üniversitede tanıdığım ve iyi anlaştığım bir çocuk var. Fiziksel olarak oldukça çekici buluyorum ama duygusal bağ kurmak istemiyorum. Lütfen rica ediyorum beni yargılmak için görüş bırakmayın. Bir keresinde evime davet ettim ve o da seve seve gelirim hatta sen de bana gelebilirsin bir gün dedi. Eve çağırıp evde mi konuşmamı önerirsiniz? Sizce nasıl gelişmeli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBirine bişey anlatmaya gerek yok aslında bir fikir istiyorsun lakin senin istediğini burada istemeyen yoktur kimse ona git demez gel bana der he ben zaten aslında bu sizin olmak istediğiniz şeyi anlayamıyorum ama duygusallık olmayan bir yaklaşım çokta mutluluk getirmez kimin kiminle ne yaptığına zaten ben karışamam haddime değil ama şunu belirtmek istiyorum böyle bişey istiyorsan birlikte biraz zaman geçir belkide o beğendiğin hiç beğenmediğin olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılEn içtenlikle yanıt verenlerden biri olduğunuza eminim ve çok teşekkür ederim🤍
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi 🌹
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım sıkılıyor beni biraz götürür müsün buralardan de. Alkol alın, sonra yanlışlıkla oldu diye kıvırırsın. Eğer o da onaylarsa bahaneye zaten gerek kalmaz. Kafalar Çakır daha tatlı olur. Ya da bir yeri elinle gösterir gibi yap iyice yanaş göğüslerin değsin: )) Her türlü ayarı veriyorum bu kızlara ya. Hayat boş pompala coş. Baktın olmuyor siteye ilan ver bizim çocuklar yardımcı olsun ehehhehehe
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşı cinsten biriyle kapalı ortama girince sevişmeden çıkabilen var mı😂 ben arabasına binmiştim üniden bi cocugun ciddi anlamda ders çalışırken sevişmeye başlamıştık. Anlık çekim oluyor zaten sizde de olur bence. Evine gelsin sende biraz açık giyin ama gecelik giyme gidipte. Göğüs dekolteli crop falan olabilirr
12 Yorumla- +1 yıl
: )
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok 💜
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
İlk seferde olmayabilir fakat olabilirde eger olmaz ise umudunu kaybetme bence ilk evde bulusmanizda rengini belli eder sende ona göre hareket edersin. Tersibir durum olursa senin için işler sıkıntıya girerbilir o yuzden dikkatli ol ve onu gozlemle surekli işte seni süzüyormu egildiginde vs vucuduna kacamak bakislarla bakmaya çalışıyor mu vs vs gibi.
10 Yorumla
+1 yılDirekt aç konuyu bence. Anlayışla karsilayacak mı ama? Bir de senin böyle bir şey istediğini gidip millete anlatır mı? Önce güven bence, emin ol bunlardan.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Madem cagir ve guzel bi masa hazirla sonrada asiri olmayan bi film sec biraz sevisme sahnesi olan. E sende yine abarti olmayan dikkat ceken biseyler giy tMamdir soylemene gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen çağır bence benide öyle çağırırdi öyle başlamıştı bizimkide
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ahahahahahj
Cevap sahibi+1 yılevet yani öyle açık açık konuşamadı önce ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcik acik söyle, zikilmek istiyorum de, Türkiyede erkekler ucuz mali cok seviyor, yok demez
14 Yorumla
Soran+1 yılsuç sende de değil bu kadar normal olan bir ihtiyacı sana ayıp, ucuzluk olan öğretenlerde
Cevap sahibi+1 yılDomuzlar sadece önüne gelenle ihtiyac gideriyor, biraz farkimiz olsun. Ihtiyacmis? her canin isetdiginde birinin altina yatmak ihtiyac mi? Valla halimden cok memnunum senin normalligin sana kalsin ama en azindan prezarvatif kullan, hastalik yayma, ortaliga babasi belli olmayan bir cocuk salma
Soran+1 yılsenin kustuğun nefret benim umrumda bile değil. Senin hayatı yaşama şekline ve fikirlerine saygı duyuyorum ama bu saldırganlıklara saygı duymak zorunda değilim. Bırakın kim ne isterse onu yaşasın. Sizi ilgilendirmez ve siz benden sorumlu değilsiniz. Kendinize iyi bakın
Cevap sahibi+1 yılSorun degil, sadece durumunu izah ettim, iliski degil sadece zikilmek istiyorum diyorsun, o bahsettigin kisinin zaten senle ancak olursa sadece zikmek icin, seks icin birlikte olacagini biliyorsun, kabul edermi beni diye kaygilarin var. Dedigim gibi, Türkiyede genelde erkekler delik olsunda diyor, deligi göster sen, yapar bence
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Yaa direk eve gelsin sende taytını sıyır pompake devamke işte ne tribe giriyorsunuz erkek adama sadece 1 delik göster o orayı maden yapar kasmaya gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılne tribi anlamadım? Ben öncesinde onunla açık açık konuşmazsam ve bir anda ona yaklaşırsam beni reddedilecek bir adam bahsettiğim kişi. Ya da ona aşık olduğumu da sanabilir. Oysa ben onunla cinsel bir hayatım olsun ve tek seferlik olmasın istiyorum
+1 yılHissettiğin sadece bir heves Pişman olacağın şeyler yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni fiziksel olarak beğeniyor mu?
test ettin mi?
dikkatini çekebiliyor musun?
dekolte giydiğinde gözlerini üzerinde yakaladın mı?10 Yorumla
+1 yılAynı sinif ise yanlış seçim olur.. ama bi fiktimm vaar
13 Yorumla
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
f*ck teklifi.. görüşme de 3 l
- +1 yıl
3 k..
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Direk pat diye söyle. Beni çatır çutur * istiyorum de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. İlk kendi evinde konuşman daha mantıklı bnce
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe şanslı arkadaşlar var dghj
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım o da böyle düşünür ahaahabbha
- +1 yıl
Allah'ım nasip et tghj
- +1 yıl
S git buradan amele
+1 yılEvde çağır uygun dille söyle ama güvenme. Lazm okula yayma durumu olabilir
21 Yorumla- +1 yıl
Sonucu acıkla bize
+1 yılÖnce ilişki sonra konuşma daha mantıklı gibi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bakireler ben okurken neredeydi 😅
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biraz yakın davran devamı gelir zaten
10 Yorumla
+1 yılEvde çağır konuşun. Sonra başlayın sekse.
10 YorumlaDirek evine cagir iste bana bas de
10 YorumlaAçık açık söyle ters cevap vereceğini düşünmüyorum
10 YorumlaCiddi misin sen
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve çağır evde konuş en mantıklısı bu
10 Yorumla
+1 yılAçıkça söylemek iyidir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirekt si kişmek istediğini söyle.
10 Yorumla
+1 yılAnlık bişekilde başlarsın
10 Yorumlabenimle olsan ya :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Evine git bence
10 YorumlaÇağır evde olsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvde konus
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNedense bana hic boyle biri denk gelmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleyin
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri