Erkek arkadaşıma ayrılmak yerine ara verelim dedim, ne diyorsunuz buna?

6 aydır birlikteyiz. Beni aldatmıştı 1.5 yıl sonra tekrar bir araya geldik. O süre zarfında onun ilişkisi olmuş kız bunun hayatını maddi ve manevi zarara sokmuş. Onun yüzünden mahemelik olmuş. Uzun zaman geçmeden biz bir araya geldik bi şekilde sonra konuşmaya başladık güven sorunlarini aşmaya çalıştım. Aştım. Bana bi iyi bi kötü davrandı ben yine bir şey demedim. Sonra borçları vardı benimde kendime göre sıkıntılarım ve işim vardı. Sonra ilk defa ilişkiye girdim onunla o sürede hamile kaldım çocuk aldirdim sürekli ayrıl barış kavgaydı. Dün onunla bu şekilde konuştum. İkimizde iyi değildik ara verelim dedim. Ara vermek ayrılmak değil mi dedi. Evet herkes istediğini yapıcak ayrıyız sonuçta dedim. Hemfikirmiyiz dedim. Tamam dediğin gibi olsun hemfikiriz dedi. El sıkıştık.

Ben pişman olacağini düşündüğüm için böyle bir şey söyledim dedi. Bilmiyorum olabilirim dedi. Ara vermek uçsuz bucaksız olsun dedi. Ne demek o dedim. 6 ay olsun dedi. Niye 6 ay niye 1-2 ay değil 1 yıl değilde 6 ay dedim. Tamam 1 yil olsun o zaman dedi tamam dedim.

Instagramdan birbirimizin engeli kaldıralim dedim. Yok dedi. Niye dedim. Tamam kaldırayim dedi kaldirdi. Ekleşelim dedim. Ben senin paylaştiklarini görmüyorum iyi böyle dedi. Ya ne olucak ayriyiz zaten dedim. Şimdi sen bir şey paylaşirsin ben kurulurum dedi. Ben senin gibi yapmam dedim. Ekleştik. Yakin arkadaşlara ekle dedim. Yok dedi. Ya eklesene ayriyiz zaten dedim. Tamam şimdi sen beni mesajlaşlarda darlarsın ekle diye diye ben seni engellerim ekliyorum dedi yanimdayken ekledi.

Yolda yürüyorduk. Karşimdan arkadaşim geldi el salladım o görmedi. Kime el salliyorsun dedi. Arkadaşimaaa dedim. Kim o dedi. Arkadaşim dedim arkasına baktı. Kız mı o dedi. Evet de allah allah bak sen yaa dedim gülüştük.

Ne diyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Erkek arkadaşıma ayrılmak yerine ara verelim dedim, ne diyorsunuz buna?