Sevişmek sevginin göstergesi mi yoksa kandırmaca mı?İnsan sevdiği için mi sevişir, yoksa ihtiyaçı olduğu için mi sevişmek ister, sizce sevişmek her zaman sevginin göstergesidir diyebilir miyiz buna?
🍓❤️🔥
Sevişmek sevginin göstergesi mi yoksa kandırmaca mı?
Doğaları gereği, duygusal olan şefkate ve aşka önem veren kadınlar hisleriyle hareket ederken sevgi açlığı duyan erkekler cinsel içgüdüleriyle aşka yöneliyorlar. Diğer bir değişle seks erkeğin sevgi gereksinimi duymasını kadının ise sevildiğini ve değerli olduğunu hissetmesini sağlayan önemli bir araç. Kadın sevildiğini ve değer verildiğini hissettiği anda ve arada güven varsa sevdiği kişi ile sevişmek ister erkek ise bazen kandırmaca tavırlar sergileye biliyor Dürüst olmak gerekirse düşüncem bu 😊
Sevişmek sevgiyi paylaşmaktır. Seks yapmakla sevişmek arasında kavramsal olarak benzer olsa da aslında çok fark vardır. Seks yapmak mekanik bir eylemdir. Yaparsın, biraz zevk alırsın, biraz yüklenen enerjiyi deşarj edersin, biraz yorulur biraz da rahatlarsın ve biter. Sevişme dediğimizde o mekanik etlemin içine şehvet, arzu, çekim, tutku, ateş, heyecan gibi kavramlar da girer ve harmanlanır. Sevişme eylemi sadece fiziksel bir rahatşama sağlamaz. İnsanı mental olarak da rahatlatır. Kendini değerli ve önemli hisseder. Seks yaparken sadece basit bir zevk değildir duyduğun. Her hücrende, her zerrende erkekliğini/dişiliğini hisseder ve yaşarsın, bulutların üstüne çıkar kanat çırpmadan uçarsın. Seks bittiğinde zevkin ve coşkunun yerini sevecenlik ve hoşnutlukla bezenmiş bir mutluluk dalgası alır. Seks bittiğinde zevk bitmez. Sarılıp yatmanın veya beraber mutfağa girmenin veya birlikte bir sigara içip dumanların arasında savrulmak da zevktir sevişen iki insan için. Hatta ertesi gün ve sonraki gğnlere de yansır sevişmenin etkisi. Daha olumlu, daha ılımlı, daha pozitif, daha neşeli, daha keyifli olur sevişen insan.
Sevişmek sadece sevgi ile alakalı olamaz. Sevgi daha narin ama aşk öyle değil. İçinde arzular var, hayvani güdüler, sahip olma isteği, tutku, çekim, cazibe, şehvet var. Sevgi aşka dönüşürse sevişmek en muhteşem sonucudur.
Elbette önemli, o olmazsa aşk yarıda biter zaten. Şu fotoğraftaki gibi olabilmek, sadece yatakta değil, evin her köşesinde, dışarda da böyle yakın ve mutlu olabilmek için sevgi gerekir. Çileği sevgisi olan kadın koyar soruya ayrıca. Bunun farkındayım
ilişki sonuç odaklı davranıyorsa , oral uygulaması sadece boyun ve memeden ibaret ise başka yerleri yalamıyorsa, sert davranıyorsa, sevişmiyorsa ya da üstünkörü ise o adam rol yapıyorur
seven insan sevişme odaklı olur. sevdiğinin her bölgesini yani saçının telinden ayaklarına kadar hiç bir bölgeyi ayırt etmeden öpüp yalıyorsa ve yalarken özellikle kokluyorsa sevişmeye özen gösterip zamana yayıyorsa kadına öncelik veriyor kadına odaklanıyorsa kendi nefsini ön plana almıyorsa o adam seviyordur
bir insan kafasındaki soruları bilmiyorsa başkalarının sorularını sormak nedir. aklım almıyor buna bir mantık bulamadım. aynı soru eğer aklında ise sormaya gerek yok zaten hazır sorulmuş oradaki yorumlara bakarak aydınlanabilir. bu ne acizlik saçmalık anlamadım
Aslında , inkar etsek de , hepimiz duygularımızın esiriyiz. Çoğu davranış ve hareketlerimizi belirleyen duygulardır. En belirgin olanlar da tabi ki , içgüdüsel olan karşı cinse olan çekimdir. Bunu sevgi göstergesi olarak da sunabiliriz, ki olmasa olmaz.. veya sadece menfaat uğruna da sunulabilir. Naçizane görüşüm..
Sekse hazırlık olarak sevişiyor isen bu ayrı bir şey. Sevdiğinin tenine dudağına dokunmak onunla bir bütün olmak istiyor isen bu işte sevginin kanıtıdır.
her şey olabilir. İki kişinin birbirini arzulaması, Birinin diğerini yatakta merak etmesi, Birbirini mutlu etmek isteyen cift olabilir. Seks ne taraftan baktığınıza göre degiskenlik gösterebilir. Peki siz ne taraftan bakıyorsunuz konuya
sevgi sevişmeyi getirir. ama her sevişen partnerini sevdiği için değil. ben sevişmeyi seviyorum mesela. sevişiyorsam o kadını çok sevdiğim anlamına gelmez. kadına duygusal dokunuşları severim sekste. çünkü kadını bu tahrik eder. beni tahrik eden de kadını tahrik edebilmektir.
Çok karşıyım buna ama büyük bir çoğunlukla ihtiyaç için sevişiyorlar. Ben sevdiğim için sevmekten yanayım ama gerçekten seven ve gerçekten sevilmeyi hakkedeni bulmak bu devirde çok zor.
Sevişmek için sevgiyede kandırmaya ihtiyaç duymadım, evli biri olarak bir çok partnerim var ama evli olduğumu hiçbir zaman gizlemedim, kimsenin duygularıyla oynamaya gerek yok
Bu kişiden kişiye degişir rol yaptıgım da oldu gerçekten olan da oldu kişiye ve yaşantıya göre değişiyor ama duyguları karşında ki kişiyle gerçekten hissederek tutkuyla yaşamak her zaman daha güzel
Her sevişmek sevgiden değil Bazıları ihtiyaç zevk için yapıyor Oylelerine ayar oluyorum bildiğin kıza sen cinsel obje sin yapıyor işi bitince atıyor bi kenara adi herif
Sevismek sevginin gostergesi olsaydi bazi insanlar bunu kendini cinsel obje olarak gorup para kazanma hirsina asla donusturmezlerdi demek ki sevgiyle uzaktan yakindan alakasi yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevişirken bir arıyorsan bedeninin o kişi için ne kadar mükemmel olduğunu gösteren şeyi bulursun seni ne kadar sevdiğini değil
Sevişmek ayri bir zevk resmen sanat diyebilirim offff sular seller arasinda savrulmalar karsilikli kanter icinde kalmak lazim ama kiminle yapildigina gore degisir sevgili vs.