İnternette hangi videolar hit oluyorsa onu istiyor erkekler sanırım, sğrekli anal seks paylaşılıyor bu sıra twitterda falan da. Hemen herkes anal istemeye başlıyor acil popo ağrısıyla gelenlerle doldu.
acilde calisan?
İnternette hangi videolar hit oluyorsa onu istiyor erkekler sanırım, sğrekli anal seks paylaşılıyor bu sıra twitterda falan da. Hemen herkes anal istemeye başlıyor acil popo ağrısıyla gelenlerle doldu.
acilde calisan?
ya bırak teee allamm ya .
sana ne milletin popişinden zeks hayatından.
işin ehli profesyonel bir partner ile yapıldığında galaksideki yıldızları sayarsın.
burdaki saglık ve hıjyen durumu olabiliritesini soylemektedir , bu durum anal fissürden tut büzülgen kasların genişlemesi falan tek seferde ya da yaptı diye olacak bir kaide yok.
senınkı ıstemısse yapmaz gecersın , millet naparsa yapsın .
İki haftadır aynı vakalarla uğraşıyoruz acilde dikkatimi çekti ve yazdım
arkadas dogrudur bende sunu anlamıyorum nasıl bir goriller ile birlikte olyor bu millet ne biyolojiden ne matematikten anlıyor bunlar .
hepsinde anal fissür vardır ergen arizona kertenkeleleride heyecan yapıp abanıyor ise sorunun başlangıcı yapıyorlardır .
evet bazı durumlarda bahsettıgın saglık sorunu mevcut oda ayrı.
Cevap
14Cevap
Kendini yetersiz hissetme acı çektirme isteği sekste başarılı olduğunu hissetme gibi gibi eksik dürtüsülerinin sonucu bunada bakire kızlarının istemeside dahil gereksiz birleşme tercihi.
anal isteyen erkekte biraz homoluk olduğuun düşünüyorum. vajina varken analın nesini istiyoru çok zevkli ise kendi g. tleri var.
Bi anlasak… dar olması diyip duruyorlar da sanki vajina aşırı geniş ve hissedemedikleri bi yer, tüm vajinalar mı geniş anlamadım ki
Alakası yok. Vajina sıcak ve tam kıvamında. Got isteyende biraz homojen var. Anal yapılır ama vajina 3 ise anal eh iste ayda yolda bir.
Umarim yapanlar da korunuyordur…
sen acildemi çalışıyorsun
Evet 🙏
Lise de üniversite de kızlar bana hep kızlığım bozulmasın der arkadan verirdi şimdi kalkıp bundan şikayetçi olamazsiniz
Şikayetçi olan yapanlar ve hastaneye gelenler gerisi değil. Ayrıca kızlar analı daha çok sevdikleri için değil ilerde bakire olmazsam evlenemez korkusuyla (yani erkekler için) nunu yaptığını da kendin söylemişsin
Ya şöyle durum var , biz zorla yapmiyoruz ki kendileri istiyor , ben sevişiyorum diyor yapım iyi diyorum ben kızım arkadan yap diyor.
Bı kız var o da analci 1 hafta da 13 erkeğe anal dan vermiş
Sınıf arkadaşlarım vardı 4 tane kız 3 tanesini , analdan yaptım 1 tanesi önden verdi.
Yani bjzlik durum yok önden istesin önden yaparım
Bakire olmayan sevilmeye değer değildir evlenilmez algısını erkekler arasında kırın, ondan sonra önden yap derler
Anali sevende var sevmeyende zorla yapriranda var yaptirmayanda... sonucta partnerlerin zevk meselesi.. ne yasamak isterlerse yasayabilirler
Sonra da hastanelere gelirler
Ee denerken qcele ya da yavaslik yerine hard yapilirsa sorun belli
Anal ilişki de deliğin dar oluşu daha çok zevk veriyormuş
Dar delik isteyen kegel egzersizi yapıp vajinayı daraltabilir. Ya da lazerle vajina daraltma yapılıyor özelde
Bence mantıklı
Dar yere girmek cezbediyor. Özellikle güzelce domalma anında insanın içine girmemek için kendini zor tutabilir.
Bakirelik gitmesin ama anal serbest bu düşüncede herkes
dar ve iç sıcaklığı daha yüksek olduğu için
Ve hastalık kapma ihtimali daha yüksek olduğu için
Sanrıım daha dar oldugundan
Bu ne saçmalık ya iğrenç kıyamet yaklaşıyor iyice
:) vajina hayattır
Ya artık analı bıraksın erkekler de şu vakalar bi dursun hepsi aynı kocam anala zorladı diyip binbir problemle acile geliyor son 2 haftadır
:) ya Türk erkeği zevksiz Ya bana göre öylelerinin geneli gey galiba Ha travestiyle yapmışsın he karınla anal denemişsin aynı şey onun icin vajina hayat :)
vajina varken anala hiç bir zaman gerek yok
Tamamen özentilik ve bunu korunmadan yapıyorlarsa bi süre sonra erkekler de gelmeye başlicak hastaneye
Dar olduğu için
Asla yapmam anal
Çok dar ve güzel
Yaptınız mı hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?