Cinsel Yaşam *** Onsuz kalırsanız ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 S*x yapmadan dayanabilir misiniz? Kaç gün?😂 Güncellemeler+1 yıl Ve mastürbasyon !!! *** Onsuz kalırsanız ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl seks olmazsa olmaz ama öyle ayrılıkların sonunda tekrar birlikte olmanın zevkine ayrı bir tatverir iki tarafta özler çok arzulu oluruz, kadının regliden çıktığı istek bundada oluyor 0 0 Yorumla
DarlingCemre Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bugüne kadar hiç yapmadan dayandım daha da dayanırım hodri meydan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mastsiz mi Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hatundan izin almadan yapamıyoruz uzun bir süre dayanıyorum anlayacağın durumdan mutlu değilim ama ne yapcan 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sexsiz doğduğumdan beri dayanmaktayım 😹😹 Master illa ki hafta bir kaç akşam duruma bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sinirsiz ve sınırsız.. olmasa da olur olsa da.dünya da mutlu olmak için çok nedenler var 0 0 Yorumla
yalnizbiriistee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben artık freni patlayan kamyon gibiyim hiç durmuyorum artık kontrolümu kaypetim. 0 0 Yorumla
morgökyüzündeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yapacak biri olmadığı için mecburen dayanıyorum. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya kıyamam sana 😕 Yorumla morgökyüzündeyim +1 yıl 😔😔😔 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Vardır olsa yapar mısın Yorumla ragingbull34 +1 yıl Hemen sorunu cozelim :) Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ikiside olmazsa olmaz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimiii Yorumla Yahyaayaa +1 yıl Partner varsa maks 2 günde bir yaparım. Yoksa gene 2 günde Bi mastürbasyon. Vücut buna el veriyor 😂😂 Yorumla
AkgunGokalp23 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl dayanamam azginim cok devamli s ikis severim :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evettthhhh AkgunGokalp23 +1 yıl yapalim seks ne dersin Soran +1 yıl Ohaa AkgunGokalp23 +1 yıl 😂😂 AkgunGokalp23 +1 yıl Ne dersin
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bazen dayanılmıyo 😑😑😑olmuyo.. onsuz 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Askerde dayandım 6 ay gagahagaga ölüm gibiydi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi ki mastürbasyon denen bir şey var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evett yoksa naparik🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman millet sokakta yapmaya başlardı sürekli Bebek Sahil gibi Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Süre tutmadım aslında bu zamana kadar. 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olmaz olaöaz nayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmamalı Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Aynennnnn Yorumla
Paşazade17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Onsuz olmaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle sağlığımız için🤣 Yorumla Paşazade17cm +1 yıl Sadece saglik icinmi sence Yorumla Soran +1 yıl Yooo , yani demek istediğim sağlığımıza da faydası var😅💋 Yorumla Paşazade17cm +1 yıl Ben hic doymuyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla Paşazade17cm +1 yıl karşılıklı dürtülerimiz aynı galiba :) daha ayrıntılı konuşabiliriz bence Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Masta devam :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yess Yorumla
çokiyigünler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl 30 yıl dururum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Breh breh 😂🤦🏻♀️ Yorumla çokiyigünler +1 yıl Dururum yani hiç sıkıntı değil Yorumla
LeventB Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl ölene kadar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar da değil be dayi Yorumla LeventB +1 yıl irade meselesi olmayan yapamaz yeğen Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Dayanamam asla 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Omur boyu. 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 24 yıldır evet 0 0 Yorumla
berkelmas Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Sürekli dik ama 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Duramazsın o zaman 🐲 Yorumla berkelmas +1 yıl Günde 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Regl yaklaştığında bende daha fazla oluyorr🤣🥴 Yorumla berkelmas +1 yıl Tam benlik onu rahatlatırim Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅 Yorumla berkelmas +1 yıl Sıcaklığın alirim Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Deneyimsizim 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oldu bi süre. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Başkasıyla devam 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanıyon sen heralde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
seks olmazsa olmaz ama öyle ayrılıkların sonunda tekrar birlikte olmanın zevkine ayrı bir tatverir iki tarafta özler çok arzulu oluruz, kadının regliden çıktığı istek bundada oluyor
bugüne kadar hiç yapmadan dayandım daha da dayanırım hodri meydan
Mastsiz mi
Hatundan izin almadan yapamıyoruz uzun bir süre dayanıyorum anlayacağın durumdan mutlu değilim ama ne yapcan
Sexsiz doğduğumdan beri dayanmaktayım 😹😹 Master illa ki hafta bir kaç akşam duruma bağlı
sinirsiz ve sınırsız.. olmasa da olur olsa da.
dünya da mutlu olmak için çok nedenler var
Ben artık freni patlayan kamyon gibiyim hiç durmuyorum artık kontrolümu kaypetim.
Yapacak biri olmadığı için mecburen dayanıyorum.
Ya kıyamam sana 😕
😔😔😔
Vardır olsa yapar mısın
Hemen sorunu cozelim :)
Ikiside olmazsa olmaz.
Dimiii
Partner varsa maks 2 günde bir yaparım. Yoksa gene 2 günde Bi mastürbasyon.
Vücut buna el veriyor 😂😂
dayanamam azginim cok devamli s ikis severim :D
Evettthhhh
yapalim seks ne dersin
Ohaa
😂😂
Ne dersin
Bazen dayanılmıyo 😑😑😑olmuyo.. onsuz
Hayirr hemen hemen her gün
Askerde dayandım 6 ay gagahagaga ölüm gibiydi
22 sene oldu artık dayanamıyorum :)
22 yil dayanmialigim var 😂😅
Herşeye dayanmaya iradem var
İyi ki mastürbasyon denen bir şey var
Evett yoksa naparik🤣
O zaman millet sokakta yapmaya başlardı sürekli Bebek Sahil gibi
26 yıldır dayandım bu saatten sonra da dayanırım.
bunu istemesen olmaz mı
Süre tutmadım aslında bu zamana kadar.
Olmaz olaöaz nayır
Olmamalı
Aynennnnn
Onsuz olmaz
Aynen öyle sağlığımız için🤣
Sadece saglik icinmi sence
Yooo , yani demek istediğim sağlığımıza da faydası var😅💋
Ben hic doymuyorum
Bende
karşılıklı dürtülerimiz aynı galiba :) daha ayrıntılı konuşabiliriz bence