Ben kendimden daha yaşça küçük, biraz daddy little girl ilişkilerinde çok büyük bir enerji alıyorum ve seviyorum. Tabi ki saygılı, kıymet bilen, itaat etmekten memnun olan küçük kızları seviyorum.
20 yaş küçükle olmam çünkü bana ayak uydurabileceğini sanmıyorum 20 yaş büyüğünde kalbinin dayanabileceğini, cinsellik sırf yaşanmış olsun diye yaşanmamalı
Hep kendi yaşıtlarımöa oldum ama 40 yaş üstü kocasından memnun olmayan bi deneyim nasıl olurdu çok mersk ediyorum anlatan hemcinslerim çok Nirvana bişeymiş gibi anlatıyor
Seksi çok seviyorum laf olsun diye seks yaşamam. Orgazm karşılıklı olmak kadar sınırsız olmayı seviyorum. Güven , gizlilik , saygı , rahatsızlık vermemek en önemlisi. Seks yapacağım kişinin benimle aynı zevki alması , güven duyması çok önemli. Bir daha ki sefer aklına gelir ise o anı tekrar yaşaması. Seks değil her şey. Tanımak, konuşmak , sohbet etmek , yemek yemek , ufak jestler , hediyeler almak spontane seks yaşamayı istemek en önemlisi. Zorla , ikna ile olmaz.
Yasa hiç takılmıyorum yanlış yazmışım demin. Elektrik almamız karşılıklı yeterli bir unsur birlikte olmak için. Olgun insanların da , yaşça küçük olan insanların birbirlerine verecekleri çok şey olabilir benim açımdan. Seks kadar insanlığı , duruş, kafa yapısı , karakteri. Bunlara bakıp değerlendirmek benim için önem arz eder.