+1 yılkimse istemez demiycem ama kendim istemiyorum sebeplerimde aşağıda
1-ben birinin partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum.
2-benim ahlak anlayışıma uymuyor.
3-bana özel bir şeyi kalmamış oluyor benim görüp dokunduğum ne varsa daha önce başkası da aynılarını belki daha beterlerini yapmış.
4-benim için aşkın özünde sahiplenme var ama kalkıp daha önce başkasının olmuş birini sahiplenemem
5-daha benim yaşım kaç başım kaç ki benim birlikte olacağım insanın kaç olsun daha bu kadar genç yaşta böyle işler yapan birine herşeyi bırak karar verme yeteneği, nefis kontrolü, irade gibi konularda da güvenmiyorum, fevri karar veren, anlık yaşayan, bu tarz şeyleri özel görmeyen, lay lay lom biri olduğunu düşünürüm.
6-başkasını öpüp bilem ne yaptığı ağızla ne beni ne çocuklarımı öpmesini isterim, ya da kim bilir kimlerin ne yaptığı göğüslere ne kendi ağzımı ne de çocuklarımın ağzını sürmesini isterim ve kesinlikle başkalarının cinsel organının değdiği bir yere ne kendi organımı ne de elimi ağzımı değdirmek isterim alınan alınsın ama bu bende tiksinti yaratıyor.
7-anlamıyacak ne var bunlarda sevdiğim insan sadece benim olsun olmuş olsun istiyorum kim bilir kimle ne halt etmiş birini istemiyorum yahu sen alacak olsan 2. 3. el araba mı alırsın (araba yakıştırması hoş değil ama temel aynı) fabrikadan yeni çıkmış olanını mı fiyat aynı olsa.
8-bu tarz şeyleri bol yaşayan biri bunu önemsizleştirmiştir diğer partnerlerinden ne farkın olacak ki istediğin kadar zevk ver et eyle senle aldığı kadarın yarısı kadar bile olmasa dahi başkasıyla da az bile olsa zevk aldı yine ne ben onun için özelim ne de o benim için özel seksi anlamsız hale getirdi (zevksiz demedim anlamsız dedim)
9-yahu ben huylu adamım biriyle tokalaşırken bile acaba nereye dokundu bu herif diyorum içimden başkasıyla aynı bardaktan su içmeyi bile mümkün mertebe yapmıyorum (bunlar ilişkide oral falan yapmam anlamında değil genel anlamda titizliğim tutuyo bir de başka bir pislik erkek bedenin kim bilir ne yaptığı vücutla haşır neşir olmak istemiyorum).11 Yorumla- +1 yıl
yok o son dediğine ben katılmıyorum hiç de sevmediğim şey cazgır artist kendini bi halt sanan ego abidesi kızı kadını sessiz sakin dediğin en güzeli de bu devirde de o dediğinden yok gibi bişey az yani sayısı
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakir olmayan ve burada ''ben kabul ederim'' diyenler bile büyük ihtimalle kabul etmeyeceklerdir. Kendinizi ezdirmeyin, dürüstlüğü bırakmayın ama bu sebeple terk edilirseniz de hayal kırıklığına uğramayın. Toplumumuzun iki yüzlü yapısı sebebiyle ''erkeğin elinin kiri'' algısı var. Böyle olunca da hanımefendilerin hakkı yeniyor. Bu konuyla ilgili kendimden bir alıntı yapayım.
''Nikaha bir gün kalsa bile evlilik olmadan ilişkiye girilmemeli. Sizin bekaretinizi alan kişi, bu açıdan herhangi bir sorun yaşamaz sonraki ilişkilerinde ama sizin reddedilmenize sebep olur. ''Nasıl olsa evleneceğiz, sadece biraz sürtüneyim, ten uyumu...'' gibi bahanelerle gelen erkeklere kanıyor ve birlikte oluyorsunuz fakat olan kadına oluyor. Erkek yine bir şey kaybetmeden gidip de yeni bir ilişkiye yelken açabiliyor ama kadın, bir sonraki görüştüğü kişi tarafından pek çok kez reddediliyor bu yüzden. Burada hem erkeklere hem de kadınlara laf etmek gerekir. Erkek; kadını kandırıyor, birlikte olmak için kurmadık oyun kalmıyor ki zaten mevzu bacak arası olunca yapmayacakları şey olmuyor. Kadın ise merak, istek ve zevke yenilerek ilişkiye giriyor ama sonunda zararlı çıkan kendisi oluyor. Birkaç dakikalık cinsel zevk için feda etmiş oluyor gelecekteki iyi bir adayı.
Başta dedim ya erkek bakir ise diye ama bununla da bitmiyor her şey. Erkek bakir olmasa bile bakire kız talep ediyor, bunu kendisine hak görüyor iki yüzlü bir şekilde. Ne yazık ki toplumumuzda bu duruma hak verecek sosyolojik bir ortam var. Yapacak bir şey yok yani değiştirmek zor bunu. O halde yapılacak en iyi şey nedir hanımefendiler için? Konu cinsellik olduğunda erkeğin hemen her değerini gözden çıkaracağını bilmek ve kendisini korumaktır. Bu olmayınca da sizin yazdığınız gibi veya bir benzeri durum ortaya çıkıyor. Nikahsız birliktelik asla ama asla medeniyet olarak görülmemelidir.''10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılBak güzel kardeşim şimdi burada bile seni destekleyen ve bunun önemsiz olduğunu söylecek bazı tipler olacak. Emin ol onlar da sırf kızlara yaranmak ve bir kız düşer umuduyla söyleyenlerdir. Yaşadığın coğrafya malum en modern erkeği de bulsan buna önem verecektir
45 Yorumla
Soran+1 yılİyi oyle biri asla evlenemez demek ki
- +1 yıl
Evlenir evlenir sen rahat ol
Soran+1 yılYalanla, evet.
- +1 yıl
Kadından mı erkekten mi bahsediyoruz
Soran+1 yılÜlkemiz de bakirelik kadına has bir şey oldugu için kadın.
+1 yılBen isterim ailemde buna laf söyleyemez, ayrıca sadece bu değil ben hayatima girecek kisiye başka erkekler ile de ilişkiye girebileceğini teklif edeceğim evet ciddiyim o özgürlüğü ona sunacağım ne düşünüyorsun?
17 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğin için normal derim seven sevdıgını paylaşamaz.
- +1 yıl
Hayir aksine
- +1 yıl
Şöyle ki aksine ben sevmediğim kidkanmadigim birisinj paylasmam buna cuckold deniyor yani onu başkasıyla görürken kiskaniyorum ve bende haz alıyorum bizim insanımız yanlış biliyor konuyu düşün ki hic tanimadigim birisi karsimde sevişiyor ben neden zevk alayim ki bundan? O kişiye benim duygusal bagimin olmasi gerek kiskanmam gerek ki kudurayim karsimda zevk alirken o. Aslinda mantik bu ama kimse bunu böyle düşünmüyor. Ciddiyim zaten sevmezsem bunu ondan istemem zaten sevmezsem hayatima sokmam da öyle birisini
Soran+1 yılKıskançlıktan nasıl zevk alabilirsin.
- +1 yıl
Buna cuckold deniyor araştır istersen, bana yazarsan daha detayli konuşuruz sana bilimsel aciklamasini yaparim bekliyorum dm açık zaten takip etmene gerek yok
- +1 yıl
Kıskançlık yani onu kaybetme korkusu onun baskasiyla olurken benden daha fazla zevk alması duygusu ve benim de onu karşısında izliyor ve dahil olmama durumum kıskançlığı tetikliyor. Bu durum yabancı ülkelerde oldukca yaygın hem kim istemez ki böyle kocayı? Sadece tek bir kisiyle olmayacak istediği kişiyle cinsel hayatinj yasayacak ama ben sahsen esimden başkasıyla olmak istemem itaatkar birisiyim çünkü.
- +1 yıl
orada mısın ne düşünüyorsun?
Bakireliği genellikle alemci adamlar önemsemez. Dolayısıyla aldatmaya çok meyilli adamlar düşer sana. Evet, böyle bir durumda benim tek amacım bel altına kayar. Uçkuruna sahip olamayan insan ne sorumluluk bilir ne de güvenilir. Ayrıca kendini tutamadıysa belli ki onun da farklı bir amacı yoktur. Bisikletten düşmedi sonuçta. ;)
20 Yorumlasiz 1000 tane kriter koyacaksınız da biz istemeyince mi sıkıntı mq millet kullanmış ben enayi miyim de gidip evlenecem hahha hem kadının namuslusu makbüldür demişler
10 Yorumla
+1 yılAslında bir erkek kızın bakire olup olmamasına sevdikten sonra çok takılmaz fakat güveni çok kırıldığı için karşısındakine buruk olur ortalıkta mı yoksa içinden mi gelmiş bu duygu diyemez genellik istenmez sanırsam
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
+1 yıl
Nedeni ortada
12 Yorumla- +1 yıl
Bu ne
- +1 yıl
@maybeldersiniz graf kac partnerden sonra evlilik kac seneye kadar surdugnu gosteriyor. Arastirmaya gore % ortalama parnet sayi artiyorsa bosanma orani da artigini gosteriyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılNeden istemesin, eğer onlar bakir değilse istemeye hakları yok. ben cinsellik yaşamış oldum diyelim, bakire filan istemem.
10 Yorumla Güveni aşılamak gerek karşındakine. Çok uğraşması gerekecek kendisini ailesini düşünmemiş o zman hep bir akıl bulandırıcı bir durum var.
10 Yorumla
+1 yılİsteyip istememek kimin haddine ya herkes kendine baksın
20 YorumlaBu devirde bakire olan kız çok az zaten kafanı takma Sen Nasıl birini istiyorsun
10 Yorumla
+1 yılBakir değilim ve hicbir zaman zara onem vermedim.. hangimiz sevismedik ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTartışmaya açık bir konu kişiue göre değişir önemli olan hatayı anlamak bence ruhun bakireliği önemli
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlasik o bencil tipler var tabi bekarken her halti yiyip iş ciddiye binince bakire isterler sanki kendileri çok temismiş gibi
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKanka gizliden çıksam istek atarmısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kabul ederim çünkü zaten bende yaptım, o yüzden sorun değil ve ailenin bilmesine gerek yok aramızda kalır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBurada herkes isterim kafa uyumu şu bu desede söz konusu evlilikse bizim türk erkeği bakire arıyor hacı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapmadım için istemem bende yapsam sorun olmazdı bu ilk başta şöyle sen istemeyen gider zaten
20 Yorumla
+1 yılGerçekten hala varmış bunu düşünenler şaşırtıcı
11 Yorumla
Soran+1 yılAsla bitmez bence
- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılİster niye istemesin.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir ön yargı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam istemem
32 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılTabi bu erkek içinde geçerli ilkim olmasını isterim
Gizli Üye(25-29)+1 yılsöyle bakalım kaç erkeğe kendini s iktirdin :D :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmıi biri olduğum için hiç önemi yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Eğer tövbe etmişse ben kabul ederim
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkası kullanmış ben neden kullanmayayım der
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat