sadece bağ kurdukları kişilere cinsel istek duyan kişiler yani eğer aranızda bi bağ veya senin durumunda aşk yoksa aseksüel oluyosun kalan insanlara karşı
Bende de aynı sorun vardı. Ondan hoşlandığın icin baskaları sana öyle geliyor olabilir. Zamanla gecer. Sen zevk almana bak. Uzun süredir yapmıyorsun belli ki. Onu istedikce o seni istemez. Ona yazma bi süre emin ol sana gelecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Demek ki duygusal birisin. Ask hissetmeden yasayinca bu sekilde oluyorsun. Senin ruhuna hitap edecek biri bulana kadar seks yapma o zaman
İlkiniz o ise böyle duygusal tepkiler olabiliyor kadınlarda.
Yok değil
O zaman bu işte sizi en çok o tatmin etmiştir.
Emin ol seks olarak bakarsan olaya seni cok daha iyi doyurucak birileri cikar
Ben duygusalim
Bnde oyle ama sekste duygusallik olmazki
Sakın cinsellikle ilgili bişey yapma evlenmeyi bekle pişman olursun.
demiseksüel olma ihtimalini düşündün mü hiç
O ne
sadece bağ kurdukları kişilere cinsel istek duyan kişiler yani eğer aranızda bi bağ veya senin durumunda aşk yoksa aseksüel oluyosun kalan insanlara karşı
Kötü bişey mi
nesi kötü olsun ki anlayamadığın bişey mi var yoksa aseksüelin de ne olduğunu bilmiyo musun
Ya biliyorum da aşık olduğum kişi beni istemeyince de çok mutsuz oluyorum zarar veriyor bana
E bu çok normal değil mi aşığım diyorsun normalde reddedilmek koyar insana bir de aşıkken
Sadece onunla mı yaptın bu zamana kadar
Hayır
Bende de aynı sorun vardı. Ondan hoşlandığın icin baskaları sana öyle geliyor olabilir. Zamanla gecer. Sen zevk almana bak. Uzun süredir yapmıyorsun belli ki. Onu istedikce o seni istemez. Ona yazma bi süre emin ol sana gelecek
Bal gibi olursun Merak etme
Vayyy be insanların ne dertleri var
Öyle bir olursun bir gün gelince anlarsın
o niye istemiyor
Bilmem duygusal düşündüğüm için sanırım
o seni sadece seks için istiyor ama sen duygusalda baktığın için olmuyor yani
Normal değil başka tecrübeli birisini dene bence
Tecavüz et 😂😂😂
Sonunda o olcak
Takip et evine girmek için binaya girdiğinde daya bıçağı boğazına çek merdiven altına 😂 baya heyecanlı oldu He
Bi o kalmıştı tövbe tövbe
Toprak olacak zaten kasmasın fazla 😂
Bağlılık
Bulursun yeni birini
Manuel devam