+1 yılSeksin yaşı olmaz canın istiyorsa yaparsın istemiyorsa yapmazsın öbür dünya için yaşıyorsan zaten hiç girme böyle şeylere fakat evleneceğin erkek içinde bakire kalman önemli değil erkek sana bakire mi geliyor sana gelene kadar kaç kişi oluyor hatta evlenince de aldatıyor senin haberin oluyor ya da olmuyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu normalleştirilmiş yanlışları kendinde eksik görme ve kendine saygın olsun bence bacım diğer dünyayı düşün bu zevkler dürtüler tabi normal çoğalmak normal ama herseyin usulü yolu yordamı var kendini etrafındakilerin yaptığı yanlışları yapmaya heveslenerek sende onlar gibi yanlış yapma , hakkında hayırlısı herseyi iyi düşün güvenme kimseye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence erkeğe esas istediğini vermemek daha keyifli
325 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılÇünkü işin sonrası daha az değer vermeye başlıyorlar
Soran+1 yılherkes onu istiyor o olmasa aşk yok diye düşünüyorlar
Cevap sahibi+1 yılSabreden erkek gerçekten seviyordur. Hayatıma girip de hemen cinsellik isteyen adamı hayatımdan çıkarttım ve mutluyum
Soran+1 yılh iç yaptın mı peki
Cevap sahibi+1 yılEvet yani 27 yaşındayım. O kadar olsun
Soran+1 yılsevginle mi yaptın
Cevap sahibi+1 yılEvet zaten arkadaşla veya tek gecelik şeyleri sevmem
Soran+1 yılevlenmeyi beklemek doğru değil mi sence
Cevap sahibi+1 yılErkekler zaten evliliği beklemiyor ki. Eskortlara gidip bir sürü şey yaşıyorlar. Yani karşımdaki adamın önce beklenilmeyi hak etmesi lazım
Soran+1 yılbekleyen birini bulmak mesele
- +1 yıl
Erkeğe vermek veya vermemek olarak neden bakıyorsunuz ki? Mesele iki ruh birbirine bağlı mı, sevgi ve manevî koşulların sağlanması yeterli.
Cevap sahibi+1 yıl@VamosRafaa Erkeklerin bakış açısına cevap olarak öyle bakıyorum diyeyim
- +1 yıl
Bütün erkekleri aynı kefeye koymak ne derece doğru? Veya sizin düşüncelerinizi erkeklerin hepsi dahi öyle olduğunu var sayarsak, erkeklere göre mi oluşuyor?
Cevap sahibi+1 yıl@VamosRafaa %100 tüm erkekler öyledir demedim ama çoğunluk bir kesim öyle maalesef. Bende geneller gibi konuşuyorum
- +1 yıl
Pekâlâ 🤷🏻♂️
- +1 yıl
@Turkuaz88 ahahah ya bırak kendi saçma doğrularında yuvarlanıp gidiyorlar işte :D
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 Aday çıkıyor. Seçen taraf erkek değil, seçen taraf benim
- +1 yıl
@siyahcorap aynen aynen :D
- +1 yıl
Kesin Allah aşkına ya, bokunu çıkardınız afedersiniz ama
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 Çatla da patla :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bir şey kaçırmadınız; daha gençsiniz. Eğer cinsellik yaşamaya engel olacak dertleriniz yoksa şükredin. Ben; kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence çok şey kaçırdın
00 Yorumla Ya normal tabii ki , toplumsal baskılar ve çekinceler yüzünden yapmadıysan üzücü bi durum , ama kendi tercihinse öyle bi ihtiyaç duymadıysan hiç sormana bile gerek yok , kendi hayatın kendi doğrularını yaşıcaksın burada şimdi abaza amgölü canavarları damlar aşko ama hiiiiiç hiç takma kimseyi devammmmmmmmm :D
00 Yorumla
+1 yılGayet normal, bence beklemek istiyorsan bekle. Yapmak istiyorsan da yalnizca kendin istedigin icin yap; herkes yapiyor diye degil. Dürtü ve icgüdü ile degil aklin ve kalbin ile hareket etmelisin.
Sevgiler31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal bende 22 yaşındayım ve helalim olmayan bir insanla böyle bir şey yapmak istemiyorum bu yüzden evlenene kadar hiçbir şey kaçırdığımi düşünmüyorum evlenince hepsi olur zaten aceleye gerek yok her şeyin vakti zamanı var diye düşünüyorum ben
50 Yorumlabekar bir kızın seks yapmaması gayet normal değil mi, yapanlar var diye illa ki seninde yapman gerekmiyor. acele etme zamanı geldiğinde doğru erkekle yapman daha güzel olur
20 YorumlaHayır hiçbir şey kaçırmadın daha yaşın çok genç. Zamanı gelince oda olur. Belki birini bulamadın. Belki kendini sevdiğin adama saklıyorsun.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 oldum hiç yapmdım bi erkekle aşırı istekliyimde ama zamanı gelince o zevk ve doğru insanla yapmak o kadar keyifli olur ki buna şahit oldum da
47 Yorumla
Soran+1 yılevlenince mi yapcan
Cevap sahibi+1 yılEvlenen arkadaşlarımdan
- +1 yıl
Zamanı gelince yaş ilerliyor şu an ki istek azalıyor o zamanda keyifli olmuyor zevkler gençken yaşandığında daha tatlı oluyor ya şimdi evlenmelisin ya da yaş geçtikten sonra hevesinde isteğinde gidiyor kaçırıyorsun o eski günleri
- +1 yıl
Evlendigin adamın dalgası 7 cm çıkınca görcem ben seni buraya gelip eşim beni tatmin etmiyor napmam lazım diye ya da ereksiyon problemi başka bişey olsuna gör
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Yapmamis olman seni ezim gostermez tabiki. Dis seslere kulak asma. Kaciridim derken de zevkli binolay tabi ama bunu yapinca sen karar verebilirsin birtek uzmene gerek yok kendini dogru kisiyi buldugunda anlarsin kacirmismisin kacirmamismisin
00 YorumlaHayır hiçbir şey kaçırmadın ben 40 a merdiven dayadım yapmadım. Evet çok zor bu konuda iradeyi sağlam tutmak. Kafa yedirtir Ancak evlendiğin zaman pişman olmazdın emin ol
00 Yorumla
+1 yılHayır. Herkes yoldan çıktı diye sen de çıkmak zorunda değilsin. Herkes siyah diye sen de siyah olmak zorunda değilsin. Beyaz ol ortaya geç siyahlar senin etrafında dönsün. 😉
00 Yorumla
+1 yılÇiftleşmek dışında başka derdiniz yok mu cidden sadece ondan mı ibaretsiniz nasıl bir zihniyetiniz var şaşırmamak elde değil..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes yanlış yaptı diye sende o yanlışa düşeceksin diye bir şey yok sen doğru yoldasın kendini sevdiğine sakla..
12 Yorumla- +1 yıl
o sırada sevdiği herkesle sanal, seks vs yapmaya çalışıyo tabi erkekler yapar
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik insanlar değişti artık temiz kadında erkekte bulmak zor ama böyle şeyleri doğruymuş gibi insanlara göstermeye çalışmaları yanlış...
+1 yıl26 olucam milletin yaptığından bana ne a. G
Herkesten bana ne diyorum23 Yorumla- +1 yıl
Mezara gircem abla yapsan mı artık mahrum kalıyorsun
- +1 yıl
@Musty_Gregor sen mi karar versiyon buna ablam
+1 yılBen 30 yaşındayım hicbirsey olmadı öpüşmek bile. Nolcak ölmedim ya
08 Yorumla- +1 yıl
@K19kkkkkk where is sekks there is abazan
- +1 yıl
Hahaha, üzüldüm be :) ama son cümle harika 🤣
- +1 yıl
@cheekystaff ben halimden memnunum uzulmene gerek yok. bende zampara erkeklere uzuluyorum
Soran+1 yılo saalak abaza konuşuyor boş boş kskkxx
- +1 yıl
Hayat görüşü yaşanmışlık vs bazı şeylerin önemini değiştiriyor tabi bu normal bir olgu :)
Yinede son cümle harikaydı :)
Sana gelince gizli arkadaş. Kim olduğunuda biliyorum.. Bu kadar düşme artık :) şu sitede görebileceğin en anti abaza insanımdır büyük ihtimalle :) beyin yaşın 12, bi bıkmadın
Soran+1 yılkaybol işine bilsen ne bilmesen ne şu çirkinlikte olan biri bilse ne olur 😅😅ahsjsmwmwmskdkxkxkd
- +1 yıl
Ezik ya :)
+1 yılBayan sakın merak dahi etme yolu bikere açarsan devamı gelir bu leş devirde bu yaşına kadar tertemiz gelmişsin öyle devam et bari
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl onlar çok şey kaçırdı. En iyisi bu işleri evlilikten sonrasına saklamak.
10 Yorumla
+1 yılEvet ve bu aşamaları beraber hızlıca gecicez hadi bakalım mesajaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yapmaya başladığında bir şeyin kaçmadığını anlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılMillete uyarsan kimliğinden uzaklaşır ya dinsiz olursun ya imansiz
00 Yorumlayok ya yaşayınca bumuymuş diyeceksin kafanda büyütmene gerek yok
00 Yorumlahayat seks ten ibaret değil. Vakti gelince illa olur o yüzden salla gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal. Cinsellik yaşamak bir tercih meselesidir. Siz tercih etmiyorsunuz demektir bu..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılBuna sen karar verirsinnn, Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın
00 Yorumla 25 yaşındayım ben bile bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum😂
00 Yorumla
+1 yılNormal. Herkes yapmadı rahat ol. Sadece lafını yapıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes seks yaptı diye sendemi yapmak zorundasın 21 yaşındasın ama
00 Yorumla
+1 yılüzüldüğü şeye bak :D aynen çok şey kaçırdın galası bile yapıldı bu durumun :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılYoo herkes yapmadı, kim diyor bunu😅
Çok şey de kaçırmadın, her şey vakti gelince olur zaten00 Yorumla
+1 yılNormal senin hayatın , senin kararın evlendiğinde eşinle olur
00 Yorumla
+1 yılCok gec kalmissin ya. Bence bu arzulari bastırma doya doya yasa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeş ben 23 üme gircem bende hiçbişe yapmadım pişman değilim bizim yaptıgımız en doğrusu 😊
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gerek var buna yahu. Çocuk istemedikten sonra erkeği yanına yaklaştırmayacaksın. Onların tek vasfı o çünkü.
123 Yorumla- +1 yıl
Yazık, beyne bak bulabilirsen.
Cevap sahibi+1 yılSitede erkeklerin beyni nasıl çalışıyor bol bol görüyoruz :)
- +1 yıl
Bizim karşılaştığımız kadınları bilsen, kadın olmaktan utanırsın. Yinede her kadın aynı hepsi böyle demiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılYağ gibi üste çıkmaya çalışman acınası
- +1 yıl
Alakası bile yok, düşünmek yerine bastırmaya çalışıyorsun sadece :) kaç tane ülkede ne ömür törpüsü pislik kadınlarla tanıştım hayatımdan def ettim. Ozman bizde kadınlar için yatağa atmayacaksak yüzlerine bakmayalım diyelim :) komik olmayın her insan bir değildir 👍
Cevap sahibi+1 yılHayatının benim gözümde hiçbir değeri yok. Hayatından def ettiğin şahıslar da beni ilgilendirmiyor. Kadınlar için erkekler sadece bir üreme aracıdır o kadar. İster benimse ister reddet dediğim şey her zaman geçerlidir.
Cevap sahibi+1 yılErkekleri iyi veya kötü olarak değerlendirmedim bile. İyi kötü ayrımı yapan sizsiniz.
- +1 yıl
Sen kafayı yemişsin :)) ozaman insanların eğer çocuk istemiyorsa evlenmemeleri ya da sırf sevdikleri için duygusal şeyler hissetmemeleri lazım :) sen kendini üreme mevsiminde hormonları tavan yapan kedi olarak görebilirsin ama biz insanız :) iğrendim cidden laflarından ötürü
Cevap sahibi+1 yılSenin hormonlar hep yüksekte galiba 😅 duygusal şeylerden bahseden kim? Lafı evirip çevirip kıvırmaktan başka bir şey yaptığın yok. Ben diyorum ki bir kadın çocuk istemediği sürece erkeğe gerek yok. Hemcinslerim sizi zaman öldürmek için kullanıp atınca kötü oluyorlar 😂 hormonlarınız kaynadıkça KS ye gelip gerçekçi bile olmayan cinsel sorular soruyorsunuz. Sen diyorsun ki kadınlar da kötü, vay efenim ben gönlümü eğlendiremeyecek miyim, karıyı yatağa atmak için çocuk istemeye gerek yok falan boş boş laf ediyorsun.
Kimin kafayı yediği belli- +1 yıl
🤣 Çok ayrı tellerden çalıyoruz :)) 10 küsür yıldır burdayım hiçte cinsellik sorusu sorduğum yoktur. Soru bile toplasan 3-5 tane ama işte kafanda kurduğun plana öyle şartlanmış haldesin ki gelde anlat :) nyse hayatta başarılar kuzum :)
Cevap sahibi+1 yılBen sana cevap verdiğimi unutuyorum sen kalkıp 1 gün sonra yazıyorsun erkeklerin aklı böyle çalışıyor galiba 🤣neyse sana da hayatında başarılar koçum
- +1 yıl
Kuzum senin çok ciddi sorunların var bence :) devamlı bir aşağılamaya çalışmalar vs :) hayatımı burada geçiremiyorum kusura bakma, başka ve yoğun bir hayatım var.. Ha öte yanda her gün burada olsam bile sana cevap vermek için deli divane olacak değilim. Demekki bu kadar önemlisin. Ne zman canım isterse
Cevap sahibi+1 yılKoçum bir daha yazmazsın sanıyordum daha yazacak mısın? Ha bu son olur kurtulurum diyorum bir daha yazıyorsun. Acaba kuyruk acın falan mı var neyi yediremiyorsun? Yoğun hayatın olsa KS ye ihtiyaç bile duymazsın kimseyi kandırma. Ay ne güldüm haline
- +1 yıl
İyide sitenin amacı karşılıklı yorumlaşmak. Ha eğer sıkıntın varsa yazmaz diye bir daha dua ediyorsan engelliyorsun, bak onun içinde buton var orada.
Ve evet yoğun bir hayatım var, buna gülebilir inanmayabilir ya da kendi acınası hayatına bakıp bana daha nefret dolu ukalaca şeyler yazabilirsin :) gülüp geçiyorum nasılsa :)
Cevap sahibi+1 yılYorumlaşmak? Senin ilk yorumunda bana hakaret edip sonraki konuşmanda yağ gibi üste çıkmaya çalışarak mı yorumlaşıyorsun :) Azıcık insanlığın olsa bu kadar "yorumlaşmazdın" gülüyorsun ama geçemiyorsun canım yarana tuz basılıyor :) gereksiz fikirlerin için boş yere bildirim alacak değilim uyarıyı aldın koçum adamsan bir daha görüş yazmazsın :) ancak tuzlu su kadar yoğun hayatına dönebilirsin
- +1 yıl
adamlığı sana yorum atmamla kıyaslıyorsan ohooo :) çık o kozandan :)) yorum atıyorum çünkü komiksin eğlendiriyorsun :D
ayrıca
"Çocuk istemedikten sonra erkeği yanına yaklaştırmayacaksın. Onların tek vasfı o çünkü."
yazan bir garibana ancak beyin yok diye bir açıklama getirebilirsin :)) kusura bakma ama bu hakaret olarak algılanabilecek bişey bile olsa aslında tamamen çıkarım :)
ayrıca koçum nedir? bu kadarmı kırosun.
Cevap sahibi+1 yılAdamlığının olmadığını da anlamış olduk. Uyarıldığın halde mesaj atmaya devam ediyorsun. İşte Türk erkekleri böyledir. Ne kadar uyarırsan uyar saygısızlık yapmaya devam ederler :) kuzum diyen erkeğe koçum denir ki uzak dursun sulanmasın.
- +1 yıl
sulanmakmı? sanamı :D Allah yazdıysa bozsun :) Şu sitede tek bir kişiye bile sarkıntılık yapmamışımdır :)
senin uyarmanla benim adamlığımın bir alakası yok dolayısıyla istediğim gibi yazarım :) daha öncede söyledim , sitenin konsepti işine gelmiyorsa engelleyebilirsin beni ya da sil hesabını git kuzum :) ortamın amacına uygun davranmak nasıl bir saygısızlık oluyorsa artık oda ayrı konu :) sana herkesin sulanacağını sanıyorsan cidden vay haline.. haklısın bu tamamen benim hemcinslerimin hatası..
Cevap sahibi+1 yılHahaha tabii tabii kesin sulanmamışsındır sütten çıkmış ak kaşık seni. Bende inandım bak :) İstediğin gibi yazamazsın koçum uyarıldığın zaman haaa demek ki yazmamalıyım diyebilmelisin. Engellenmek isteyecek kadar alçak Bi tip olamayacağını sanıyordum :) Sitenin konsepti bu değil anlasan iyi edersin. Sayende erkekler gözümden biraz daha düştü. Erkekler her kadına sulanmak için evrimleşmiş varlıklar. Genetik kodlarına işlemiş resmen. Soyunu devam ettirebilmek için 40 takla atarlar. Bir erkek olarak yoğun iş tempon için bana yazdığın kadar uğraşmamışdındır hahah. Daha fazla yanıt yazman sadece değerini iki paralık edecektir.
Açık açık uyarıyorum seni eril, bir daha yanıt yazma.
Eh kabak gibi ortada olan bir uyarıyı aldığına göre beyninde işleyip toz olma zamanın geldi.- +1 yıl
Eh tabi sende haklısın buna inanmamakta, dedim ya bu benşm hemcinslerimin hatası :) nasıl kendini sana önemli hissettirdiysek artık :)
Ama sen olayı çok yanlış anlamışsın, reelde bu ilgi yok, olayın ne olduğunu kavramışsındır bence :)
Senin beni engellemen sana verilmiş bir hak, engellenmekte aşağılamak değil, taa siteye üye olurken sana söylenen bir olay. Çokta matrak bi durum yok ortada, sitenin konsepti bu. Hatta Original versiyonuna da buraya olduğu gibi yıllardır üyeyim. Tam olarak aynı konsept :) gerçi ne garip şu muhabbetler orada 1 kere bile olmadı.. Dediğin gibi insanlar diğerlerini kendilerinden üstün görmüyor.. Böyle bir cinsiyet düşmanlığı da yok malum.. :)
Öte taraftan sen kimsinde beni açık açık uyarsığını söylüyorsun :) ne yapacaksın al işte erkekler diyip gene egonu şişirme adına daha önce kim canını yaktıysa biraz daha nefretinimi bileyeceksin.. Komik cidden. Ben buraya yazarım çünkü aklınsıra ezmek için ah erkekler vah erkekler dedikçe gülmeye başlıyorum :)
Evet yüzlerce sınav eğitim seminer, sayamadığım kadar ülke toplantı vs diyipte kazandığım yoğun iş hayatı içinde çıtır çerez gibi gidip çok güzel eğlendiriyorsun..
Neden böyle bir tiyatroyu izlemekten vaz geçeyimki :)
Hayır bide koçum filan nasıl kıroluk akıyor.. Cidden nerde neyle büyüttüler seni, tam bir özeleştiri temasısın :))
Değerim iki paralık olacakmış.. Ahahha ha 🤣🤣 komik şey seni. Senşn değerin benim gözümde kaç paralık ki sanıyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılSenin aksine ben değerliyim :) Önemliyim :) bu değeri kazanmak hiç zor olmadı koçum. 2 paralık etmeyen değerinle bana ne kanıtlamaya çalışıyorsun da yazıyorsun ha? Erkekler hep böyledir, bu yüzden şaşırmıyorum. Yaptığın iş beni zerre ilgilendirmiyor 0 ı kaçla çarparsan çarp sıfırdır. Kimse benim canımı yakmadı, yakamaz da. Çünkü çevremde senin gibi kişiler yok :) senin aylık maaşını çerez niyetine yerim koçum.
- +1 yıl
Hahaha hah 🤣 bak işte şuandan sonra gerçekten diyecek birşeyim kalmadı. 🤣🤣 Okadar komikti ki bu daha ötesi olamaz 🤣 hayır tamam komiktin ama buda pik noktası oldu gerçekten 🤣by by kuzum 🤣 beni güldürdün, Allah ta seni güldürsün 👋👋🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılDiyecek lafın kalmadı mı koçum? Hayret, oysa şakır şakır ötüyordun :) hadi yallah
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey kaçırmadın, hele yaşın dolayısıyla hiç !
bazı şeyler doğru kişi ile doğru zamanda yaşanıp olmayacak kişilerle tüketilmemeli.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılVakti zamaningelince her şey yaşanır. Hicbirsey kaçırmadın emin ol canim
02 Yorumla
Soran+1 yılvakti ne senxe
- +1 yıl
Bilemeyizki. Sana sadece şunu soylicem seks konusuna heveslenip merak edip hüsran yaşıyan insanlarin oraninokadar yüksek ki. Alış na bırak. Doğru insan çıkınca hissedeceksin emin ol
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin kafasına ve yaşadıklarına göre mi hareket ediyorsun? Sen kendi yolunda doğru veya yanlış benimsediklerine göre yaşa milleti ne yapacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bişey kaçırmadın Rahat ol
Herseyin zamanı vakti var00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet normal ya evlenmeden de yapma
evliliğe çok var mi?22 Yorumla- +1 yıl
bu devirde evlilik mi kalmış da evlenmeden yapma diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@bilmemkacinciuyelik yok mu ya evlilik nereye bakarsan orayı görürsün öyle bir dünyada yaşıyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstiyorsan yap. Sen karar ver. Karşındaki çok istiyor diye yapma
10 Yorumla
+1 yılÇok şey kaçırmış sayılmazsın. Doğru biriyle sende yaşayabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKacitmissin grrcekten bakirde olsa sevisip anal yapan cok hala bakirler
03 Yorumla
Soran+1 yılee yapmam mi lazım
- +1 yıl
Yap yani sende en guzel zevkli sey
Soran+1 yılsevdiğim yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok be çok matah bir şey değil merak edilen kadar yok yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 olacağım neredeyse ve hala yapmadım. Çok istekli ve meraklıyım ama olmadı hala.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız en azından bit seviş, oral falan yaptır. Tecrübe edinmekte fayda var...
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünmek saçma bence akıllı ol pişman olma sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılTercih ve bedensel ihtiyaç meselesi canın çekmiyorsa gerekmiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Gerçekten istediğin biri olmadıysa pek kaçırmış sayılmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen 28'deyim olmadı. Bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılYanii herkes yapmak zorunda degil. Ama seks zevkli bisey onuda kabul edelim
00 Yorumla
+1 yılsaçma sapan konuşma evlenene kadar da yapma çık bu düşünceden herkes seni ilgilendirmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlenmeden yapma inan pişman olursun, herkes yaptıysa sen yapmak zorunda değilsin
217 Yorumla- +1 yıl
Pişman mısın
Cevap sahibi+1 yıl@Fırat010101 hayır, ben yapmadım o yüzden pişman değilim
- +1 yıl
ben yaptım pişman değilim.
- +1 yıl
İnandım gibi yapıyorum çünki pişman gibi konuştun 😅
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik zaten birşeyi yapıyorsan pişman olmamalısın
- +1 yıl
@Fırat010101 yani kızların seks yapmamasındaki %90 neden ilk sekste kan geleceği inancı. Kan gelecek ve karşılarındakine bak kan var yani ilkim sensin ben or*sp değilim gördün mü bak değilim hadi beni sev deme isteği. İsteyen istediğini diyebilir. Ha bilmediğiniz bir şey söyliyim kadınların %20-%30unda ilk ilişkide kan gelmez
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik benim bilmediğim bir şey yok kadın hakkında ve düşüncem şu bakirelik işi geri kafalı işi herkes istediği gibi Yaşar ya sevecek insan kalbini sevsin vajinasını değil o şimdi bebek gibi yapılıyor valla
Cevap sahibi+1 yıl@Fırat010101 arkadaşımın başına geldi çünkü çok kötü durumda sevdiği kişi onunla evlenmek istemedi çünkü bakire değil diye
- +1 yıl
İşte sirf bu yüzden. Kaldı ki diyelim ki esnek kızlık zarın var kanaman olmadı bakire bile olsan nasıl inandıracan ilk olduğuna? Öyle g*telek biriyle zaten iyi ki evlenmemiş
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik canım esnek zarı doktor biliyor rapora göre ıspatlar ya her şey aslında kolayda erkeklerde * iyi kendisine patlak gelince kötü anlamıyorum yani ne saçma o zaman erkekte rahat dursun
- +1 yıl
Erkek kendisi yaparken iyi kendine gelen kız bakire olmayınca popon yırtıyor olum daha dün sende patlattın o zaman yapma ya
- +1 yıl
@Fırat010101 ilişkiye girdikten sonra kan gelmedi diye jinekologa götürecek, benim ilk ilişkim dememe inanmayacak vs ve bunun adı evlilik olacak. Siz bilirsiniz böylelerine yaranmak için seks yapmıyorsanız da. Önce evlenene kadar yapmayın sakın derler kötülerler cinselliği evlendikten sknra da kişinin hemen buna ısınmasını ve çok iyi performans göstermesini beklerler. Komik, tutarsız, cahil bir halk
Soran+1 yılislamiyette bu söylenenler yazıyor mu nasil zihniyet
- +1 yıl
İslamiyetten örnek verirsen evlilik öncesi ilişki herkese yasaktır. Bizim konuştuğumuz şey erkeğin yapmış olmasının onun “evlenme ihtimalinden” bir şey götürmediği ama kadının nedense götürdüğü. Saçma. Dediğim gibi 100 kadından 20-30 tanesine ilk ilişkide kan bile görülmez.
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik ben sana hak veriyorum tatlım jinekologa kimsenin götürme hakkı yok ben sadece inanmıyorsa bir tek doktor raporuyla ıspatlanır dedim bunu da zaten kadın istemez ve bunu teklif etmek de çok ayıptır
- +1 yıl
Bana göre kadın erkek her konuda eşittir
- +1 yıl
@Fırat010101 evet buna önem veriyorsa baştan söylemeli ve bağlanmadan ayrılmalı
Hiç takılma sende yaparsın birgün rahat ol bisey kaçırma yok
00 Yorumla
+1 yılKüme düşmüş takım gibisin çok çalışmalısın 😅
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Herkes yapmış diye sen de yapmak zorunda değilsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılYapma helalinle yaşa daha güzel
10 Yorumla Yap elinden alan mı var
10 Yorumla
+1 yılIyyy ezik 21 yaşına gelmiş hala seks yapmamışş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırak elbet olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir zorunluluk degil
00 Yorumla Senin için hayat yeni başlıyor, bir şey kacirmadın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılYok kız bi şey kaçırmadın
00 Yorumla - Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne