Ya ben sevdiğim insanla çok yanlış başladım aşırı yanlış İlk akşamdan çıplak resim attım sonra ilk buluşmada seviştik büsbütün yanlışlar sinsilesi onun yüzünden işimden de oldum ama aşırı seviyorum ya hep birşeyler verdim maddi manevi seks yaptım yani şu an Deli gibi aşığım ama o değil bunu her defasında hissettiriyor her seferinde ilgisiz o ilgisiz olunca ben üstüne düşüyorum saçmalıyorum sıkıyorum sevmiyor ya bunu sevdirmemin bir yolu yok mu bugün biriyle buluşacağım biliyorum çok ergence ama resim paylaşsam altına da kalp gül notu atsam işe yarar mı ve bundan sonra 30 gün ilgisiz davransam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 gün mü?
Daha 12 saat geçmeden ya yazarsın, ya ararsın.
Yanlış başlamayı bırak, bodoslama devam ediyorsunuz.
Bir defa köle olmuşsun, bunu da fark ettirmişsin.
Bu izlenimi kırsan bile karşı tarafın sana karşı değişmesi güç.
cut.012 Yorumla- +1 yıl
Sana bu şekilde konuşan birisine hala ısrarla yazıyorsan kimse senin için bir fayda yol gösteremez.
- +1 yıl
Sen ne istiyorsun?
- +1 yıl
bak kızım sorularına üstün körü göz attım.
Sen b. ktan Bi herife harika Bi adam muamelesi yaparsan gelir ağzının orta yerine s.. ar.
Parani yiyo
vücudunu somuruyo
doymuş sana
ne yapsın seni daha?
Senin beklediğin ihtiyacın olan sevgiyi sana ver mez! Bunu bıraktıktan sonra ne olmasından korkuyorsun dürüstçe söyler misin? Çünkü anladığım kadarıyla sen bu adamı sevmiyorsun. Kendini buna mecbur hissediyorsun çünkü asla kimse olamaz diye düşünüyorsun - +1 yıl
derken
- +1 yıl
kapalı özelin
En İyi Cevaplar
+1 yılSen en son yapacağın şeyleri ilkte yapmışsın ucuz hareketler hiç bir zaman guven vericek bir tip olamazsın oda zaten sana geçici gözüyle bakar.
012 Yorumla- +1 yıl
İnsan sıfatıni düşürme daha çok tamam hatalar yapmışsın başka bir hayata hazırla kendini herseyime kadar verip bide üstüne kişiliğine saygılı olmayan insanın peşinden koşuyorsun. Aslında sadece sevmekte degilki sen yanlışlarını doğru yapmaya çalışıyorsun bu kişiyle. Sadece aklını kullan ve geliş
- +1 yıl
İnsan elinde olmayanı arzular ister zaten vazgeçtiği onun olanındir zaman verip zihnini boşalt yoksa çok zarar görürsün.
- +1 yıl
Bilemiyorum sabredip beklicen ama zorlama kendini
- +1 yıl
Imkansız degil ama olurmuda bilmiyorum.
- +1 yıl
Küçücük ihtimalde yok olup gidiceksin ama sen zaten zararı düşünmüyorsun devam et böyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBence bütün gemileri yak. Ne lazımsa yap. Baktın olmuyor hiç değilse keşke yapsaydım demezsin
11 Yorumla
+1 yılEgri agactan düzgün baston olmaz. Boşa kendini degersizlestiriyorsun hala. Bir insanin kendine yaptığı kötülüğü 7 duel toplansa yapamaz
00 Yorumla
+1 yılDevam et
... bedava verme... biraz para kazan artik...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü son çırpınışların olduğunu hissediyorsun. Ve bu seni hataya sürüklüyor
02 Yorumla- +1 yıl
Son çırpınış değil aldığım hediyeleri atmış yenisini almak istiyorum yarın Çarşamba vereceğim. 😢Ama nasıl ya kizarsa almazsa.
Cevap sahibi+1 yılNe edersen kendine edersin
Bana da böyle biri denk gelsin diye bekliyom 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka birisiyle mi birlikte olacaksın
01 YorumlaSıkıntı var baştan problemli başlamışsınız
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri