Çok istekliyim eşim ile ilişki 2 defa oluyor daha fazlasını istiyorum. Yeterli diyor çok istekli olmak ayıp mı. Eşim o beni çok istesin arzulasin istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu insanları anlamayıyorum. cinsellik kilo aldırmaz, zararı yok, ilişki başına vergi falan da alınmıyor neden kota sınır konuyor. yahu cinsellik mutlu oluncaya kadar devam etmelidir. sınırı olmaz çünkü sınırlar kapasiteye yapıya bünyeye göre değişkendir standartı yok. ama şu bir gerçektir.
yaklaşık tahminen söylüyorum. bir erkek bir kez boşaldığındaki hissettiği doyum ile kadının en az 3-5 kez boşalması gerek aynı keyfe zevke doyuma erişmesi için.
ben hem yalayarak okşayarak hem ilişki ile partnerim yeter doydum artık diyesiye kadar dizlerim titriyor yeter diyesiye kadar devam ediyorum. önemli olan cinsellikte öncelikli olarak kadının tam mutluluğa erişmesidir. bazı kadın 2 kez boşalma ile yetinir bazı kadın 15 kez.
hatta aynı kadın bu günkü psikolojisi ruh yapısı beden yapısına göre 10 kez ister bir başka gün 3 kez yeterli gelir. değişkendir.
erkek kadına odaklanmalıdır kadına göre ortam ayarlanmalıdır04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel ve açıklayıcı yazmışsınız ki
Soran+1 yılNe demek.
En İyi Cevaplar
Bence erkekler önce kadına yonelmeli kadını oralla 3-5 kere boşaltıp sonra kuşu altin kafese sokmalar kuş kafeste en av yarım saat 45 dakika kalırsa kadın bir o kadar daha boşalır böylece iyice istekli durumu biter rahatlar, ertesi günde isterse bir mastürbasyon yapsın ona yeter. Böyle olunca sendeki istek durumun bitmezmi. Bence istekli olmanda kötü bir şeyde değil isteklisini ben tercih ederim, kuru şey yapmak yerine sıcacık kaygan kafes benim için 24 ayar hazinedir. O hazineninde değerini bilmek lazım, bol bol sulamak lazım.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde ne kadar yapsakta bir doyumsuzluk içerisinde, boşalıyor bedeni rahatlıyor ama bir süre sonra yeniden istiyor. Bu durumdan memnunum ama kadının çok istekliside tehlikeli. Kaç yıldır evlisiniz?
025 Yorumla
Soran+1 yıl3
Cevap sahibi+1 yılPeki bu isteğinizi evde yalnızken başka türlüde gideriyormusunuz. Aldatma gibi değil. Film ya da telefonla birileriyle görüşerek
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılİtiraf etmeliyim, eşim bunu evde deniyor ve benim fark etmediğimi düşünüyor. Kimseyle yazışmıyor ama banyoda ya da gizliden bişeyler yaptığını gördüm.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasınız
Cevap sahibi+1 yılAslında bu doyumsuzluğun bir nedenide evlilik öncesinde yaşanan cinsel deneyimin üst seviyede olması.
Soran+1 yılEşinize Bir şey demedediniz mi
Cevap sahibi+1 yılBanyoda gördüm. Bişey demedim o an için farklı bir his oluyor aslında.
Soran+1 yılKonuşun bence
Cevap sahibi+1 yılDilerseniz gelin açık profil
Cevap sahibi+1 yılKonuşmanın çözüm olacağını sanmıyorum. Ben evde olmadığımda da bunu yapabilir. Ne kadar sıkarsan o kadar herşet tatlı gelir
Soran+1 yılHayır. Eşinizle konuşun yanlış bir şey yaptığı sizde sessiz kalmayın
Cevap sahibi+1 yılBanyoda bişeyler denemesi kötü değil ama benim aklımda daha farklı şeyler geçiyor öyle düşününce aklım çok karışıyor. Ne yapacağını bilemiyor insan
Cevap sahibi+1 yılSizin yaş kaçtı
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılDaha çok gençmişsiniz. Bu durumda sizi doyuramaması kötü. Mesela nasıl bir şey olursa doyuma ulaşıyorsunuz?
Soran+1 yılÇabuk bitmesin yeter
Cevap sahibi+1 yılAaa işte bu kötü. Çabuk bitmek berbat bişey. Sen boşalıyorsun ama kadın öyle ıslak kalıyor. Sizde ses çıkarıp anın tadı ile boşalmak istiyorsunuz belliki. Tüm işi ona bırakmayın, boşalmasına izin vermeyin.
Soran+1 yılHaklısınız
Cevap sahibi+1 yılBuradan çok açık konuştuk. Gelmek istemezmisiniz?
Soran+1 yılİstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden ama :)
Cevap sahibi+1 yılBelki benimde sormak istediğim şeyler vardır
Cevap sahibi+1 yılPeki. Nasıl isterseniz. Mutluluklar dilerim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbizde haftada 1 bile olmuyor artık. yeter diyor bizimki de :D
012 Yorumla
Soran+1 yılKaç yıllık evlisiniz
- +1 yıl
10
Soran+1 yılSizin biraz uzun olmuş evleneli. Biz 3 yıl Yeni 10 da olsa böyle olurum ben
- +1 yıl
3. yılda haftada 2-3 civarı oluyordu sanırsam. bana kalsa ben şimdi de haftada 2-3 düzenini isterim ki. benimki istemiyor :)
Soran+1 yılKendince eşiniz de haklı. Yoruluyordur evde
- +1 yıl
çocuk olunca bize baş başa kalacak zaman kalmıyor daha doğrusu
Soran+1 yılÇocuğu yatırın özel vakit geçirmeye çalışin
- +1 yıl
çocuklar bizi yatırıyor maalesef :)
Soran+1 yılGenelde öyle oluyor
- +1 yıl
milletin çocuğu 9da 10da uyur, bizimkiler gece 1de ayakta
Soran+1 yılAyy öyle de zor
- +1 yıl
hem de çok zor :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende benim gibisin benim kocamda 1 kere yapıyor 5 dakika sürüyor 2. ye kaldiriyorum o da kisa sürüyor sonra yoruldu artik yarin diyor ben istiyorum o benim üstüme atlasın ama olmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Yarın da yapmıyor
+1 yılkocanın yerinde olmayı çok isterdim, bende aşırı istekliyim
00 Yorumla
+1 yıl2 gayet iyi bence. Fazlası gerekmez tadında bırakmak en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılNiye ayıp olsun ama adam demek ki ancak iki gücü var. Biraz da diğer yollardan tatmin et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılYooo haklısın 3 olabilirmiş hadi 4 ona fazla gelebilir
01 Yorumla- +1 yıl
Ama şanslı farkında mı
+1 yılO da istiyordur eminim çıkarmadan 5 atmak , ama hayrat çeşmesi değil ki bu...
00 Yorumla
+1 yılbu ısmarlama olacak brşey değil, maalesef, belki biraz pres yaparsan 3 olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yazık oluyor sana desene parcalancak yerde seni istekli bırakıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Cevap sahibi+1 yılBöyle devam ederse ne düşünürsün
Soran+1 yılİstekli olsun diye elimden geleni yaparım
Cevap sahibi+1 yılElinden geleni zaten yapıyorsun diyelim ki hep böyle oluyor bir aksiyon alır mısın yoksa yapacak bir şey yok böyle kabul mü edersin
Soran+1 yılEşim bu deyip kabuk ederim. Başka bir şey olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi birine denk gelmemişsin maalesef. Senin gibi bir kadın onun için piyangodan çıkan büyük ikramiye gibiyken o sadece amortiyle yetiniyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım hiç mi başın ağrımıyor kirpiklerin yorulmamış oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabiki neden ayıp olsun 20 cm lik oyuncaklardan al olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin erkeğin ben olsam vajinan kuruyana kadar çıkmaz inmez bırakmazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok en doğal hakkın. Umarım daha fazlasını basarabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. 2 defa diyorsunda kaç dk 3 dk biri 2 dk birimi sürüyor valla anlamadım
00 YorumlaNeden ayıp olsun bence süper iki taraflı haz daha ne olsun ver coşkuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki kerenedir çok az bende çok istekliyim enfazla sekiz kere yaptım hadi kaydı sevgilim inleterek bayıldı zevkten herkes ehline denk gelmiyor senin için üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılknk seni istiyodur da şelale mi bu 7 24 aksın
30 YorumlaÇok kolay yolları var
00 YorumlaÇok guzel olur... değişik yöntemler var...
00 YorumlaO zaman boşan yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılileriki yaşlarda sıkıntı yaşarsın yavaş ol biraz
00 YorumlaAzdırıcı ver çaktırma dan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkek bunu dese doyumsuz sapık dersiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam yalama olur senin vücudun.
00 Yorumla
+1 yılBence ayıp değil normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ayıp değil ve çok normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe eşler var be
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Nude at ona işteyken
00 YorumlaOrali iyi yap
00 Yorumla
+1 yılilaç var yollim ona
00 Yorumla
+1 yılHe he
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçöp partner
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetmedigini soyle ama troll gibi geldin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yapsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri