- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılTam aksine. Evlenince cinsellik monotonlaşıyor. Hele bir de çocuk olmuşsa Türk kadını kendini annelik dediğimiz ulvi o vazifeye adayıp kocasına karşı kadın olarak, dişi olarak daha soğuk ve uzak davranmaya başlıyor.
Çoğu evlilik çocuk olduktan sonra cinsel açıdan daha mutsuz bir formata dönüşüyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlar evlenince monoton sıradan oluyor diyor ancak oysa bu konunun sıradan olma ihtimali yok sadece çiftlerden biri eşini mahrum bırakır ise sorun var iki tarafın birinden biri değer vermiyor ise yani sanki evliyim ama eşime değer vermiyorum sevmiyorum gibi düşünen insanlar için sıradan geliyor söylemleri olur çünkü aynı yatağa girmekten bile nefret Eden insanlar için söylenmiş sözlerdir
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeyin heyecanı olmaz sadece karaktersizlik olur evli birisiyle ilişki yaşanır mı Tamam yani rahat olmayı seviyoruz belki nefsimize düşkün insanlarız ama o kadar da şerefsiz olmanın önemi yok Hiç işim olmaz Bugün ben elalemin karısına öyle bir şey yaparsam yarın da benim karıma öyle bir şey yaparlar ben kabul eder miyim Kendi kabul etmeyeceğim şeyi niye başkasına yapayım
12 Yorumla- +1 yıl
Bi daha oku soruyu
- +1 yıl
Bende evlililer ile anladım 😏🤦♂️
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Sevip sevildigin ve arzulanip arzulandigin müddetçe hep heyecanlı olur. Bunun içinde her zman fantezilerle yer veilmelidir diye düşünüyorum. Evlilikte sürekli yaptığın bir şey olduğu için cinsellik monotonlasmasin isteniyorsa tatlı değişik fanteziler sürdürülmeli ve bunlara karşı tabu olusturulmamali.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cinselliği heyecanlı veya farklı kalıplara sokan resmiyet veya benzeri şeyler değildir. Kişilerin zevkleri, fantezileri heyecanı ve zevki değiştiren durumlardır
10 YorumlaEvli birisiyle seks yapmanın tek bir bireye katacağı maksimum heyecan evli olan kişinin eşine yakalanmadan onunla seks yapmasıdır. Evli olup aralarına 3. kişiler alan, veya evliler arasında çift değiştirerek seks yapan insanların midesiz, kalitesiz, sapkın ve hasta olduklarını düşünüyorum. Evli insanlarla cinsel hayatı olan birey ya da bireylerde aynı şekilde kalitesiz insanlardır.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle daha heyecanlı olur😄 Her zaman kaçamak gizli saklı yapılan şeyler insana daha çok heyecan verir
15 Yorumla- +1 yıl
Görüşte yazdığım gibi kaçamak ilişkiler, gizli, saklı yapılan şeyler insana daha haz verir, daha heyecanlı olur... ama sen buna katılmıyorsun sanırım 🤔
- +1 yıl
Bu yüzden daha heyecanlı işte: ))
- +1 yıl
Olaya dürüstlük yönünden bakma mantıklı bak, sence de daha heyecanlı olmaz mı 🤔
+1 yılEvli olup seks hayatı gayet iyi olan tek bir çift görmedim.
71 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Heyecan bir kenara dursun seks yapacak bolca vakti olur insanın müsait zaman ayarlama derdin yok işten erken çıkma derdin yok müsait zaman bekleyip buluşalım planlaması yok her şey plansız olur ve daha haz dolu olur bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılhayır kesinlikle evli insanlar itici geliyor cinsellik konusunda bana
12 Yorumla- +1 yıl
bilmem aynı durumda ben olmak istemezdim eşim başka bi erkekle yatsın istemezdim yani evliyken hoş değil
+1 yılTabiki daha iyi olur. Ev yoğurdu daha lezzetli olur. hem elinin altında 😂
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılevlilikle alakalı yok, cinselliğin heyecanı tamamen arzuladığın ve sevdiğin insanla yapılırsa hissedilir. Bunun için “evli” olmak gerekmiyor.
20 Yorumla Daha rahat kaygisiz olur, düzenli seks hayatinda belirli bir zaman sonra günde 5 ten haftada 5 e iner.
10 YorumlaCinsellik özgürleşmiş iki bedenin sevişmeyi severek birbirini keşfedip haz almasıyla zevkli olur. Evlilik ve aşk bunu mahveder.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen heycanlı olcagını düşünmüyorum kovalamadıgım bişeyin heycanını duymam hergün hazır beklşyo falan hors yapmam elde etmem heycanlanmam lazım
10 Yorumla Hayır.
Evlilerin büyük çoğunluğu, evlenemeden seks yapabilecek kalibrede olamadıkları için evliler. Dolayısıyla çirkinler.
10 Yorumla
+1 yılOlur evet, çok daha rahat, istediğin mekanda özgürce ve rahatça fanteziler gerçekleştirilebilinir…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsakın evet diyenlere kanma :D çünkü çoğu evlilikler birbirinin cinsel dengi ile olmuyor :D
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yasak olduğu için daha heyecanlı olur ama yapılmaması gereken bişey tabi ki
22 YorumlaEvlenince ne değişiyo anlamadım mq.
Olur abi neden olmasın? Eğer evlenince cinsellik isteği azalıyosa o başkaları ile yapamayacağı korkusundan oluyodur. Başka bişey olmaz.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Cinsellik Libido Azgınlık yani yüksekse kolay kolay doyulmaz ki 😅 Erkekler özellikle bizler güzel bi kızla yatmak isteriz ama hiç bitmesin isteriz öpmek oksamak off
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ola bilir gizlilik içinde ve hey can verici olur
10 Yorumla
Monoton olur
00 YorumlaDenemen lazım, evliyken daha heyecanlı olduğu kesin;) denemek isterdim;)
10 Yorumla
+1 yılAslinda evlilikte cinselligi seven biryken unutan birjne tadi nwymis diyen birine dondum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAzalir hibi dusunuyorum ama hep o istegi alevlendiren bir ten uyumu olursa o zaman baska
00 Yorumla Arzulu partnerle yapılan her cinsellik heyecanlı dir
00 YorumlaHayır, bk gibi oluyor ve sonra bitiyor. Ya boşanıyorsun ya el mahkum diyip yaşıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılHayir daha sikici olur, her zaman ulasamamak insani daha istekli ve heyecanli yapiyor
00 Yorumla
+1 yılBence bir şey fark etmez. Senin şu cinsellik sorularına da bayılıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın için evet.
Erkek için imza atıldığı gün soğuma başlar10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılAslina bakarsaniz evlilik baska bir sorumluluk iki tarafin azginlina ve doyumuna bagli birsey
10 Yorumla bence evlenmeden daha heyecanlı adrenalin dahaa fazla,
00 Yorumla
+1 yılEvli ciftle daha heyecanlı
32 Yorumla
+1 yıl24 saat seks hayata heyecan keyif katar
10 Yorumla
+1 yılYoo tam tersi heyacan bitiyor
10 Yorumla
+1 yılÖyle olsa bu kadar aldatma olmaz
10 Yorumla
+1 yılEvlilikte sadece bı kav ay sonrası monotonlasir
61 Yorumla- +1 yıl
tecrübe olanlarıı dinlemek lazım o zaman tavsiyelerine
+1 yılSanırım her gün kafasına göre takılırlar artık
10 YorumlaEvet daha heyecanlı oluyor
10 YorumlaYasak olan şey daha tatlı gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılEvet daha heyecan verici
10 Yorumla
+1 yılbiz normalini bulamıyor olsa güzel olr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılO heyecan paha biçilemez, hele onların evdeyse :)
12 Yorumla- +1 yıl
Tüm kanıtları ortadan kaldırırsan 😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKiminle evlendiğine bağlı
00 Yorumla
+1 yılZaten evlenince olması gerek bu işin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. bekarım. ama olabilir
00 YorumlaYok tamm tersine sorumluk artıyor heyecan kalmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim soyledi sadece Karan rahat olabilir
00 Yorumla
+1 yılDoymadım Doyamadım Sevmelere Seni Ben
00 Yorumlafarklı şeyler denenirse evet :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Öyle olması lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başlarda öylede sonra heyecanı kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılHer zaman değil 😉
00 YorumlaDeğişik oyunlarla süslemek gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Öyle mi oluyor imiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMonotonlaşmamalı
00 Yorumla
+1 yılTabikide
00 YorumlaKesinlikle hayir
00 Yorumla
+1 yılEve kamp kuruyoruz
00 YorumlaHayır alakası yok
00 YorumlaEvli çiftlerin seks hayatı monoton oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği