişiyorum ama benden öncede sevişmişti diyorsun. Kafan başka yerdeyken cinsel birliktelikten haz alman zor.
16 Yorumla
Soran+1 yılEskilere oral yapıyordum öpüyordum tiksinmiyordum ama bununki başkalarına girmiş nasıl agzıma alabilirim ki kusacak gibi oldum denedigimde
Soran+1 yılOna çaktırmamaya çalışıyorum zevk almış gibi yapıyorum ama kupkuruyum hep bebek yagı sürüyoruz zerre kadar ıslanmıyorum. Ve tiksintim geçmeyecek gibi duruyor bakir olmayan erkekle sevişemiyorum elimde degil midem bulanıyor yargılamıyorum asla sadece ben sevişemiyorum istesem de midem çok bulanıyor
Soran+1 yılHayır aynı şey degil
En İyi Cevaplar
Aklına onlarla yaşıklarını getiriyorsun ıslanmıyorsun. Tiksinmek değilde kıskanıyor gibisin gecmişi. Geçmişi unut şimdiye dön bence. Onun temiz olduğunu düşün öyle hayal et.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani olabilir bence. Eğer aklına sürekli o kişilerin eskilerini getiriyorsan normal böyle hissetmen.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aynısını sende yapmışsın peki oda senin için öyle düşünse napardin peki
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyardım zaten yargılama amacım yok midemin bulanması elimde degil çocugu seviyorum ve midemin bulanmasına üzülüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen oyle düşünüyorsunda oda senin vajinani yalarken ayni seyleri düşünmüyor mu ki senin de vajinani ne diller yaladi ne penisler icinde gezdi. Belkide oda sana ayni seyleri düşünüyor yalarken bunu kimler yaladi simdi diye
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey degil
Cevap sahibi+1 yılNiye aynı değil ki sende daha once ıliskiye girmişsin oda girmiş
+1 yılBakiş acindan kaynakli birde sanirim on yargiyla yasiyorsun ya da seni on sevisme yapmadan cinsellige itiyor olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılYok ben sevişemiyorum midem bulanıyor agzından ve penisinden çünkü başka kızların orasına degdi
- +1 yıl
Degdiyse degdi ozman snein agzinda baskalarjnkine degdi bunu niye boyle bakmiyor bencilik yapiyorsun
Soran+1 yılBenim midem bulanıyor elimde degil cinsellikte çok kötüyüz onun dışında sevgi var begeniyorum falan ama öpüşüp sevişirken ıslanmıyorum bişey hissetmiyorum
- +1 yıl
Opusmeden oksasa dokunsa ya da masaj turevi seyler denese sizi biraz libidonuzu ust seviyeye cikarsa sonra opup ilerlese belki faydas8 olabilir
Soran+1 yılÖpüşme mecbur oluyor ve çok tiksiniyorum agzı kızların şeyine degmiş öğk :(
- +1 yıl
Ne diyeyim birsey diyemiyorum sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılE tabiki öyle sürekli aklında onun başkasıyla yattığı var ayrıl sen ondan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Tiksindiğin için tabi ki istememen çok normal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynen beyinde bitiyor her şey kabullenemiyorsun bu ilişki yürümez bence
10 Yorumla Ayril psikolojon bozulucak
10 YorumlaŞuanki sevgilin seni düşünmeden kendini düşünüyor demekki..
00 YorumlaEhuehehehe özel olsun istiyorsun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır başkasına girmiş ve agzı falan da oraya degmiş ya midem bulanıyor tamamen fiziksel bir tiksinti
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. alakası yok ten uyumun olmamış
00 YorumlaKıskançlığın etkiliyor demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kafadan kurtulamazsan sıkıntı yasarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılKurtulamıyorum kaç kez duşa soktum yıkadım ama başka kızlara giren şeyi yalamaktan midem bulanıyor ve öpüşemiyorum da agzı kızların orasına degmiş
- +1 yıl
Peki ayni durumda sen olsaydin ne hissedecektin?
Soran+1 yılAnlayışla karşılardım her insan farklıdır
- +1 yıl
Sende anlayışla karşılamaya bak o zaman kendine eziyet etme
Soran+1 yılElimde degil ki
- +1 yıl
Olana yapılacak bir şey yok ama
O erkekden ayrıl seni mutlu edemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal. Sen yarı bakire misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna bakarsan aynısını sende yapmışsın :D
00 YorumlaSevgi Tutku yok