Cinsel ilişkinin günü saati olur mu?

Cinsel ilişkinin hiç günü saati olur mu sizce?🔥🍓❤️
Cinsel ilişkinin günü saati olur mu?

Cinsel ilişkinin hiç günü saati olur mu sizce?🔥🍓❤️
Eğer akrep burcuysa cinsellik için ne mevsimlere, ne günlere, ne saatlere ne de mekanlara takılmazsınız. Her zaman arzulusunuzdur ve uygun olan her fırsatta seks yaparsınız ya da fırsat yaratmanın formülüne bakarsınız.
Bu bir görev ya da sistematik bir olmadığı için , gün/ saat diye belirlemek tabi ki olmaz.
En fazla , plan yapılabilir.. Fizyolojik engeller olabileceği gibi, uygun ortam gibi dışsal faktörleri de gözetmek icap eder.
Hülasa , bireysel davranış gerektiren durumlar zapt-u rapt altına alınmamalı.
Elbette hayatın olağan akışı ve şartları öyle veya böyle planlı olmayı gerektirecektir. Mesai saatleri , yorgunluk , gezmeler vs.
Yani bana göre kişilere gire olur hafta içi ile hafta sonu seks aynı değil gece uykudan uyanıp seks yapmak sabah erken saatlerinde yapmak. bunlar daha ateşli olur
Gün ve saat önemli değil ama yere özen gösterilse iyi olur, son zamanlarda artık millet sahil kenarlarında metro girişlerinde cinsel ilişkiye girmeye başladı
Cevap
51Cevap
Günü olmaz ancak ertesi günün de evde geçecek olması daha özgür kılıyor insanı zaman açısından..
Saat olarak da pek farkı olmasa da gece diyorum..
Olmaz tabi. Her fırsatta ben hazırım. Sıkıntı yok. 😎
Olmaz vucutlar istekli olunca saatemi bakıcaz hadi hanım saat 10 ilişkiye girelim 😀
İş görüşmesi mi bu? Bence spontane gelişmeli.
Kesinlikle
@isilll34 hisler ön planda olmalı
Günü saat'i olmaz fakat şöyle eve girergirmez öpüşerek üstünü başını parçalar gibi çıkartıp kolidor mutfak salon oda oda gezmek çok ateşli olmaz mı? Yaa
İyi bari yalnız olsamda konu hakkında yalnız olmadığımı hissettim 😂
Cinsel ilişki ne zaman istenilirse o zaman yapılmalı bence bunu belli zaman kalıplarına sığdırmak bence o kadar iyi bir fikir değil önemli olan iki tarafta istediği zaman yapılmalı.
Baş başa olduktan sonra Müsait ise saati önemli değil bana göre cinsellik de En Zevkli yer Yatak odası Odada kızı kucağına alıp üzerimde zıplaması olacak ki ne zevke gelirim
Zamansız şeyleri severim. Saati ve günü asla olamaz. Anlık gelişebilecek tutkular ateşleyicidir, törpüleyenleri sevmem.
Hayır cinsellik bir plana bağlı olarak yaşanmamalı bana göre. En güzeli spontane olan cinselliktir
Canım çektiği zaman, canımın çektiği mekanda, canımın istediği pozisyonda ve canımın istediği deliklerden yaşarım sevgilim olduğunda ama şu an maalesef uzun süredir yalnızım.
Gun saat olarak beklenti yaparsan zevk olmaz bazen beklenemdik anda baslatacaksin bazen beklenemdik yerde yapacaksin bazense geceleri sabahlari yapacaksin
Benim için olmazdı sanırım. Bu yaşa kadar birçok şeyi frenleyecek yaşadım ve hala öyleyim. Libidom yüksek olduğu halde spor vs sürekli frenliyorum kendimi. Yani saat vs hiçbir şey fark etmezdi
olur. bana sabah 6 öğlen 3 arası seks yapalım derseniz %75 reddederim, eğer önceki gece karnım doymuşsa %95 reddederim uykum uçkurumdan kıymetli aslında canımdan da kıymetli diyebilirim.
Olmaz, nerede ateş yükseldi orada ateşi yak gitsin.
Fırsat buldukça olur :) bu dindede böyledir hatta eşi davet edince ocak başında ise icabet etsin buyurulur
Günü saati olmaz, haz duyumu gerçekleştiği anda 365gün 24 saat zamansız süresiz gerçekleşebilecek olan bir eylemdir ☺️
Olmaz. Planlı yapılırsa anlamı olmaz. Zevki de çıkmaz.
Olmaz kalktığı an istediği zaman mercimeği fırına vermek lazim
Eşler ne zaman nerede isterse o zaman olur.
Buluştuğumuz günün her saati 🔥🔥🔥
Buluşsak mı
Kızlarda genelde gece yapılır gibi bir şey var. Benimde tam tersi hep sabah ya da gün içinde canım istiyor. Bence saati yok..
Olmaz olamaz olmamalı
kalkmanın saati olmaz
Saati olmaz ama günü olabilir 😊😊😊
Cumartesi saat 01.00
Olmaz iştah önemli
Olur olur çıkmaz ayın son çarşamba saat 25 i 25 geçe 😂😉🐰🐇
Olmaz. Şu an bile yaparim. Biri sabah oral yaparak uyandirsa yaparim.
Olur tabi
Ne zaman olur
Hergun her zaman her vakit bulduğunda
Gece başka keyif verir
istek gelince saat farketmez
Gece daha bi güzel sanki.
Asla olmaz her an yaşanır
Olmaz, şu an istiyorum.
Bulan bulduğunu girbaclasin domaltip
Özel günler için belki ama genel olarak olmaZ
Günü de saati de olmaz🤭
olmaz. istedikçe yapılır