Merhaba ailem beni okutmayıp evlendirmekle tehdit edıyordu 5 ay önce evden kaçtım tabi bası buyruk kaçmadım. Daha önceleri cokca evine gundelikciye gittiğim bi abla vardı numarasını vermesti basın sıkısırsa ara beni diye her neyse bu abla bana yardım etti. Otobüs biletimi vs aldı gittim yanına hem okudum hem calıstım kocasıyla ayrı bir tane oglu var ara dura gelıyo annesıyle kalıyo kendisi mühendis ayrı evi var. Buna karsı buyuk cekım hissediyorum ilk gorudugum günden beri ama ben o ablayı anne olarak görüyorum o da beni öz kızı gibi o yüzden yasaklı hıssettım bu hıslerımı. Bastırmaya cok calıstım. Oglunun bana karsı hisleri de yok degıl ama daha cok sadece arzuluyor saygı duyuyor begenıyor beni ama duygusal bişy yok. Her neyse 1 aydır burada. Her gece gizlice odasına gidiyorum seks yapıyoruz tabi sessizce yapmaya calısıyoruz. Cok zevk alıyorum deliriyorum orgzm olunca bağırmamak için cıldırıyorum resmen. Mukemmel bir ten uyumumuz var. (İlkim degıl) onunla sadece geceleri seks yapabılıyoruz her an arzuluyorum onu ama annesine karsı da ihanet ediyormusum gibi hissediyorum sizce ihanet mi ediyorum?
Kendime mani olamıyorum. Cok cekıcı yakısıklı yatakta bir harika. Orgazm olmadan uyuyamıyorum artık.
Kendime mani olamıyorum. Cok cekıcı yakısıklı yatakta bir harika. Orgazm olmadan uyuyamıyorum artık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer