1.5 senelik ilişkim vardı, öpüşme bile dahil tüm her şeyi onunla yaşadım ve öğrendim, düzenli bir hayatımız vardı ama 2 hafta önce ayrıldık. Ayrılık acısını vs boşverirsek sorum şu ki; bünyem ve psikolojim cinselliği öğrendi ve alıştı. Kendimi sürekli sevgilimle hayal ediyorum ve yükseliyorum. Ayrılığımızı kabul ediyorum ama bundan sonraki süreçte kendimi nasıl rahatlatacağım? Günlük ilişki vs öyle biri değilim ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bakire olmayan kızlar nasıl cinsel hayatınızı devam ettiriyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacım diğer erkekler gibi seni aşağılamak değil hemen hemen bende senin gibi bir durumdaydim yani istediğini yap gercek seksin yerini tutmuyor ama sanaldan biriyle arkadaşlık kurup sanal seks yapabilirsin iyi gelir ya da p*rno izleyip mastürbasyon yapabilirsin böyle böyle tatmin olmayı dene
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bana neden cevap yazmadin ya o kadar da yardımcı olmak ici. Yazmışım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Tabii ki yeni Birini bulacaksın boşluğu dolduracaksın sevgisiz yaşanmaz düzgün birini bul... Nerede yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılYani gerçek gibi olmaz hiç biri 😀😀mecbur mastürbasyon yapcan bı sekilde
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz daha önce biriyle oldunuz mu? Yani oluyor mu öyle mastürbasyon falan geçiyor mu onun için soruyorum aynı durumdamıyız diye
- +1 yıl
Oldum 😀😀ama geçmiyor kandırıyor gibisin şık yapmam ben farklıyım bana bakma sana göre olabilir belki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşme bile dahil herley oldunderken anlamaxım ben bu soruyu
02 Yorumla
Soran+1 yılTüm ilklerimi yaşadığım ve öğrendiğim anlamında yazdım, ilk öpüştüğüm, ilk birlikteliğim vs
- +1 yıl
Haaa okey kendin mastürbasyon yapabilirsin ya da oyuncagımsı tarzda yapay bişey ya da fb yapabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılZevkini almış yol vermiş sana da olacağı şu ortalık malı olmuşsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılZorla mı yaptı sanki ben de zevk aldım at kafası, ortalık malı da senin anan galiba ondan biliyorsun da ben anan gibi değilim
- +1 yıl
Belli oluyor. Bir de sevgilim diyorsun yazık sana. Ailene acıdım
- +1 yıl
Köylü ya
+1 yılf*ck ile veya oturup her gece yatakta soyunup kendini parmaklamak yöntemiyle olur. Seçim senin. Önerim gel beni al jahahaah
00 YorumlaSoru sorarken erkeklere kapatabiliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ve sonradan hatırladım
+1 yılSexting ile mastürbasyon
00 YorumlaSexting yap veya f*ck bul
00 YorumlaKS Agalar; S*KİŞMİŞ 👌😳
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyon ya da yeni biri
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks yaptın mı sadece yüzeysel mi takıldınız
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir erkekle