O yüzden ne yapmıyoruz, her önümüze gelene oral yapmıyoruz. Partnerimizi iyice tanıdıktan donra huyunu suyunu zevklerini arzularını öğrendikten donra en uygun sürprizleri yapmak serbest. Mesela ben uyurken partnerim bana oral seks yapsa, beni oralla boşaltarak uyandırsa onun köledi olurum. Çünkü çok seviyorum yapmayı da, bana yapılmasını da. Keyifli sabahlar. Allah herkesin zevkine uygun partner versin. 😎
İnsanları eşref saati olabilir. Ben bu konuda bir alınganlık göstermem. Bir kere aynı şey benim de başıma geldi çünkü. Derin bir uykudayken ne olduğunu anlamadan o tarafta bir hareket hissettim. İnsan ister istemez bir ürküyor ve uyku sersemi ile tepki gösterebiliyor. Fakat partnerim anlayış göstererek olaya devam etmişti. Ben aynı tavrı gösterirdim.
Kesinlikle haklısın, hakediyor o. Ya böylesine güzel bir şeye insan niye tepki verir, niye istemez hiç anlamıyorum. Uyumsuzluk ruh ve ten uyumsuzluğu bu olsa gerek değil mi sevgili @aysemm15 🍃🌸🍂
Böyle bir durumla karşılaştım ve çok bozuldum içimdeki bütün isteği kırdı.. Ve bir daha da o isteğini kesinlikle yapmadım yapmam da böyle olmasını kendi istedi.. ( Yaptığım şey zaten kendi isteğiydi ona rağmen ters tepti..)
Olmak zorundayım. Aynı anlayışı karşıda bulamazsam o zaman ilişkiye noktayı koyuyorum. Bunu bildikleri için herkes onlara sunduğum saygı, sevgi ve anlayışı aynen sunar. Veya ben demeden yoluna gider.
Böyle bir şeyi hayatta yapmam yapılmasını da istemem çok gereksiz uyansın iki tarafta acelemiz ne öncellikle gözünü açsın sonra yaparız hatta o uyku mayışıklığı ile daha tatlı olur sevişme💁♀️
Uykudan kalkınca insan sinirli olabiliyor bazen. Normal karşılarım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızıyorsa Bende yapmam bu kadat basit 😂 O bana yaparsa beş saat çok güzel bir cezalandırmayı göze alıyorsa yapsın, bacakları kopana kadar hard yaparım daha uyku falan uyuyamaz, 😂