Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. saçma sapan konuşmuş. o adam cahilin bencilin önde gideni.
belli süre mücadele et haklarını savun. cinsellik eşit haktır sadece erkeğin tekelinde değildir. tam tersi erkek kendini değil kadını düşünmelidir. kuranda da ayetlerde kadını ortama hazırlaması emri erkeğe verilmiştir.
baktın kendini düzeltmiyor aklını başına almıyor o zaman boşan arkadaşım kimse kimsenin kölesi değil evlilik bir anlaşma bir şirkettir. ortak mutluluk gerekir.05 Yorumla- +1 yıl
İşte onu en son düşünüyorum bosanmsyi yani öncesinde çok mücadele ettik emeğim var :(
- +1 yıl
Ne yapayım ki sevdim ben evlendim evlenene kadar mücadele ettim. :(
- +1 yıl
insan faydalanmadığ hatta zarar gördüğü şeyi nasıl sever.
sizinki celladına aşık olmaktır.
bakın bir insan düşünün obez. ekmeği unlu mamulleri çok seviyor
doktor diyor ki ya sevdiğinle kalır ölürsün ya da sevdiğini bırakır yaşarsın
ekmeğe devam ederse şişip gidecek ölecek
ya da sevdiği ekmeği bırakıp sağlıklı yaşayacak
siz de bu tercihi yapmalısınız - +1 yıl
:(
En İyi Cevaplar
+1 yılYa ilişkide böyle güzel tepkiler veren bir kadın bulmuş daha ne istiyor bu adam? Salk mıdır nedir ya… Kusura bakma sert oldu. Her erkek senin gibi doğal tepkiler veren bir kadın ister ama sana düşene bak işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin sana değer verdiğine emin misin? Sessiz sedasız sevişmek istiyorsa şişme bebeğin içinde girsin. Bu arada genel olarak libidosu yüksek birisi misin?
03 Yorumla- +1 yıl
Bence de haklısın 😓
Cevap sahibi+1 yılO sırada zevk almak ve zevk vermeye odaklanması gerekirken düşündüğü şeyler çok saçma. Tatmin olabiliyor musun?
- +1 yıl
Evet ama beni duygusal yönden çok kırıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNefes sesi beni de rahatsız eder ama sevgilimin sesi hiç rahatsız etmez
00 Yorumla Ama sen olması gerektiği gibi davranıyorsun. Senin eşinin seksten anladığı yok ya. Bu erkeklerin çok hoşuna gider aslında ama senin eşin de var bir sorun. Ya bilmiyor birşeyi ya da cahil kalmış. Konuş eşinle böyle olmaz. Sulanmadan nasıl birleşme olacak acaba. Suçlama kendini, kendisi suçlu kendi suçunu sana yüklüyor. Anlaşabilirseniz anlaşın ama anlaşma olmazsa bu evlilik sürekli böyle yürümez. Cinsellikten soğutur seni. Duygularını özgürce yaşayamayacaksan ne gereği var bu adamın.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hissettin cok normal yani zevk alman falan cok tahrik edici olmasi gerekirken boyle olmasi garip
12 Yorumla- +1 yıl
Nine gibisin diyor kendi yapili ve sportif özel harekatçı ama olduktan sonra değişti aslinda.
- +1 yıl
Yani bence bilgi yonunden zayif birisi ya da ne istiyor kendi ve sen bilmiyorsun
+1 yılLan yemişim öyle kocayı daha güzel ya kadın işte seni daha cok istiyor ne istiyorsun daha eşinde iş yok söyleyim
14 Yorumla- +1 yıl
İşi dolayısıyla mi böyle davranıyor diye düşünür oldum Özel harekatçı kendisi acaba ne dersin?
- +1 yıl
Özele yazdım oraya bak
- +1 yıl
Estağfurullah
- +1 yıl
Bak bak
+1 yılKesin erken boşalıyordur. Seni tatmin edemediği icin bu sekilde seni suclayarak manuple edip kendini suçlu hissetmeni onun performansini sorgulamaman icin yapiyor
Erken bosalan erkeklerin bu tarz masallari hic bitmez06 Yorumla- +1 yıl
Cocuk olunca yumusamaz.. bu hep böyle devam eder. Duzelene kadsr da cocuk yapma. Bu kisi ile bir ömür gecer mi diye sor kendine
- +1 yıl
Haklısın işinin de böyle olmasına neden olarak düşünüyorum özel harekatçı
- +1 yıl
Zaten bu karakterdw olmasa o mesleği secmezdi. Gecmis olsun yanlış tercih etmissin. Ağlamaya alistir kendini
- +1 yıl
Neden öyle dedin ki karakterde paşa bu mesleği secmezdi diye
- +1 yıl
Yüzündeki maskeyi çıkardı artik gercek yüzünu görüyorsun. Birde cocuk olsun bak o zaman gör seni daha cok degersiz hissettirecek
- +1 yıl
1 yıl çıktık hiç böyle değildi normal polisti ne zamanki aslında özel harekât sınavına girdi kabul edildi doğuya gittik işler değişti.
+1 yılNine gibisin mi diyor birde bulmusda bunuyor mkkk ne sacma erkekler var ya cidden kendilerini bi b*k sanıyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek böyle degil tam tersi kadınının zevk alıp bunu cıkardı gı sezle ve hareketlerle belli ettikce eekekler daha cok hoşlanır seninki odunmuş malwsef cocukta yapma 1 ayda bukadar odun olması daha nelwr göeeceksin
00 Yorumla
+1 yılOooooo abide çok anlayışsızmış. Sende şey de senin performansını beğenmiyorum de birşeyler anlasın nasıl oluyormuş
017 Yorumla- +1 yıl
Evet onu öyle vurmak lazım da işte evliliğim zarar görmesin diye susuyorum onu görmediği zaman ağladım 😓
- +1 yıl
Ama bu seferde sen zarar görüyorsun böyle oldukça sen evliliğine yansıtacaksın bunu ilerde. Otur konuş bu durumu. Ve zarar da görmez bundan dolayı
- +1 yıl
😓 kendimi güçsüz hissediyorum böyle degildim manipüle ediyor beni.
- +1 yıl
Ne kadar bu böyle devam ederse tepkini göstermezsen daha da artacak bu.
Burada üzülen sen olacaksın - +1 yıl
♥️
- +1 yıl
Çocukla olmaz bu yumuşama o insanın içinde olacak. Ya karşındaki senin karın eşin canın o senden savunmasız önce bunu düşüneceksin. Aynı şeyleri ona yapsalar dayanamaz
- +1 yıl
Haklısın gönlüme söz geçirmeliyim.
- +1 yıl
Sen neden üzülesin. Neden birbirinizi çok gereksiz konularda üzesiniz ki. Bunları problem etmemesi lazım. Benim görüşüm şu biri aldatır o zaman ayrı konu ama başka konularda çok problem olmaması lazım
- +1 yıl
Ediyor işte bilmiyorum ki başkası mı var hayatında
- +1 yıl
1 aylık evlisiniz neden başkası olsun ki. Öylede düşünme. Eşini al karşına konuş ciddi ciddi konuş
- +1 yıl
Peki sabah geldiginde konuşayım
- +1 yıl
Sakin sakin tartışmadan uzak. Gece mi çalışıyor eşiniz
- +1 yıl
Özel harekatçı.
- +1 yıl
Anladım. Siz dediğim gibi konuşun oturun yeni evliymişsiniz. Söyle ben bu söylediklerine kırıldım aklımdan çıkmıyor de. Bu çıkan ses olsun kalbimin atışı benim elimde değil de
- +1 yıl
Haklısın söyleyeyim güzelce kahvaltı sofrası kurayım o zaman söyleyeyim teşekkür ederim ♥️
- +1 yıl
Rica ederim inşallah iyi olur. Anlayışlıdır umarım. Durumdan haberdar edersiniz merak ettim
- +1 yıl
Konuştun mu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de bu doğal bir süreç. Ha bazılarının ki daha belirgin. Yani erkeklerin çoğu pat kadar söyler çoğu şeyi. Alışır zamanla.
00 Yorumla
+1 yılKendi eksikliklerini yok etmek amaçlı sana parlıyor takılma Sende sorun yok Her insan nefes alır
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Seni üzmek istemedim Neden üzüldün ya konuşmak dertleşmek ister misin cidden takip edebilirsin ya da yazabilirsin bana zaten yalnızım güvenlik görevlisiyim tek başıma bir kulübede oturuyorum bekliyorum senden bir haber
- +1 yıl
Sen üzmedin işte ben biraz duygusalim
- +1 yıl
Tamam Senden haber bekliyorum mesaj çekersen sevinirim
- +1 yıl
İşi dolayısıyla mi böyle davranıyor diye düşünür oldum Özel harekatçı kendisi bundan dolayı olabilir mi dogudayiz şu an İstanbul'dan geldik
+1 yılVıcık vıcık ıslanman çok iyi bir şey. Eşin kazma ve seksten anlamıyor bence.
07 Yorumla- +1 yıl
Sanırım beni beğenmiyor artık kullanıcı öyle yorum yaptı aşağıda
- +1 yıl
Seni neden begenmesin ki?
- +1 yıl
Spora gitsem belki begenir çabuk yorulmam o zaman
- +1 yıl
Kocan için kendini paralama hata yapıyorsun bence
- +1 yıl
Ama ben çok mücadele verdim evlenene kadar :( bir kalemde silemem ki
- +1 yıl
Kocanin içi geçmiş
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin anlamıyor demekki. Halbuki tam tersi olmalı. Daha çok tahrik etmesi lazım. Galiba seni beğenmiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum güya beğeniyordu güzelim diyordu
Cevap sahibi+1 yılBalka hareketletlerine de bahane buluyor şikayet ediyor mu?
- +1 yıl
Çabuk yoruluyorsun nine gibisin falan diyordu
+1 yılNedenki cokmu zorlanıyor sun
02 Yorumla- +1 yıl
Evet nefessiz kalıyorum
- +1 yıl
Kötü
Belli ki Adam kendi suçunu sana atmaya çalışıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Bilemedim ya :(
+1 yılBu dediklerine daha çok tahrik olmalı
03 Yorumla- +1 yıl
Ağlattı beni :( kalbimi kırdı
- +1 yıl
Şöyle kadınları üzen erkeklere acayip ayar oluyorum
- +1 yıl
♥️
+1 yılAşk evliliği değil gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Severek evlendik güya bilemiyorum
+1 yılSevmiyo işte seni off
11 Yorumla- +1 yıl
Her erkek böyle değil seni sevmiyo o
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılcanım bu adam sjsjsjsz
00 Yorumla
+1 yıldümendenbahaneler. com
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıltam bir öküzmüş eşin kusura bakma
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Seni üzmek istemezdim ama
- +1 yıl
Kendi suçunu sana atıyor
- +1 yıl
Estağfurullah
- +1 yıl
Olabiilr galiba.
- +1 yıl