Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen bunu söylerdim çünkü bazı kadınlar tecrübeli istiyor yani qbende karşı cins ile ilgili her türlü konuda tecrübesiz olduğum için söylerdim en azından performans olarak çok büyük bir beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşamaz o yüzden birine seni seviyorum bile diyemediğim kadar tecrübesiz olduğunu söylerdim, kalmak veya gitmek ona kalmış bir durum artık.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılevet ben yalanın hiç bir türlüsünü sevmiyorum yalancıyı da sevmem kaldı ki herkesin seçme hakkı var kimse daha önce yapmış veya yapmamış bir erkeği veya kadını kabul etmek zorunda değil hoşuna gitmiyecekse öğrensin de sizde kurtulun o da
10 Yorumla
+1 yılHiç kimse:
Gerçekten hiç kimse:
O sırada: “Ben ilk kez böyle hissediyorum”
Yani birisi durduk yere aynı bu şekilde bir şeyi ispatlamaya çalışırsa bana kesinlikle yalanmış gibi geliyor. Kaldı ki neden beni başkalarıyla kıyaslama gereği duyuyor? Bu daha da saçma.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDürüst değildir
10 Yorumla Dürüst olup olmadığını onu tanımışsam anlarım zaten. Eğer ilksen ilk olduğumu tabiki söylemeli. Ben çekinmeden söylerim.
10 YorumlaBu veya benzeri bir cümle kuracak birinin yatak veya sosyal hayat partnerim ması mümkün değildir. Kimsenin benden önceki hayati beni ilgilendirmez.
10 Yorumla
+1 yılDoğruyu söylüyorda olabilir ama ilişki, seks yani cinsellik konusundaki tecrübeli biri soyluyorsa inanmazdım şahsen
10 Yorumla
+1 yılBunu kimin söylediği önemli. Yaşından çok aşk yaşayıp ilkimsin diyeni de duydum, bütün masumiyetiyle dürüstçe konuşanı da duydum.
10 Yorumla
+1 yılAynen canım bende ilk ve tek sana aşık oldum zaten bu cümledeki doğru kadar doğru o cümle de
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu diyen yalan söyler ortalıkta namuslu kız kalmamışken
10 Yorumla
+1 yılYataktaki davranislari belli eder acemi ya da tecrubeli oldugunu. d
10 Yorumla
+1 yılşu an günümüzün yalanı "... ilk kez seninle bu kadar yoğun hissediyorum..."
10 YorumlaOnu söylediği sözle degıl hal ve hareketiyle belli eder zaten ne kadar dürüst olduğu çıkar ortaya
10 YorumlaHepimizin geçmişi var..
Sevgilimizin geçmişi önemsiz elbette ama bilmemiž de gerekli10 YorumlaEşim zaten benim ilkimdi bunu düğün gecesi kanitladgmi düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bende yedim
+1 yılBen sıfır kullanımım. İlk seferim de olursaki eğer kızı öldürmem umarım. 1 de bırakmayacağım çünkü
00 Yorumlaİlk olmak zorunda değilsin. Eğ belini ve komutlarımı takip et derim cmdmdkskdm
00 YorumlaOlafı diyeni görsen hemen kaçarım çünkü o kasarlanmıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dürüst degl bnce çünkü ilk yapan heyecndan neyapacagini şaşırır
10 YorumlaDoğrudur. Dürüsttür. Kötü diye diye iyi kalmadı dünyada...
10 Yorumla
+1 yıl%0
Denilmemesi lazım yani saçma bence20 Yorumla
+1 yılO yatakta ilk olabilir. İnanırım
20 Yorumla
+1 yılDürüst değildir bence djnskdmd
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta belli olur.
Fazla lafa gerek yok10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bunun doğruluğunu anlamak zordur
10 Yorumla
+1 yılEvlenicegim kadındaki hayalim
00 YorumlaAtış serbest
10 Yorumla
+1 yılDürüst değildir ya şahsen ben herkese öyle diyorum
10 Yorumla
+1 yılbence değildir
10 YorumlaHangi konuda?
00 YorumlaNiye yalan atsinki
01 Yorumla- +1 yıl
@mochisune ilkimsin aşkım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalanını s…
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım