Kadınlar mi?
Erkekler mi?
Sanırım Kadınlar daha iradeli...
Erkekler mi?
Sanırım Kadınlar daha iradeli...
Kadınların iradeli olduğu doğru ama arada büyük farklar olmasada erkeklerden daha çok ihtiyaç duydukları gerçeğini değiştirmez, biz erkekler daha rahat davranır ve bunu belli etmekten çekinmeyiz hepsi bu, ama hayatı yaşamak isteyen bir kadın veya erkek duygularını bastırmamalı, arzular yaşandıkça anlam kazanır
Oksitosini bir tek cinsellik ile üretebilmeyi başaran er kısmısı olduğundan mütevellit, sadece sarılmanın hazzı ile bile bu hormonu üretebilen, heleki emzirmek ve hamilelikte kat be kat üretebilen nisa taifesinden, daha çok muhtaç oldukları için, illâ bana cima şart demekteler maalesef.🙂
İhtiyac aynıdır aslında..
Bu konuda eşitlik var bana göre..
Fark şu; kiminin libidosu yüksek olduğunda ya da bunu daha fazla belli ettiğinden, ihtiyacı daha fazlaymış gibi görünür..
Zannedersin ki erkekler cinselliği başka erkeklerle yaşıyor. Her erkek cinselliği bir kadınla yaşar. Dolayısıyla sekse ihtiyaç duyan erkek sayısı ve kadın sayısı hemen hemen eşittir.
Cevap
36Cevap
Her iki cinste duyar
Erkekler daha çok ihtiyaç duyuyor. Yapamayınca başlıyorlar sızlanmaya, "Kasıklarım ağrıyor boşalmam gerek." Diye, sonra önlerine kim gelirse yapıyorlar yapacaklarını duygusuzca. Kandınlar gibi olaya duygusal bakmıyorlar.
Hormonal denge ve psikolojik hazırlığa bağlıdır bu. Ben daha çok kadınların ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum çünkü kadın cinselliği, erkeklerinkine oranla çok daha güçlü ve haz vericidir araştırmalara göre.
Kadın daha iradeli ama daha çok ihtiyaç duyar. Kadın seks yaptıkça seks ister erkek ise seks yaptıkça yorulur.
Kadın biyolojik olarak böyle
Cinsel ihtiyaç bence her iki cins içinde oran olarak aynı olduğunu düşünüyorum erkekler kadinlara göre biraz daha çok dışa vuruyorlar ama kadinlarin içindeki firtina ise onlari yakıp kavuruyor bence👍
Türkiye'de erkekler, çünkü kadına sadece cinsel obje olarak bakıyor büyük kısmı. Ayrıca kadınların çoğu da bunun farkında olduğu için ve toplumsal baskıdan dolayı umursadıklarını göstermek istemiyor.
Kadınlar söyle olsa, dünya dertsiz tasasız olurdu. 😂
https://youtu.be/ZWZCCeKD85sErkekler bu konuda maalesef daha iradesiz. Cinselliğe ihtiyacı her iki cinste duyar ama erkeklerde daha çok hisseder.
Erkek ürüme iç güdüsü daha yoğun olduğu için irade değil bırakırsanız her gün bazen gün aşırı oluruz.
İki cinsiyet de duyar ancak testosteron daha harekete geçirici bir hormon olduğu için erkekler daha çok ihtiyaç duyar.
Kadın daha istekli ama gizleyebiliyor diye düşünüyorum.
Görünürde erkekler ama kadınların bu konuda kendini gizlemeye çalıştıklarını düşünüyorum.
Tabii ki erkek duyar, yıllardır cinsellik yaşamadan duran kadınlar tanıyorum
En çok kadınlara ihtiyaç duyar ama erkekler daha çok belli eder
Erkeklerde kadınlarda da var ama erkekler bir tık önde
Kadınlar ama caktirmiyorlar 😅 çaktirsalar daha güzel 😋 mesaj ince mikropluk düşünmek serbest 😅😅
Cinsiyet ile alakalı olduğunu sanmıyorum bünye ile alakalı
Erkekler iradesiz mi😀 dogru soyledin, erkek daha cok ihtiyac duysada kadin daha cok zevk alir
bilmem ben bu aralar cok azginim acayip bir sekilde seks istiyorum
Ona iradeli demeyelim de toplum baskısı etken diyelim , erkek egemen toplumda.
Tersi kadın ateşler erkek iştirak eder.
nasıl araca ilk binersin anahtarı sokar kontağı açarsın marş dinamosu buji ateşler ve araç çalışır
Kadınlar daha çok ilgi duyar cinsellige ama saklarlar genelde erkekler saklayamaz
Erkekler gibi görünse de kadınlar cinsellik konusunda daha duyarlı ve isteklidir aynı zamanda doğru partneri bulduklarında daha yaratıcı olurlar
Bu cinsiyet meselesi değildir ihtiyaç meselesidir
Erkekler genetik sorun
Kadınlar daha iradeli ama istisnalar da var 🙄
Ben o iradeyi yıkarım sonra sıva yaparım 😀
Erkek tabikide azginiz net
Hormonlardan dolayı %100 erkek
Cinsiyeti yok bunun. Psikolojiyle alakali
Kadınlar mükemmel iradeli ne sanırımı
Erkekler
her cinsiyet duyar
İkiside
Bilmiyorum ama