Çevre tek boyutlu olup bir alanı meydana getiren uzunluklarının toplamına denilir. Diğer bir tanımı ise bir şeklin tüm kenarların toplamı olmaktadır. Bir şeklin çevresini bulmak için o şeklin tüm kenarlarının toplanması gerekir.
Hadi şimdi de sen patladın. Git çevre nasıl hesaplanır öğren de gel www.google.com/search
Yanıldığını kabul etmek güçsüzlük değil. Az önce ben de yanıldığım şeyi dile getirdim. Çirkefleşmesen daha kibar olmaya çalışabilirdim. Yine de, sana da iyi günler
Kızlar Ne Diyor
Erkeklerin biraz hatta biraz az abarttığını düşünüyorum
Oylamalardan anladım sanırım bunu. Sadece bi' tane 21-24 cm uzunluğa veren var :D Diğerleri resmen neredeyse ortalamanın biraz altını istiyor
12 18 cm kalınlık nedir ya size ölçüyü öğreten kim
Çaptan bahsediyorum akıllı kardeşim
lan çapını bulsan bu kadar etmez. senin matematik bilgin de yok cahil
tabi akıllıyım
"Çap: cisimlerde genişlik"
Benimki dahi 14 cm genişliğe sahip. Ve daha büyüğünü gördüm.
Bildiklerinin doğru olduğuna emin misin?
çap nasıl hesaplanır öğren gel
bb
Haklıymışsın. Kastettiğim çap değil çevreymiş
yhaaa noldu bi daha araştırmadan iddia etme hadi wye
18 genişlikte penis olduğunu söylüyorum?
ya bak öyle ölçülmez o sana bu yaştan sonra nasıl ölçeceğini ben mi öğretecem şunları adam gibi öğren
Sadece yanlış terimi kullanmışım. Bu karıştırılabilir bir şey. Soruda bir yanlışlık yok yani zeki arkadaşım benim
hala bak ne diyo zekiyim tabi ulan xdddd
Gerçekten öğret. Yanlış biliyormuşum demek ki. Çevresini, mezurayı penisin bağlantı noktasına dolandırarak ölçmek yanlışsa, doğru olan nedir?
Eğer bu kadar zeki olduğunu iddia ediyorsan gel satrançta göster yüce beyinsel hünerlerini :d https://lichess.org/0lrBUEc9
dolamıcaksın, üstten tutacaksın ölçünü ve kalınlığı odur cahil kardeşim
O kenar uzunluğu yani çapı olmuş oluyor ama. Çevresini ölçmek için bir nesnenin etrafını dolamak gerekir
satranç başka bişi hamleleri açılışları iyce bilmek lazım onda zaman lazım yani:d pratik bilgileri bile bilmiyon
ya ne saçmalıyon dediğim gibidir diyeceğimi dedim uğraştırma beni anlamıyosun
Çevre tek boyutlu olup bir alanı meydana getiren uzunluklarının toplamına denilir. Diğer bir tanımı ise bir şeklin tüm kenarların toplamı olmaktadır. Bir şeklin çevresini bulmak için o şeklin tüm kenarlarının toplanması gerekir.
Hadi şimdi de sen patladın. Git çevre nasıl hesaplanır öğren de gel
www.google.com/search
Bir korkaklık sezdim, bahaneler falan uyduruldu. Her ne kadar tecrübe de işe yarasa, bahsettiğim gibi zekiysen eğer benim bilgimi ezebilirsin.
Kenar uzunluklarını sıralıyorum bakalım toplayabilecek ve 14cm genişliği elde edebilecek misin? Hadi bakalım bismillah. 4 + 3 + 4 + 3
ne çevresi ya kalınlık ÇEVREYLE HESAPLANMIYOR
ne cahil cühela pis bişisin ya tiksindim ha seviyenden
alt tarafı penisin üstünden ölçüm yapacaksın bitti gitti bu ne ya nerde büyüdün nerde yaşadın
tayfunturkaslan.com/.../ Penis kalınlığı nasıl hesaplanır başlığı altına bak arkadaşım
Penisin üstünden? Ağızından mı bahsediyorsun? O ağızının çevresi ama. Penisin kalınlığı için vücutla bağlantı noktasından sarmak gerekiyor
Fazlasıyla çirkefsin
ağğğğğğ koltuktan intiyar edicem şimdi xddddddd tamam bildiğin gibi yap ve BAŞINI DEMİYORUM
iyi günler
Yanıldığını kabul etmek güçsüzlük değil. Az önce ben de yanıldığım şeyi dile getirdim. Çirkefleşmesen daha kibar olmaya çalışabilirdim. Yine de, sana da iyi günler