Ama sadece seks amacli görüşüyoruz beni çok iyi tatmin ediyor ama kendimi kullanılmış hissediyorum onu da birakamiyorum napcam bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik için görüşüyorsanız bu şekilde düşünmemen gerek. Sana evli olduğunu söylemiş zaten. Eğer bunu gizlemiş olsaydı evet o zaman kullanılmış hissetmen doğal.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar, bu adamla seni çok tatmin ettiği için birliktesin, yani bu mantıkla, sen de onu kullanmış oluyorsun. Bu tarz dusuncelerin altinda aslinda kadini mal olarak görme mantigi yatiyor. Bu toplum tarafindan kafana enjekte edilmiş bir dusunce. Keyfine bak 🙋🏻♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplumsal olarak kendini kullanılmış hissetmen normal çünkü sadece seks amaçlı görüşüyorsunuz bence seni tatmin edecek bekar birini bul yaptığın şey hoş değil.
00 Yorumla
+1 yılEvet seni kullanıyor sende zaten kullanmasını istiyorsun. Evli erkekle birlikte olurken sadece aldığına ve edinimine bakacaksın sende onu kullanacaksın.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
62Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak bi zamandan sonra Duygusal şeyler hissediceksin çünkü beğeni yosun. Ve bu adam seni istemicek karisina dönecek o zaman da uzulceksin. Kadınlar Duygusal ne kadar sadece cinsellik olsa da Duygusal seyler beslemeye baslar. Bu yuzden uzak dur
26 Yorumla
Soran+1 yılşu an yazıyorum ever dediğin gibi oldu maleseff
Cevap sahibi+1 yılKadınlar böyle ne kadar umursamaz gibi hissetsen de duygusal hislerden kaçamazsın. Peki sana olan niyeti ne
Soran+1 yılEngeli bastım kullanmak istiyor sadce
Cevap sahibi+1 yılBiliyidum böyle olcagini. Sen en iyilerind layıksın değer bulduğun yerde olmayı hak ediyosun
Soran+1 yılTskr ederim. Kimseye guvenmicemi birkez daha anladjm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen adami kullaniyorsunamac seks ve sende cok memnunsun :) adam iyi seks yapiyor hatuna yakalanabilir sana zaman ayiriyor :) yani ne kullanilmasi bariz sen kullaniyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılOda bana diyor sen kullaniyorsun bnej diye ben onu nasıl kullaniyormusum
- +1 yıl
anlattim iste gayet memnunsun :)
- +1 yıl
O seni kullanıyor bilerek sana sen kullaniyisun diyor masum gostermeye calisiyo kendini inanma.
- +1 yıl
@Biruyelerdenim23 burada bir masumiyet var mı sence :) yani hatun mutlu memnun niyetim cinsellik diyor zaten :) bu adam bu kadini nasil kullaniyor mesela
- +1 yıl
Sen neden yuva yıkılmasına destek veriyorsun. Karisi var onun ona yazık degil mi? Ne bicim insanlarsınız ya utanin !
- +1 yıl
@Biruyelerdenim23 bakin o baska bir durum karisi var evli duzeni var ama kim kimi kullaniyor soru
- +1 yıl
Olsun fark etmez memnunsun diyerek devam etmesini sağlıyorsun ve karşıdaki kotu bi sey yaptigini hissetmicek bu şekilde. Bu yuzden evlenmek istemiyorum iste guvenim. kalmadı
- +1 yıl
@Biruyelerdenim23 sizde o seni kullaniyor diyorsunuz belkide sizin dediginize hirs yapip devam edicek :) yani karakterini bilmiyoruz ki :) durum yanlismi dese ona gore cevap verilir :)
- +1 yıl
Haklisin orayi dusunmedim
- +1 yıl
@Biruyelerdenim23 hakli aramiyoruz aslinda hemfikiriz de isin temelinde ama durumdaki rahatsizlik o mu beni ben mi o nu simarikligi var :)
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Senin gibi biri her erkeğin ihtiyacı sonuçta tatmin oluyorsun neden kullanılmış hissediyor amaç seks degilmi sonuç itibariyle
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam seks ama maddi manevi hiç destek yok
+1 yılaferin sana iyi halt yiyosun hadi ahlak falan sende hak getire onu anladık ta bari vicdanın olsun be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılse n böyle devam edersin.
kurtulacağını sanmıyorum açıkçası.10 Yorumla Bence çok normal neticen ve beklentin belli sorun olmaz aşk olmadigin ve bir beklenti içine girmedin sürece
00 YorumlaEvli olunca tecrübeli olur, bekar kendini tutamaz içine boşalır hamile kalırsın o yüzden işi bilenle yapman iyi yedek istiyorsan ok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Bekaretini de bu kişi aldıysa bırakman zor olur ama evli biriyle olmanın riskleri de vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılNedir riskleri
+1 yılMetres oldugunun ve sadece cinsel obje oldugunun farkindasin.
Yapacagin tek sey seni tatmin edecek baska bir partner bulmak.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Acı turşuyu seviyorsun yiyorsun ve sonra miden ağrıyınca da rahatsızım diyorsun, senin anlatımının tam karşılığı bu.
00 Yorumla
+1 yılBebiş sen zaten kullanılıyorsun ve oda seni kullanıyor işin sonunda onun karısı var kendini onun yerine koy öyle düşün bide
00 Yorumla
+1 yılKullanılmış gibi derken? Zaten kullanılıyorsun. O kadar bekar adam varken ne işiniz var milletin kocalarıyla inanılmaz bir kafa.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTat alabilirsin fakat nereye kadar surebilir ki böyle hemde piskince sende beni kullanıyorsun diyen birisiyle ustelik evli maddi manevi yardim da yok diyorsun bence nacizane maddi manevi yardim edecek birisi olmali kendini actigin kisi
00 Yorumla
+1 yılEskiden beri söylenen çok güzel bir söz var ve hala da geçerli bence o; yuva yıkanın yuvası olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat et ben aşık oldum ve eşinden boşandı ama şimdi onunla olmak istiyormuyum emin değilim
42 Yorumla- +1 yıl
Him
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evliler bı biraksada artık bekarlar birbirlerini bulsa bune arkadaş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel amaçlı birlikteysen ve keyif alıyorsan sen de onu kullanıyorsun demektir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Devam edin böyle cehennem zebanileri hürmetle karşılar sizi
00 Yorumla
+1 yılIstesigin sadece iliskiysee baska kendine gore birini bulmalisinn
00 YorumlaKullanıyo zaten unutma vereni z**kerler herzaman herkes kaderini yaşar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Sana mustahak beni kullanmış gibi hissediyorum diyo zaten kullanıyo adam tövbe estafurllah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani adam aldatıyor karısını sizin üzerinizden? Bence kullanılmaktan fazlası bu.
00 Yorumla
+1 yılBekar bir erkeği de bulursun bence seni tatmin edecek illa bu adam olmasinin bir nedeni olmalı
00 Yorumla
+1 yılKullanılıyorsunuz zaten şuanda öyle hissetmeniz normal değilmi sizce🙂
00 Yorumla
+1 yılseni tatmin ediyor zevk alıyorsan böyle devam eder bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana ulas. Sugarddadyn olabilirim ve ondan onkat xaha iyi tatmin ederim seni. Ustelik evli de değilim her anlamda yardimci olurum. sana maddi manevi
19 Yorumla- +1 yıl
Kiz senden büyük sugar daddy
Cevap sahibi+1 yıl@Yoğunbakım olabilir. Çıkar iliskisi sonucta. Maddi acidan her ihtiyacini karsilayabilirim ve bir süredir iliski hayatim bu sekilde :)
- +1 yıl
Sagol daddy durumum iyi.
Cevap sahibi+1 yıl@Yoğunbakım sana demedim ki knk. Soruyu soran kisi icin demistim 😅
Sen ne zamandır bu tür iliski yasiyosun peki )- +1 yıl
Resmen rezalet ya. Bildirimde ilk yazdığını bana yazdın sandım o yüzden cevapladım. Böyle ilişkim yok kank. Tövbe
Cevap sahibi+1 yıl@Yoğunbakım ya kendini ele verdin bikere 😅 gizlen bence.
Ve teklifim soran kişiye. Bana ulaşsın maddi destek baya bi sağlayabilirim :)
Sende benim yorumuma yanıt veriyosun nasl sana böyle bir teklif yapabilirim. d neyse olur arada- +1 yıl
Yorum yapmadım farzedin. Oluyo arada hatalar. Pardon çok pardon. Kaçtım ben.
Cevap sahibi+1 yıl@Yoğunbakım ama böyle kaçmak olmaz ki? Haksızlık yapıyosun
Cevap sahibi+1 yılBazen Hayat tesadüfleri sever :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de evli fb var. 3 senedir birlikteyiz. Şimdi boşandı ve sevgili yapmış. Ben hala arada evine gidip seks yapıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekar bı fb bulman ruh sağlığın açısından daha iyi olmaz mı? En azından mantıken evli değil dersin ve FB ye rahat davranırsin trip relan atarsın 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. keyfin yerindeyse devam et sorgulama boş ver sanki her şey doğruda bi bu mu yanlış?
00 Yorumlaİkinucu boklu degnek bekar yakisijli çok var kız yapma
23 Yorumla- +1 yıl
Kocandan uzak tut
Soran+1 yılKendiside yakışıklı sadece evli
- +1 yıl
Senin için sadece vakit katbı
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende hem kötü hissediyorum hem zevk alıyorum. ikisinden birini seç ve seçiminin arkasında dur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkinizde birbirinizi kullaniyorsunuz bence adil bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikteyken evlilik vurgusunu yap beraber oldugunuzda evliligi aklina getir 5x haz mutlaka dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında benle görüş ben de seni tatmin ederim en güzel sekilde. Bekarım hem ben. 😊
00 Yorumla
+1 yılYaptigin tabiki yanlış ama dikkat et hamile kalma
00 Yorumla
+1 yılBizde senin ne olduğunu iyi tahmin ediyoruz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada kullanılmadan ziyade al gülüm ve gülüm olayı var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılyenisisni bulana kadar idare et sende onla ye
00 Yorumla Benzer durumlarim oldu
43 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
@milaa35 yorumundan anladigima gore 1 kisiden fazla oldu sanirim
- +1 yıl
@milaa35 peki sen ne hissettin? Soran gibi rahatsız olmadın mı? Nasıl yendin o duyguları?
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. kullanılmaya devam edeceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sürü insan bulursun bunun için niye evli?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılKeyf alıyorsan vermeye devam et
00 Yorumla bekarlar iyi zikemiyo mu mq
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi olarakta sana destek oluyormu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke bende sen gibi birini bulsam cidden ihtiyacım var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılNe zamandır. Görüşüyüsuj
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gittiği yere kadar 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde 2 tane evli sevgilim var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş ortamındn mı buldun
00 Yorumla
+1 yılİstediğini alıyormuşssun sorunu anlamadım
00 YorumlaSen onu kullanıyorsun asıl
04 Yorumla
Soran+1 yılNiyemis
Soran+1 yılBen onun neyinj kullaniyormusm anlamadim
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Devam et Birak dusunmeyi
00 Yorumla
+1 yılİlginc
10 Yorumla
7 ayDevam ediceksin sana zararı yoksa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıkıntı knk
00 YorumlaBende isterim
00 Yorumla
+1 yılBaska birini ara aynı zamanda
00 Yorumla
+1 yılAkisina burak canim bnde senin gibiyim
00 Yorumla
+1 yılYapma yazık sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi boxk yiyorsun. Devam et.
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler