Sevgilim başka kızlara bakıp ''aldatmak değil, her erkeğin ihtiyacı'' diyor. Gerçekten normal mi bu?

Hayatında ben varken, her şey güzelken sevgilimin başka kızlara bakmasının sebebi nedir? 4 yıllık bir ilişkimiz var ve 1 yıldır aynı evde yaşıyoruz birçok fedakarlık yapıp bunu sağladım tek hayatım o oldu onun da tek hayatı iş ve ben. Özel şeyler yaşıyoruz ama telefonunda kalça dansı ve tek başına uygunsuz kız videoları izlediğini gördüm. Bu beni çok etkiledi yıprattı kendimde eksik aramaya başladım dışarda da çapkınlık yaptığı hissine kapıldım. Hayal kırıklığı ve soğuma hissi yaşıyorum. Kendisine sorduğumda bu aldatmak değil bu her erkeğin ihtiyaç duyduğu şey dedi. Hayatında ben varken ve her istediğinde her şey yaşanırken neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyo? Ben de zannediyodum ki bi tek benden etkilenir başkalarına bakmaz ihtiyaç duymaz. Karmaşık hissediyorum ve asla içimde basitleştiremem bu durumu bunun sebebi ne ve nasıl engellenir bu durum
Sevgilim başka kızlara bakıp ''aldatmak değil, her erkeğin ihtiyacı'' diyor. Gerçekten normal mi bu?