Kondom uzatılan partner yetersiz olacağını düşünür mü?

Neden yetersiz olacağını düşünür kondom uzatınca, kendine güveni mi yoktur?
Kondom uzatılan partner yetersiz olacağını düşünür mü?

Neden yetersiz olacağını düşünür kondom uzatınca, kendine güveni mi yoktur?
Bunu yapacak kişi muhtemelen benimle ilk defa seks yapacaktır, çünkü beni tanıyan kadın bunu yapmaz. Diğer yandan ilk defa benimle sels yapacak olan kadının da kondomu ne amaçla verdiğine bakmak lazım. Etken boşalacağım gibi bir korkusu var da boşalmayı geciktirmeyi mi amaçlıyor, yoksa içine boşalacağımı düşünüyor da buna karşı mı önlem almaya çalışıyor ya da cinsel yolla bulaşabilecek bir hastalığım olması ihtimalini mi bertaraf etmeye çalışıyor? Her üç durumda da yorumum ve tepkim farklı olur.
Ben yanlış anlayacağıma dair bir şey söylemedim ki. Sebebine bakmak lazım dedim
Genelleme yapıp her erkek yanlış anlar diyemem. Bana gelince nedenini bana açıkladıysa sorun etmem.
Bana kimse kondom uzatmaz kabul etmem 15 yaşından beri demir gibi irademle kondom kullanmadım hava boşlugunj yapsam daha iyi kondom pişmanlık and hissizlik and zevksizliktir kondom kullananın kendi öz saygısı yoktur kondom kullanan erkek seksten bi haberdir kondom kullanmayan biri görürseniz ona saygı iradesi İsveç çeligi gibidir bükülmez
Korunmak diye bir şey yok erkegin iradesizligi idir bu net kendine güvenmezligi ama o güveni erkek vermeli 13 senedir böyle takılıyorum 1 kere korunlaım kondom tak diyen olmadı 😏
Yani bence hayır sonuçta kendini korumak için ya da ilerleyen dönemlerde hamilelik gibi bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmamak için böyle istekte bulunabilir insanlar
Sonra ondan sonra dünyaya çocuk geliyor bir çöp kenarına bırakıyorlar
O yüzden insanları ya evlenecek ya evlenmiyorsa dikkat edecek
En iyi görüş için teşekkürler devamını bekliyorum
kültürle alakalı türk erkeği kondomu hakaret sayar, ayrıldığı kadının başka birisi ile olmasına katlanamaz (kendisi başkalarını peşinde olsa bile) vb...
Cevap
28Cevap
Sana bunu sözlü şekilde ifade eden oldu mu? Yoksa karşındakinin yüz ifadelerinden mi bu çıkarımı yaptın?
Anlıyorum, prezervatif kullanımı tensel teması azalttığı için öncelikle başarısızlık değil hosnutsuzluk ifadesidir ama bazen bazı kişilerde sadece bununla kalmaz başarısızlık endişesi olabilir ki , bunun sebebine etki eden unsurlar ise , prezervatif içindeki sıvı , prezervatifin kendi dokusu ve incede olsa tensel teması perdelemesiyle birlikte zaten perdelenen temas ile birlikte vajina içindeki mutluluk sıvılarının zevk aldıkça artışa geçmiş olmasıyla birlikte sürtünme etkisi oldukça düşer ki , özellikle peniste belli bir kalinligin altında ise normal durumda her iki tarafın zevk alması ve orgazmı için yeterliyken , bu koşullar meydana geldiğinde sürtünme etkisinin düşmesi ile erkeğin zevk alma oranı düşer hemde oldukça düşer ve yaş ve madde kullanımının kan basıncına etkilerinin eşlik etmesiyle birlikte ereksiyon kaybı yaşanır bunun yaşanmasıyla birlikte kendi zevk alamayan yeteri kadar sertlesemeyen erkek penis vajina cinsel ilişki yöntemiyle kadını orgazma taşıyamayınca hüsrana uğramış olur. Kadınını mutlu edemediği için kadının yarım kalışına, kendisi içinde başarısızlığına üzülür. Bunun yaşanmaması içinde prezervatifi ona uzatmak onda hayal kırıklığı oluşturur.
Rica ederim 😊🌹. Ne demek.
Kondomla tadı olmuyor ki şişme kadınla yatmış gibi his ediyor insan kendini o zaman.
Ne alaka kondomun ne anlama geldiğini biliyor mu o kişi acaba emin değilim
Yetersizlik ile ilgili durum yok ama korunma amaçlı olabilir bunu farklı algılamamak gerekir
10 kez yazdim gene yaziyorum kondom takinca iniyor beee
Ne alaka tedbirlidir. E tabi geç boşalmaya da az faydası var o ayrı.
Düşünen varsada değişsin o mantığı özgüvenini etkilerse daha farklı sorunlarla karşılasır.
Kondom Amacı Hamilelikten korunmak ama yine de ne kadar Zevkli haz verse içe boşalmak kondom olsa risk çok tazyikli fışkırabilir buda kondomun içinden çıkabilir göğüsler çok Güzel olur boşalma da
Guven aslinda soyle hani bosalacagimi neden dusunuyorsun gibi olur ama bence hic sorun degil mantikli olani da o olur zaten
Olur ama hani kendimi o an tutamaz miyim gibi olur onu dusunur belki ki erken gelebilecegimi falan dusunuyor ya da kendini cok korumak istiyor olabilir derim yani benim basima geldi ilk dedigimi demek icin de bir sure cinsellik te yasamak gerek
Niye öyle düşünsün ki ya saçma.. Ben mi anlamadım soruyu acaba :/ Biri bana kondom uzatsa teşekkür eder kondomu bi kenara atıp devam ederim
Korunmak için gerekli bir şey niçin yetersizlik diye düşünülsün ki, ayrıca hastalıktan da korur sağlıklı
Korunmak için gerekli bir şey niçin yetersizlik diye düşünülsün ki, ayrıca hastalıktan da korur
Tek eşli partnerimde olsa kullanırım sağlık için
Kondom ile yetersizlik arasında bir bağ kuramadım 🤔
Evlilikte benden başka kondom kullanan var mı çok merak ediyorum
Kondom kullanmanın amacım belli zaten. Eğer korunulması gerekiyorsa kullanılır. Kullanıncada hiç yetersiz hissetmedim... Eğer tamamen kendini o anın sıcaklığına bırakırasan... Önemi yok birseyin
Ya cahil adamlari partner secmeyin bence
Kondom bana göre değil sevmem
Geciktiricili kondomsa hisseder
kondomu sevmiyordur
ben alışamıyorum hatta kondomlu olduktan sonra hiç gerek yok kafasındayım
yoo niye yetersiz olsun mal aynı mal. üstelik zevki azaltacağı için süreyi de uzatır. ama ben o aitlik hissini anlamıyorum
yoo sen hissedersin ki
dedimya sevmediği içindir sana yetemeyeceği için değil
Acemidir ilk kez yapacaktır
Erken boşalma sorunu vardır bu yüzden tatmin edememekten korkuyordur
ben kondom takmam içe boşalmıyorum
Kondom kullanmadim hic
Kondom u sevmiyorum
Hiç böyle sorunlarım yok
Ne alaka anlamadım
Kondom kullanmam kendime hakim olmayı bilirim
Yetersizlikle ne alakası var la kondomun
Ne alakası var