Zaten kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte. Dediğim gibi imkansız ama diyelim ki evlendim bir şekilde; o zaman da penis boyutundan kaybediyorum, yorumlara baksanıza. Ön sevişme, oral falan yaparım ve elimden geldiğince tatmin etmeye çalışırım ama penis boyutu psikolojik olarak memnun etmeyeceğinden ya ayrılırdı, ya aldatırdı, ya da kötü davranarak hayatı bana zindan ederdi; mutsuz evlilik yani.
Hayır soğutmaz. Ama şöyle bir şey var. Bu konuda elinden geleni gerçekten yapıyorsa ve bana olan sevgisi de tamsa aşık olduğum kişiden kolay kolay vazgeçmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Soğuttu bile balım ya eşimdi hemde. Sırf bu yüzden evlilik öncesi cinselliği Desteklemek istedim ama siz yinede evlenmeden vermeyin. İsteklerimi dile getiriyordum Yapmıyordu oflayıp pufluyordu Boşandım❤️❤️❤️
Hayır beni soğutmaz. Öğrenirdi bir şekilde. Aşk hemen bir anlık bitecek şey değil aşık olmuşsam bunu sorun etmem ben. Sabırlı olmalı aceleye gerek yok.
Yapılmıyor işte dün 2 kere yaptik nasil yandığımı görmemesi imkansız 3. istedigimde yoruldum pilim bitti diyor sabah canim cok istedi uyurken ona sürtündüm onda da tık yok aslinda bence seksi bir kadinim ama neden beni istemiyor anlamiyorum
Ben soğudum seneye bosanacagim firsat verdim bu kadar tedavi olmuyor. küçük penisi birde ereksiyon sorunu var. gencim fiziğim harika bulurum birini evlenirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kötü derken acemiyse sğutmaz ama yapmak istemiyorsa soğutur