O defalarca boşalıyor ben zevk alıyorum ama boşalmıyorum neden öyle oluyor o ğittikten sonra kendi kendime boşalıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir defa sevişmeyi seven bir adam olacak oldu bittiye getiriyorsa boşalmayı unut ten uyumu olmalı bırak sevişmeyi öpse bile seni etkilenmen gerek öte taraftan kafan boş olacak senin kafa dolu ise kendini veremiyorsan sevişmeye yine boşalmayı unut ailen var mı senin evli değilsen şayet evden gizli bir cinselik yaşıyorsan ya hamile kalırsam gibi bir korkun var mı? Veya bazen kızlarda sevişirken pişmanlık olur eve dönünce ailemin yüzüne nasıl bakarım gibi bir düşüncedir böyle bir durum varsa yine boşalmayı unut veya yeteri kadar uzun sevişirim erken boşslan bir adamsa tempoyu koruyamıyorsa yine boşalmayı unut derim kısaca seviştiğin adamdan etkileneceksin ve kafan boş olacak yoksa zor bu iş derim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin zevk alacagin noktalara yeteri kadar ulasamiyor olabilir ornek sen mastürbasyon yaparken kurdugun hayal yasagindan farkli ve hayalindeki seks sahnesi gibi bir sey istiyorsun ama yaoilan oyle degildir yani bunun gibi seyleri oaylasman onun acisindan da iyi olur senin icinde
02 Yorumla
Soran+1 yılİçe girmeyle boşalamıydrum daha çok üstten kristolismiydi ondan zevk alıyorum o içime giriyo ama ben sürtmeyle boşalıyorum
- +1 yıl
Gecmiste daha cok oyle yaptiysan ona alisik olabilirsin belkide o icine girerken bir taraftan da bas parmagi ile klitorisini oksasa daha iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılSenin zevkle yapılan oral sexse ihtiyacın var.
00 Yorumla
+1 yılKadında boşalma olmaz, orgazm olur. Zevk suyu veya akıntı orgazmdan bağımsız.
00 Yorumla
+1 yılBencil biridir. Erken bosaliyordur. Sen tam doyuma ulasmadan boşalıp kendini düşünüyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zevke odaklanmıyor olabilirsin çok masta alışmış olabilirsin ya da seninle fazla ilgilenmiyor olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Vajinal orgazm dan bahsediyor olmalısın her kadın yaşayamıyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılNe kadar süre sürüypr ve ön sevişme yapıyor musunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılYapıyoruz yani saatlerce sürüyor ama onun altındayken boşalma zevki almadım
- +1 yıl
Durmadan yapabiliyor nu dikkatin mi çok dağılıyor
Soran+1 yılZevk aldığım noktama değmiyorki içime giriyo sadece içe girmeyle boşalamamki
- +1 yıl
Hiç ön sevişme yok mu
Soran+1 yılVar olmaz mı saatlerce sürüyo da iyte ben sürtmeyle boşalıyorum
- +1 yıl
Kendini veremiyorsun sanırım. Rahat ol sevişirken neden olamıyorsun acaba
Demek ki beceriksiz sevgilin
02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
+1 yılçok ve uzunca emdir boşalırsın
00 Yorumlayeterince zevk vermiyor demek ki. ben veririm ;)
00 Yorumla
+1 yılOnda bir eksiklik var demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o seni beklemiyor demek ki bencil biri olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇuval olmuşsun demekki
00 Yorumla
+1 yılDemek seni tam kıvama gedoremiyie
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu yok demek ki
00 Yorumla
+1 yılGec mi sürüyor
00 YorumlaStrese girmemelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltarif et ona nasıl yapman gerektiğini
00 Yorumla