Kadınlar neye dikkat etmeli?
Erkekler neye dikkat etmeli?
Erkekler neye dikkat etmeli?
Kız sişlerine dikkat etsin emeceği zaman emmeyi yalayacağı zamanda yalamayı bilsin ve severek yapsınki zevk alsın zevk versin erkek ise pek dikkat etmesi gereken bir şey yok ama gerekirse kızın fiziği güzel ve temizse yalama sınır tanımasın gerekirse orgazm olsada dil vajia dudaklarının içinde dursun kız kalmak istedinde kollarından tutup bırakmadan az bişi beklesin arada bir dilini hareket ettirerek kızın içini gıdıkların sırılsıklam olan dil kızın fiziğine göre analına bile değmesi gerekiyorsa çekinmesin yalarken yalayan dile zevk suyunun akışını kuza izletecek pozisyon olsun
Kadınlar diş kullanmamaya dikkat etmeli
Oral yaparken arada erkegin gözüne bakmalı tutkuyla elini falan tutmalı ( bak kadının dalganı nasıl emiyor dercesine)
Erkekte ise aç gibi yapışılmamalı bi 2-3 dakika dilini degdirip degdirmeme arasında sıcak nefesiyle kanı toplamalı kadının vulvasını sonra önce klitoris ve tüm vaciş milimetrik olarak yavaştan hızlıya yapılmalı
Çok iyi anlattın
İstege tercihe göre anüste ufaktan yoklanırsa erojen bölgeleri iyice uyarılmış ve kadın sırılsıklam kalmış olur
Anala sıcak bakmıyorum ben 😔
Anal ilişki degil bütünsel açıdan olarak düşünüyorum oral olarak çünkü orasıda erojen bir bölge erkek yaparken dur tatlım yapma oraya dersin hafiften o zaman full vulvaya yapar
Tamam öyle derim 😌
🙏 Umarım yardımcı olmuşumdur
Çok yardımcı oldunuz
👋
👋🏻
Cevap
17Cevap
Kadinlar dillerini kullansa yeter, dişler değmemeli penise , penisin kafasına çalisin ve kafanin az altina gerisi önemli degil 😉😉
Dibini yalamak önemli değil mi
Dibi cok onemli degil tatlim , sen benim soyledigim gibi yap
Önemli değilse neden oral seks çekerken dibine kadar ağzına almaya çalışıyorlar filmlerde
Onlar filmsel algılar ve tamını aldı vay be gibi imkansizliklari yüceltme durumları benim dedigimi yaptiginda bir erkek daha fazla keyif alır, erkek olarak soyluyorum
Teşekkür ederimmmm
Ne demek
Kadınlar için dişlerini deydirmeyin kardeşim bu iş bir sanattir
Dilini olabildiğince baskılı kullanman ve iyi emmen karşındakini çıldırtır. Ne kadara kadar sokabilirsin boğazına?
Kadınlar dişlerine dikkat etmeli yani dislememeliler ve dillerini iyi kullanmaları gerekiyor... Bizimde aynı şekilde o klitorisi dilimizle uyarmamiz gerekiyor
guzel sömürmen lazım knk dısını deydırme sevdıgınemı yapmak ıstıyon knk
dişler değmemeli dudakları bastırarak ileri geri yapman lazım dilini de sürmelisin ağzının içinde vakumla gözlerinin içine bak
Dudaklarımı neden bastırayım? Acımaz mı?
hayır. dudaklarını daha iyi hisseder of naptım
Bilmiyordum bunu
dudaklarını basıtırarak vakumla bi. garanti ağzına boşalır
Ağzımıza boşalmayı neden seviyorsunuz
tarif edecek cümle yok. yutturmayı da seviyoruz da her kız yutmak istemiyor onun da çözümünü bulduk
Çözümü ne? Neden seviyorsunuz?
iyice azdırıp öyle ağzınıza veriyoruz bırak yutmayı ağzından akan spermi yüzüne süren oluyor. çünkü ağzınızı. kmeyi çok seviyoruz ağzınıza boşalmak bizi mest ediyor sperm dolu ağzınızı görmek yüzünüze boşalmak falan özele gelsene naptım
Yaptıracak olan sen isen temizlik şart bu erkek için de gecerli
Ne zaman yapacaksın
Daha once yapmadın mı
Dıslerını kullanma sakın
Niye kullanmayayım
Buradan mı anlatayım sana şimdii bunu ama
Yani
Buradan sıkıntılı ama ceza geliyor
Anladım
Gizliden cıkayım mı
Olur
Cıktım