Evlendim eski sevgilim beni özlediğini, beni görmek istedigni söylüyor. Mesajlar yazıyor bana ben cevap vermedim ama son1 aydır normal konuşmaya başladık. Sizce ne yapmaya çalışıyor benimle evliyim sonuçta cinsellik içinmi yazıyor yoksa gerçekten sevdigi özlediği için mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Madem evlisin kocana ihanet etme engelle onu kocan öğrenirse yuvan dağılır evli bir kadının başka bir erkekle bir işi olamaz eyer ki oluyorsa bu başka şeylere girer sonu da cehennem olur tahminim tabi Allah bilir Eyer sen Allah tan korkuyorsan böyle şeyler yapmayı bırakırsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılOna bu cesareti veren sensin. Sen kasiniyorsun o da avina ufak ufak yaklaşıp yataga atmaya çalışıyor baska ne olacak
00 Yorumla
+1 yılTek derdi cinselik hic konusma bile engele gitsin, boş biri icin yuvanı dağıtmaya değmez
10 Yorumla
+1 yılYa kızım evlisin evli neden konuşuyorsun ya Allah senin gibileri karşıma çıkarmasın innniaalllaaahh
12 Yorumla- +1 yıl
dkaşladskşlasdkdşlkş ay yorumlara çok güldüm ama haklı
- +1 yıl
Amin yazdın mı aminn
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik , bence evlenmemeliymissin ama canin cekiyosada yap ne diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden milletin karısına kızına bakilmazdi göz göze gelmemeye çalışılırdı şaka şaka eskiler de az o çocuğu değildi sizler gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
skjkljdskljaajkjal kanka sakin ol
+1 yılGerçekten yazık size Ya vallaha bak umarım yaşattıklarınızı dibine kadar yaşarsınız sizin gibi insanlar yüzünden iyi insanlar bir hiç uğruna heba oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yaptım şimdi yAa kendisi yazdı bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye ayrılmıştınız hala seviyorsun galiba ve cinsellik yaşamış mıydınız
013 Yorumla
Soran+1 yılBazı nedenlerden dolayı olmadı bizden ama onu unutamadım bende onu hala seviyorum ve evet cinsellik yaşamıştık
Cevap sahibi+1 yılBazı nedenler ne ve ne kadar sürdü ilişkiniz ilkin o muydu eşin daha önce başkası ile olduğunu biliyor mu
Soran+1 yılİlkim o degildi maalesef 3 kişiyle oldum ilkim bu eski sevgilim bide eşim işte. Bununla 6 ay sürmüştü ililkimiz
Soran+1 yılEşim bilmiyor adetliyken beraber olduk zaten anlamadı
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım ne yapacaksın peki eşini aldatma olur mu
Soran+1 yılBilmiyorum çok zor oda evlenmiş ama konuşuyoruz arada
Cevap sahibi+1 yılBide evlenmiş niye yazıyorsun deseydin bide bişey sorcam cinsellik de en iyi hangisiydi
Soran+1 yılEx im yani
Cevap sahibi+1 yılşu an konuştuğun mu ne anlamda iyiydi fikir versene olur mu biz erkekler nerde hata yapıyoruz ne yapsak daha iyi
Soran+1 yılHem sevip ilgilenip sevildigimizi hissettirirseniz bide cinsellikte iyi oldunuzmu kadın başka bir şey istemez. Ben sevildigimi hissedersem mesela kimsenin yüzüne bile bakmam. Kadınlar çabuk sevip aşık oluyor erkeker kolay kolay olamaz. Kadınlar daha duygusal düşünür.
Cevap sahibi+1 yılBende tam tersi duygusalım çabuk aşık oluyorum ve cinsellik de ne iyi olmalı mesela bi erkek ne yspmalı oral sert can yakıcı vs
Soran+1 yılKadın ne isterse onu yapmalı oral olmassa olmaz bi kadın için. İyice ıslanmadan içine gitmeyeceksin. Digerleri kadının istek ve libidosuna kalmış.
Cevap sahibi+1 yılÖrneğin sizin sertlik pozisyon
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa iş işten geçince aklı başına geldi ya da sadece cinsellik için yazıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence 3lü yapın sdfgdsfg
021 Yorumla
Soran+1 yılİnsan gibi soru soruyoruz bu sitede düzgün anlayışlı, dalga geçmicek kimse yok galiba
- +1 yıl
bebeğim ben buraya dalga geçmek için geliyorum
evlenmişsin, hala eski sevgili diyorsun, senin ben karakterini...
nesine ciddi cevap vereyim bunun
evlenmeseydin o zaman yaprak kafalı^^ - +1 yıl
olm sakin olun lan kasjdaskjdaskdlj
- +1 yıl
@patroniçess gerginim bebeğim, herkes gergin, ülkece gerginiz
az edebiyat yapayım da gideyim
"bir hikayeyi hala anlatıyorsan, senin için bitmemiştir"
hikayesini bitmeden evlenenin de ta mk
bana çok acı yaşattı da bu durum zamanında, biz kadınlara bir günde küsmedik be canısı - +1 yıl
yaa üzülme bebeğim :(
- +1 yıl
@patroniçess insanlar böyle ya, bak yine derin mevzulara giresim geldi, keşke ot olsa da sabaha kadar sosyolojik mevzulara kafa yorsam sjjs
- +1 yıl
boş ver yorma kafanı
- +1 yıl
@patroniçess sana mi sorucam djjdjjd
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
@patroniçess soruyorum o zaman sana. Cevap ver
Kuantum dolanıklığı teorik olarak makro ölçekteki cisimlere uygulamak mümkün mü? - +1 yıl
ne
- +1 yıl
@patroniçess böyle kalırsın işte
- +1 yıl
ma*l ma*l sorular sorma a**q
- +1 yıl
@patroniçess malca değil bebeğim, senin IQ un yetmiyor sadece
- +1 yıl
belli ki senin ıq un da sadece buna yetiyo
- +1 yıl
@patroniçess neye? Kuantum fiziğine mı? Yoksa senin IQ un düşük olduğunu anlamaya mı yetiyor? Jsjs
- +1 yıl
meslek lisesindeyim fizik falan görmüyorum a*q kaç senedir bir bok öğrenmişsin gelmiş burada s*alak s*alak triplere giriyosun sik*erim be*lanı
- +1 yıl
@patroniçess shsjsjkdkd
Bana sor demiyeceksin o zaman yavrukuş, g. t gibi kalırsın böyle - +1 yıl
internetten açıp baksam ne bok yiyicen ya*rram 7/24 bu sitede özürlüler gibi karı kız peşinde koşuyon gelmiş burada bana sataşıyon si*ktir p*iç
- +1 yıl
@patroniçess bütün karılar benim olacak, hepsi benim olacak, bu site benim sjdjjd
- +1 yıl
ok
+1 yılBir de buluş istersen tam olsun
10 YorumlaSen ne yapmayı düşünüyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Cinsellikte düşünüyodur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişle iletişim seni mahfeder
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sen de ozledinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılValla özledim
+1 yılya senn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri