Bir kıza sarıldıktan sonra ondan etkilenir misiniz? Onu arzulamaya başlar misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Sarılmanın yarattığı enerji değişiklik gösteriyor. Sarıldığın kişiye bağlı olarak duygusal ve cinsel anlamda farklı hisler yaşanıyor. Dolayısıyla sorunun cevabı hem evet, hem hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılSarıldıktan sonra yüzünde aptal bir tebessüm vardı. Gözlerinde böyle sevgi dolu bir ışıltı gibi bir şey. Sonra yine sarılmak istiyor. Temas kurmaya çalışıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
+1 yılSevdigim ilgi duydugum dusuncelerine bana olan dusuncelerini bildigim biriyse onunla sarilmak sertlestigi dahi oluyor vucudumu. O hissetmesin diye sıkıca sarılmıyorum bazen😅😂
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten sadece üst taraf temas etti.
+1 yılElbette başlarım yavaş yavaş bazı şeyler kalkışa geçebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki kalkınca fark etmemek mümkün mü? Ben hiç fark etmedim. Gerçi hiç bakmadım da.
- +1 yıl
Fark edersin ama sarılma süresi de önemli 5 sn de olmaz mesela, uzun süreli sarılırsa vucut ister istemez tepki verir, o bölgesine tenine yakınsa hissedersin kesin
Soran+1 yılHayır sadece üst taraf temas halindeydi. Etik olmayan bir durumdu zaten. Ama o bundan sonra bana karşı çekim hissetmeye başladı. Flört etmek istedi. Yine sarılmak istedi bazen bahaneler ederek.
- +1 yıl
Etkilenmiştir o zaman, kesin kalkmıştır demek doğru olmaz ama sonra ilk fırsatta seni hayal ederken mastürbasyon yapmış olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerinin temas etmesi beni uçuruyor genelde çok azgınım zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki o kızdan sürekli olarak etkilenmeye başlar misiniz?
- +1 yıl
Göğüsleri aynı kaldığı sürece evet
Soran+1 yılAynı kaldığı sürece evet derke
- +1 yıl
Yani sürekli etkilenir o göğüsleri hayalini kurarım fırsat buldukçada bakarım
Bir kıza sarılırsam, o kişi zaten sevgilim ya eşim olurdu. Bence herkes sadece sevdiğini arzulasa aldatma vb. durumlar da yaşanmaz diye düşünüyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Sarilmadan once arzuluyorsam, sarilmak. iyi gelir.. hic arzulamiyorsam, sarilmis olmanin manasi yok.. bisey değişmez
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sarıldıktan sonra yüzünde aptal bir tebessüm gözlerinde sevgi dolu bir ışıltı olarak tarif edebileceğim bir şey vardı. Sonra hep satılmak istedi. Temas kurmayı çalıştı. Gözlerini kaçırdı bazen ona bakınca. Garip tavırları oldu.
Soran+1 yılGenç değil ya.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ağaca duvara bile sarılmak yeterli kız olmasına gerek yok 😹😹
00 YorumlaYani hepsine değil tabi duygusal birşeyler besleeigim kişilere ancak
00 Yorumla
+1 yıls ikim kıpırdanır bence
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olduysa da fark etmedim.
- +1 yıl
hahaha benimki olsa ederdin ettirirdim
Soran+1 yılYok nasıl belli etmiyorsunuz peki?
- +1 yıl
ben belli ettiririm çünkü hoşuma gider
Kızdan kıza değişir bence
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılSarıldıktan sonra çok etkilendi. Bana yakın olmaya çalıştı yüzünde aptal bir tebessümle. Sonra yine sarılmak istiyor. Sanki ayrılmak istemiyor gibi. Benimle flört ediyor. Ona biraz bakınca gözlerini kaçırıyor.
- +1 yıl
Onun niyeti farklı imiş senden yanıt gelmeyince ikilemde kalmış. Bazı kızlar hemen yapışmaya alıştırmış galiba. Sen tepkisiz kalınca oda afalladı bence. Ama uzak durmanı tavsiye ederim böyle birinden eğer tespit doğruysa. Zaten senden faydalanamayacağını anladığı zaman çeker gider
Soran+1 yılNasıl anladın ki bunu? Anlattıklarından nasıl bu sonuca vardın yani?
Soran+1 yılOlabilir. Ama emin değilim. Sen neden vardın bu sonuca?
- +1 yıl
Erkekleri tanıyorum diyelim uzun yıllar yurtta kaldım ve birçok konuda insan analız etmeyi severim.
.
Açık konuşmak gerekirse sizi öpmeye çalışmış sizinde onu öpeceğinizi düşünerekten sonra sizin tepkisiz ya da çok ustekli olmadığınızı fark etmiş. Tam kaliteli bi çapkın olmadığı uçun bunu saklayamamış. Daha genç ya da daha yeni bu işlerde. (Şahsen sevmediğim insan tipi) Kişinin niyeti başka olduğu için aklı hep bu senaryonun devamını düşünmüş. Sizin çekimser kalmanız halinde ne yapması gerektiğini düşünmemiş. Raha sonradan kişi sizin iye bu konu için takıldığından. Bundan sonrası için yavaşça uzaklaşmayı tercih etmiş. Ama bir yandanda erken mi davrandım düşüncesi aklında kalmış olmalı ki şikdiye kadar uzaklaşmamış
Soran+1 yılYo öpmedi beni. Sadece sarılma oldu. Zaten etik olmayan bir durumdu.
+1 yılSarıldıktan sonra devamı gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılTayt giymiş olsa arkadan sarılsa olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. hayır ya ne alakası var o kadarda değil
00 YorumlaTemas etmek önemli tabii ki
00 Yorumla
+1 yılUyandırır
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyden etkilenirsin?
- +1 yıl
Dokumak çıplak olmak
Soran+1 yılÇıplak değildik.
- +1 yıl
Benim için dedim
+1 yılDeğişir
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSarilana bağlı
010 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Cevap sahibi+1 yılAiledense bisey olmaz. Herhangi bi kiz sa arzu uyandırır
Soran+1 yılÇok etkilenir misin? Yani o günden beri benimle flört ediyor. Temas kurmak istiyor. Ona bakınca bazen gözlerini kaçırıyor. Heyecanlanıyor.
Cevap sahibi+1 yılCinsellik olarak etkiler. Duygu her insanda olmaz
Soran+1 yılCinsel çekim mi olmuş onda?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Soran+1 yılHoşlantı peki?
Cevap sahibi+1 yılBunu bilemezsin
Soran+1 yılNasıl anlayabilirim?
Cevap sahibi+1 yılİnsan düşüncesi okuyabiliyosan anlarsin
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet nıyekı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Hem de nasıl
03 Yorumla