Bakireyim ama korkuyorum yinede kan gelmezse vs diye o yuzden nikah oncesi konusucam istersen muayene olabilirim kan herkeste gelmiyo bana inanip guvenmeni istiyorum ama yinede nikahtan once bunu yapabiliriz diye cok stres oluyorum bu yuzden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bakireyseniz böyle bir konuşma yapmayın çünkü onu şüphelendirirsiniz. Merak etmeyiniz ki çoğu erkek, esnek zar diye bir şeyden haberdardır. Eğer sizdeki esnekse o zaman dersiniz ki muayeneye gidelim diye. Şimdiden söylerseniz onu şüphelendirirsiniz.
016 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ya hafif balık etliyim cok bi kilom yok ama vajinam buyuk yani dar değil o yuzden zorlanmam da 1.52 boy 61 kiloyum o yuzden kan gelecegini dusunmuyorum ama geri kafali insan cok o konuda
- +1 yıl
Yahu kan gelmesiyle vücut ölçülerinizin ne alakası var? Açık açık şu soruyu cevaplayın ki yorumlayalım: Daha önce herhangi bir şekilde (sürtünme de dahil) cinsel ilişkiye girdiniz mi? Yani dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. Ya girdiniz ya da girmediniz. Eğer girmediyseniz ya esnektir ve kan gelmez (bakire olmak ile kan arasında kesin bir bağ yok) ya da normal kızlık zarınızla kan gelecektir. Vajinanızın dar olup olmaması ise yine fizyolojik yapınıza bağlıdır ki genler, beslenme ve çevre şartları aracılığıyla yakından ilişkilidir. Böyle saçma sapan şeylere inanıp da kendinizi strese sokmayın.
Soran+1 yılHayir sadece mastürbasyon yapiyorum ama işte kucuk olmayinca dar da değil rahat girip çıkıyor bu yuzden tedirginim biraz
- +1 yıl
Parmağınızı soktunuz mu içeriye hiç? Soktuysanız ve yırtılmadıysa esnek olabilir. İlk geceden sonra zaten gidersiniz ve eşinize kanıtlarsınız bu durumu. Artık her yerde biliniyor esnek zar diye bir şey olduğu. Mal değil ya bu erkekler... Herkesin cebinde telefon, evinde internet var. İllaki bu konulara denk geliyorlar pek çok yerde. Zaten buna rağmen cahil kalmayı başaran süzme canımsın evlenmeyin ki soyları tükensin. Akşam akşam sinirlendim. Kusura bakmayın.
Soran+1 yılTarak da soktum duş başlıgıda uzun kalın ne varsa soktum 😅maşallah iyi giriyo napim yapmazsam da aşırı istekten ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum 😅
Soran+1 yılAma biriyle iliskiye girmedim öpüşmedim bile😅
- +1 yıl
Bunları sokuyorsanız ve kan gelmiyorsa esnektir ya da hiç zarınız yoktur doğuştan. Bunlar, bekarete engel değildir. Cinsel ilişkiye (anal, vajinal veya oral) girmeyen kadına bakire denir. Ayrıca bakire olmayıp da kanayanlar da vardır sonraki ilişkilerinde çünkü bazı zarlar kısmen yırtılıp da sağlam olan kısımlar barındırıyor olabilir. Bu kısımlardaki kılcal damarlardan bir miktar kan gelebilir. Kan gelip de bakire olmayan da vardır yani. Ayrıca her kan, kızlık zarından gelecek diye de bir şey yoktur. Aşınma, zorlama ve baskı sebebiyle vajina derisinden de kan gelebilir. Bu iki kan arasında biraz fark olsa da anlamak kolay değildir. Bekaret kanı, daha pembemsi bir yapıdadır ama vajina derisinden gelen kan ise bildiğimiz kanla aynıdır. Açık pembedir kızlık kanı, damla şeklinde gelir ve kokusuzdur. Fakat bunlar bile her kadında aynı olacak demek değildir. Dediğim gibi çok fazla değişken var ve bunu çözmek o kadar kolay değil.
Soran+1 yılSanirim zar yok ya olsa sokarken hissederdim teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz icin🥰
- +1 yıl
Bakiresiniz o zaman. Zarınız da esnek veya hiç var olmamış ki ihtimal dahilindedir bu.
Soran+1 yılBide bi kac sey daha sorsam
- +1 yıl
Esnek ise zaten doktorlar hemen anla bunu ve doğumda bozulacaktır. Hiç yok ise bunun nasıl anlaşılacağını bilmiyorum. Hiç olmayan zar, epey nadir görülür ama bence sizinki esnek. Yine de tarak, duş başlığı veya benzeri şeyleri içinize sokmayın çünkü vajinanızın yapısına zarar verebilir. Kızların çoğu, ilk geceden korkuyorlar ama siz, penise göre kalın ne varsa içinizi zorlamışsınız. Bu nasıl bir cesarettir anlamıyorum? Sakatlık çıkartırsınız, soktuğunuz bir cisim kısmen veya tamamen kalabilir içinizde. Ya da içinizdeki bir yeri çizebilir ve iltihap kapıp da hastanelik olabilirsiniz. Böyle manyakça şeylerin nereden aklınıza geldiğini anlayamadım. Bir laptop kalmış içinize sokmadığınız yani. :D
- +1 yıl
İstediğinizi sorabilirsiniz. Sizi dinliyorum.
Soran+1 yılIste insan o şeyle ne bulsa sokup rahatlamak istiyo bi kere yaptinmi devamida geliyo😅
Sevgilim var ve yakinda evlenmeyi düşünüyoruz herhangi bi bilgim yok mesela oral seks yaparken nasil yapicam anal yaparken ne yapmaliyim anal oncesinde ne yapmaliyim titiz temiz biriyim zaten ama duygusal anlamda bana bagli zaten cinsel olaraktw kendime baglamak istiyorum nasil davranmaliyim ben biraz hakimiyeti severim mesela ne kadar pozisyon varsa denemek isterim farkli seyler de deneriz midesiz biriyim o yuzden oral seks çekerken midem bulanacagini düşünmüyorum ama onu böyle zevkten kudurtacak kadar ne yapsam iyi olur evlendigimizden itibaren kac gune bi yapmamiz lazim konusacak birisi yok bunlari cevremde hazir senide bilgili bulmusken konusalim- +1 yıl
Anal yapmayın çünkü zararlı ve dinen de haram. Diğer sorduklarınız içinse burada bahsettim: İlk ilişkide ağrı oldu mu kızlar? ↗
ÇSG'ye bak. :D
Soran+1 yılTeşekkürler ama tum sorularimin cevabi orada yokki
- +1 yıl
Yani her çiftin kendine özgü bir cinsel serüveni vardır. Genel olarak hissedilecekleri orada yazdım ama oral ilişki için eğer istekliyseniz yaparsınız zaten. Eşinizin sizi oral olarak uyarması ise ilk ilişkiden itibaren gereklidir. Hakimiyeti seviyorsanız, kadının üstte olduğu pozisyonları denemelisiniz ama dikkat edin de eşinizin aletini kırmayın. Olmaz demeyin çünkü penis kırıkları, en çok bu pozisyonda görülmektedir. Sevgiliniz eğer bakirse zaten birlikte öğreneceksiniz her şeyi ama değilse ona bırakın kontrolü. Anal için ise tek diyeceğim yapmayın olacaktır. Anal ilişki, yapısal olarak kadına zarar verir çünkü oradaki kaslar daha yapmaya uyumludur. Penisle oraya yapılacak baskı, eşinizin sertçe gidip gelmesi zaten orada yırtılmalara ve kanamalara yol açabilir. Bulunduğu vücut bölgesi itibariyle zaten mikrop kapmaya yakın bir yerdir ve burada olacak bir yırtılma, iç taraflara da yayılabilir ve çok daha büyük sonuçlar ortaya çıkarabilir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa hu kardeşim boş endişe ediyorsun akıllı ciddi bir adamın bakire bir Kızı anlar çünkü bakire bir kız ilk ilşki öncesi çok stres yapar iki eli ayağına dolanır resmen korkar endişe eder canı yanar bir sürü emare sergiler bunu akıllı aklı başında her adam anlar bakire olmayan bir bayan gibi olamaz bakire kız her türlü anlaşılır titrer bile korkudan çekinir kendini kasar falan
02 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ama ben cok rahat olurum eminimde çünkü cok istiyorum onu
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı kardeş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılEndise etmenin sebebi ney? Ya gelmezse? Hic bu sekilde endisesi olan birini duymamistim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama sana saygı duymalı konuş sen mal değilsin kadınsın insansın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire olmadığını korktuğun icğn böyle olduğunu düşünür
00 YorumlaKonusm bence... yaptinmi hic?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalama ne gerek var buna
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum korkuyorum gelmezse diye
- +1 yıl
Gelmezse gelmesin bu yuzden soru isareti olcaksa evlenme zaten
Soran+1 yılHaklisiniz ya hafif balık etliyim cok bi kilom yok ama vajinam buyuk yani dar değil o yuzden zorlanmam da 1.52 boy 61 kiloyum o yuzden kan gelecegini dusunmuyorum ama geri kafali insan cok o konuda o yuzden konuşayim diye dusunmustum
- +1 yıl
Kopyala yapistir olayi hic samimi gelmiyor. Bise olmaz dusunme bunlari
+1 yılkeyif senin istedigini yapabilirisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı aşırı aşırı s*lakca öyle böyle değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vay MK yıl 2022
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam