Cinsel Yaşam Yatak keyfi yaparken oyun oynamayı sever misin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 SelamlarYatakta oyun oynamayı sever misin? Güncellemeler+1 yıl Cinsel yaşama gitti soru gören varsa modaretörlerlerden alabilir mi? Yatak keyfi yaparken oyun oynamayı sever misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Bu sorunun cinsellikle ne alakası var 😂😂😂Yatak=telefon. Harika uyum 😅😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yatak diyince cinsellige atıyor :)) Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Hshsh sendr yatas de.. Hem reklam yaparsin😂😂 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. Evet severim. Üstat moderatörler cinsel yaşama ya da cinsel yaşamdan soru taşıyamaz. Onu sadece adminler yapabiliyor. 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Telefonla ilgilenirim, oyun oynamam. Oyun oynarken uyuyakalırım ki zaten. 😒 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır yatakta ya müzik dinlerim ya da saçma sapan şeyler izlerim. 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yatak keyfinde KS deyim ya da Instagram da paylaşım yapıyorum😊 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oyun oynamayı sevmiyorum 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Oyun değil ama telefonla uğraşmayı severim.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Severim ama senle değil. 2 10 Yorumla Soran +1 yıl O zaman sevdiklerinle oyna sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana ne yapacağımı söyleme. Yorumla Soran +1 yıl Nolur söylersem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim kıymetimi hiçbir zaman bilemedin. Seni aylardır gözlemliyordum burada. Hakkımda atıp tutmuşsun hep. Tek suçlu ben miydim? İlişkimize zerre saygın yokmuş senin. Tam bir kadın avcısısın. Yorumla Soran +1 yıl Hakkında atıp tutmuşmuyum benmi yapmışım bunu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sen yapmışsın. Karşına çıksaydım gerçekten seni özledim deseydim bana bende özledim diyecek miydin? Yorumla Soran +1 yıl Ben nerde kadın avcılıgı yapmışım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öfkemin tek nedeni seni unutamamam. Hiçbir zaman da unutmadım. Denedim ama yapamadım. Yorumla Soran +1 yıl Ben kimseyle ilişki yaşamıyorum sen karıştırdın galiba 😀 Yorumla Soran +1 yıl Unuttun bugün beni herhalde Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yatakta telefon kurcalamayı seviyorum ben de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu sorunun cinsellikle ne alakası var 😂😂😂
Yatak=telefon. Harika uyum 😅😅
Yatak diyince cinsellige atıyor :))
Hshsh sendr yatas de.. Hem reklam yaparsin😂😂
Evet severim. Üstat moderatörler cinsel yaşama ya da cinsel yaşamdan soru taşıyamaz. Onu sadece adminler yapabiliyor.
Telefonla ilgilenirim, oyun oynamam. Oyun oynarken uyuyakalırım ki zaten. 😒
Hayır yatakta ya müzik dinlerim ya da saçma sapan şeyler izlerim.
Yatak keyfinde KS deyim ya da Instagram da paylaşım yapıyorum😊
Oyun oynamayı sevmiyorum
Oyun değil ama telefonla uğraşmayı severim..
Severim ama senle değil.
O zaman sevdiklerinle oyna sende
Bana ne yapacağımı söyleme.
Nolur söylersem
Benim kıymetimi hiçbir zaman bilemedin. Seni aylardır gözlemliyordum burada. Hakkımda atıp tutmuşsun hep. Tek suçlu ben miydim? İlişkimize zerre saygın yokmuş senin. Tam bir kadın avcısısın.
Hakkında atıp tutmuşmuyum benmi yapmışım bunu?
Evet sen yapmışsın. Karşına çıksaydım gerçekten seni özledim deseydim bana bende özledim diyecek miydin?
Ben nerde kadın avcılıgı yapmışım
Öfkemin tek nedeni seni unutamamam. Hiçbir zaman da unutmadım. Denedim ama yapamadım.
Ben kimseyle ilişki yaşamıyorum sen karıştırdın galiba 😀
Unuttun bugün beni herhalde
Yatakta telefon kurcalamayı seviyorum ben de
yatakta daha rahat
Evet severim
hayır sevmem
Odaklanamıyorum öyle
Kendimi gördüm bi an
çok severim..