Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Vay be bende evlenince senin kafanda bı hatunum olsun isterim. Bence önce bu durumu konuş açık bir dille. Ona aşık olduğunu ve sürekli arzuladığını söyle. Eger ilişki sırasında kendini ona bırakıyorsan tam tersini yap. Sen baskın taraf ol. Seksinizi sen yönet. On sevişmenin iyice tadını çıkarana kadar da beklet. fantezi istiyorum diyip elini bağlayabilirsin mesela 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme yapmiyor ben ona oral yapiyorum mesela hemen bitiriyor icime giriyor çünkü erken boşalıyor ön sevişmede bosalmaktan korkuyor sanırım
- +1 yıl
Bırak boşalsin o zman korkulacak bir şey olmadığını soyle. seni böyle boşaltmak istiyorum de. Bosaldiktan sonra kalkmasına izin verme. 10 dk daha oyala ikinci kez oral yapmaya başla bu sefer daha uzun sürer. O sırada sen ona yaparken onunda senle oynamasını sağlam elini al istediğin yerine götür. ya da ♋ 69 pozisyonuna geç bir şey demeden oda sana yapsın. Yani sonuç itibari ile sen yönet. Mizacı sert biriyse. Böyle istiyorum lütfen bu sefer böyle olsun falan de yumuşak tut
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yeni evlimisiniz
Uzun süre mi oldu
Hepsinin ayrı konuları var
Ama adam tahrik olacaksa ufacık bişe yeter o çıplak foto gibi
Tahrik olacak adam olur
Tahrik olmayacak adam ne yaparsan yap olmaz
Bence seninkinin libidosu düşük
O bi taneyide senin hayrına bazen zorla acele yapıyordur
Çok bir şey yapamazsın
Belki biraz bal fındık ceviz karistiril yedir hergun sabah akşam yararı olur05 Yorumla
Soran+1 yılYeni evliyiz ama evlenmeden once o cok istiyordu ben yapmiyordum simdi tam tersi oldu
- +1 yıl
Erken boşalmadan dolayıdır
Sen onu doktora götür
Erken boşalmanın süreleride önemli
Bir kaç saniye olan var
1 dakika olan var
İkinciyi istememesinin sebebi dik tutamamak ve erken boşalmadan dolayı utanç ta olabilir
Bunu kabullenip çaresine bakmak gerek
İkinci seferi denemez o kolay kolay
Sen doktora götür onu
Soran+1 yılDik durmasi konusunda bir sıkıntı yok dik duruyor bosalmasi 1 2 dakika sürüyor bence de erken boslamadan dolayı isteksizleşiyor
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılerken boşalma benim de evliliğin ilk yıllarında kabustu. sonra çözdüm. tabi bir de bende libido olduğundan erken boşalsam da ikinciyi mytlaka isterdim. eşin erken boşaldıktan sonra seni getirmeye çalışmışyıor mu? ikinci sorum da ikinciyi istemiyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni getirmeye çalışıyor ama sürekli geldin mi geldin mi diyor yani bitse de kurtulsam der gibi bende o yüzden geldim diyorum ikinciyi ben zorlarsam yapiyor yoksa yorgunum diyor
- +1 yıl
Hmm akıp giden bir ilişki değil. Yorucu olur bu da tabi. Ve zorlamakla yapılan ilişkinin nasıl tatsız olduğunu benden iyi kimse bilemex
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Olmaz adamin kapaditesi oysa bisey yapamazsin. Onun disinda mastürbasyon yapacaksin, takma alabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten mastürbasyon yapiyorum ama ayni hazzi vermiyor ben öpülmek hissetmek sevilmek istiyorum
Çok rahat bir şekilde onu tahrik edebilirsin. Değişik fanteziler değişik şeyler deneyerek Onu baştan çıkarabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi fantezi mesela
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Farklı bazı şeyler deneyeblrsn biz çok şey denedik denemeyede devam ediyoruz dilersen yardımcı olabilirim 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılYardimci olur musun
Soran+1 yılYzxim ben
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mekan değiştirin otele gidin mesela orada ilişkiye girin normalinden farklı olsun sende ona göre organize ol
03 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat gerektiriyor o da farkli bir tavsiye verebilir misin
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yıldoktora psikoloğa seks terapistine bunlardan bişrine götür
alttaki 6 7 kere boşalmadan doymayan arkadaş da at yalanını namık kemal
00 Yorumla
+1 yılTelefonunu bir yere sabitleyip zaman ayarlı foto çakabiliyorsan harika fotolar gönderebilirsin ona. Yap bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Giydiğim kıyafetler iç camasirlaridami işe yaramıyor
08 Yorumla
Soran+1 yıl1 kere yapiyoruz sonra bitiyor
Soran+1 yılEskortlarla olmuş sözde bir kac kere
Soran+1 yılBen 21 o 29 erken bosalma sorunu var ilk yaparken yapiyor ama on sevisme yok hemen bosaliyor sonra sigarasini icip normal hayatina dönüyor
Soran+1 yılNe ilaci
- +1 yıl
😍
Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Beyler böyle kadınları mutlu etmezseniz başkası eder ona göre aklınızı başınıza toplayın awkk
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için üzüldüm bende senin durumdaydım sevgilim doyuramiyordu ayrılmak zorunda kaldık altı yedi kere boşalmadan rahatlama olmuyor o ise birkereden yetiniyor hemen boşalıyordu uzunsursu oda olmuyordu senin gibi karım olsun isterdim sabahlar olmazdi valla
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel yöntemler var ama burada yazılmaz gizlisin
01 Yorumla- +1 yıl
Gelmediki tekrar... dene
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yüzden evlenmeden önce bu konuları öğrenmek lazım
kendine bak ve eşinin fantazilerini keşfet isteği bir miktar artar03 Yorumla
Soran+1 yılOnun fantezilerini bilemiyorum anlamaya çalışıyorum mesela ben sert seviyorum ona vurması için işaret ediyorum bir kac kere vurup kesiyor yani o dümdüz işini yapip bitiriyor ben anlamadim çözemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBazı insanlar öyle ve çok değişmiyorlar. görüştüğüm birisi vardı haftada bir istekli olurdu. ben bir şeyler yapınca en fazla haftada 2-3 e çıkıyordu ve bittikten sonra uyurdu direkt. Ben sert yapınca küfür edince rahatsız olurdu
ayrıldım bende. ilişkiye devam edip ciddi adımlar atsak ikimizde mutsuz olurduk
Cevap sahibi+1 yılsen baya kötü yere düşmüşsün :D
neyse gülmeyim başıma gelir bide
+1 yılşehvetlense nolcak yine bi kere yapıp dönecek arkasını
00 YorumlaSanki hiç görmediği birisin midesini bulandırma rahat bırak
00 YorumlaGizli Üye 1 keremi yapıyor ben 5atıom temız siyah jartiyer giy aşırı seksi ve çekici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılepimedyum bitkili lokmalık tatlı yap yedir. sabahlar olmaz sonra.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvde macunu var onu fark ettirmeden nasil yediririm ki
Cevap sahibi+1 yılirmik topları yapın karıştırın içerisine. fazla olmasın zararı olur. 4 top için 1 tatlı kaşığı güzelce karıştırın. üzerini çikolata sosu ile kaplayın verin yesin.
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani bu yollardan biri ben olsam tahrik olurdum şahsen :)
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl ve ne kadar tahrik ediyorsan demek adamı dayanamıyor sana fazla :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine bisikletli vibratör yaptır pedala bastıkça soksun s*k dayanmaz sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılİşten iken tahrik edici kışkırktıcı mesajlar at
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yazayim sence
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mini azdıracak şeyler giy yanında oral yal
03 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorum 5 dakika ilişki yaşıyoruz sonra bitiyor
Soran+1 yılBosaldiktan sonra istemiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiz de rica minnet ikna ediyoruz kader işte
00 Yorumla Çok kolay canım ya... anlatmami istersen...
00 YorumlaGüzel bir poz onu çılgına çevirebilir 😄
00 YorumlaNe adamlara ne kadınlar denk geliyor arkadaş ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılValla ne desem bilemedim şanslıymış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaZıkki olmaz icinde olmasınlazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ve eşin kaç yasında
02 Yorumla
Soran+1 yıl21 29
Cevap sahibi+1 yılHımm daha önceden evliyse veya çok seks hayatı olduysa bıkmış olabilir aslında arada yaş farkı çok normal ama sen daha yeni hayata başlamıssın o ise belli bi olgunluğa gelmiş mesele 21 29 değilde sen 25 o 34 olsa daha uyumlu olurdunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu istiyorsun gerçekten
00 Yorumla
+1 yılBir kaç şey önere bilirim
00 YorumlaZevkli şeyler giysene
02 Yorumla
Soran+1 yılGiyiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGunde 1 mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılBen istersem öyle ben yanaşmazsam haftada 2 kere falan yapar o
- +1 yıl
Gunde 1 fena degil aslinda cogu cidt haftada 3 falan yapiyr
Soran+1 yılBen istemesem zaten gunde 1 olmaz
- +1 yıl
Yaslar kac
Soran+1 yılBen 21 o 29
- +1 yıl
Gencmis aslinda sen bunu spora yazdir testosteron salgilasin biraz
Soran+1 yılÇalışıyor zaten
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. gönder tahrik olur ama gene bir kere yapar bence
01 Yorumla
+1 yılHmm bilemedim ya napsan
00 YorumlaOral yap iyi sekilde
00 Yorumla
+1 yılİlaç at içeceğine
00 YorumlaGönder
00 Yorumla
+1 yılsap biriymiş..
01 Yorumla- +1 yıl
yaşlar denk mi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri