Cinsel Yaşam Birini severken başkasından zevk alınır mı? (Sayfa 2) Esdodon Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Birini severken başkasından zevk alınır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Birini severken başkasını düşünmez beyin 2 0 Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Alınmaz. Başkasını gözün görmez ki alasın 1 0 Yorumla
saglıkcı_39_59 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bu o kişinin midesizliğinin göstergesidir. 1 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Bence alinmaz cok yanlis bir sey 1 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O sevmiyordur, seven insan başkasını düşünmez bile 1 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alınır alınır sevginin onla alakası yok 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Alırsın bence o aşamaya geldiysen 0 0 Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Yalan yok ben hissederim 0 0 Yorumla
Chester37 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Alınabilir sevmek ve zevk almak farklı bir kavram. 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Alırım tabi ne hatunlar var tadına bakmam gereken 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Tabiki alınır hemde alasi 0 0 Yorumla
gizliemekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben şahsen yapamam, yapabilen çok var. 0 0 Yorumla
BerilEdit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Sevmek başka sey heycan aramak başka şey 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl birisini severken başkasıyla ilgilenir mi 0 0 Yorumla
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Kesinlikle haz ve zevk alınıyor 0 0 Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Aşk yoktur biri de vardır canım 0 1 Yorumla dagistan37 +1 yıl Aşk yoktur Libido vardır Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Öyle bir alınır ki hem de 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. hayat kadını bu resmen. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zevk alırım Aşkla seks başkadır 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben alırım o anın heyecanı başka 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Hayır alınmaz 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Alınmaz 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zevk alırım 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Evet zevk alınır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Libidon yüksek ise elbette alırsın 2 5 Yorumla Parçalayıcı +1 yıl Senin yüksek, demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane? Yorumla Parçalayıcı +1 yıl Biliyordum 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi kardeşim ne diyorsun Yorumla Parçalayıcı +1 yıl Neyse ben gidiyorum 😅😀 Yorumla
Ebruu675 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabi alır lan 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Birini severken başkasını düşünmez beyin
Sevmek değil bu farklı boyut
Denedim almadım sadece sevdiğim kişiden zevk alabilirim
Alınmaz. Başkasını gözün görmez ki alasın
Bu o kişinin midesizliğinin göstergesidir.
kişiye saygısızlık olur
Bence alinmaz cok yanlis bir sey
O sevmiyordur, seven insan başkasını düşünmez bile
Sadece bedensel tatmin olur
Alınır alınır sevginin onla alakası yok
Alırsın bence o aşamaya geldiysen
İmkansızın ötesinin de uzağında
Yalan yok ben hissederim
Alınabilir sevmek ve zevk almak farklı bir kavram.
Alırım tabi ne hatunlar var tadına bakmam gereken
Tabiki alınır hemde alasi
Ben şahsen yapamam, yapabilen çok var.
Sevmek başka sey heycan aramak başka şey
birisini severken başkasıyla ilgilenir mi
Kesinlikle haz ve zevk alınıyor
Hayır zevk alınmaz
Aşk yoktur biri de vardır canım
Aşk yoktur Libido vardır
Alır tabiki de
Bundan sana ne
Öyle bir alınır ki hem de
hayat kadını bu resmen.
Zevk alırım Aşkla seks başkadır
Alınıyor
Alırım tabii ama güzel ve alımlı bir kız olmalı
Benim midem kaldırmıyor
Ben almam
alabilir
Ben alırım o anın heyecanı başka
Almam
Evet
Alınmaz
Alan çok var
Hayır sanmıyorum
Alinir
Hayır alınmaz
Alınmaz
Alırım
Offf hemde nasil. Zevk almak cok baska birsey.
boşalırken zevk alır
Alsanda karşındaki insan bunu hak eder mi?
Sadece boşalırsın
Zevk alırım
Alırsın
Alırsın tabi.
Zevk alırım tabiki
Hemde nasıl
Sadece şehvet bu
Hayır alınmaz kardeş sevgisi değilse
Evet zevk alınır
Alınır diye düşünüyorum 🤷♂️
Libidon yüksek ise elbette alırsın
Senin yüksek, demi