Cinsel Yaşam Seninki bamya mı, muz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 beyler sizinki bamyamı muzmu hangisi Seninki bamya mı, muz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Boyutlarını yazayım, neye benzediğine sen karar verboyu 17 cmçevresi 15,5 cm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl benim yok ama bu sitedekilerin hepsi bamya xleşpeğsnskns 6 8 Yorumla Soran +1 yıl hepside değil ya :D Yorumla Gone_Man +1 yıl Maşallah herkesinkini ne ara gördün ya? diyenler gelmeden yerimi alayım 😂 Yorumla Soran +1 yıl @Gone_Man ne kadar komiksin sen agugugu Yorumla Gone_Man +1 yıl Haksız mıyım ama şimdi bu şekilde genelleme yapılır mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üç eksi yemişim bamya olanlar bozulmuş😂 Yorumla Gone_Man +1 yıl Ee sen de yaralarına tuz basmasaydın :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerçekler acıdır😄 Yorumla Gone_Man +1 yıl acı sevmiyorlar demek ki :D Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Kimde muz kimde bamya onu el ortaparmagi boyunu 2 ile çarpınca bulursun. Bende el orta parmağı 9,25 alet boyu.18.5 kalınlıkta orta parmak k genişliğini w ile çarp bende 2,5 çap 5 cm ona göre bamyamı kemer patlıcanlı değerlendirin kızlar 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kalkıpta meyvenin yanına koymadığım için bilemem ama sorulmadıkça da boyunu söylemiyorum abazanın teki gibi gözükmemek için 0 0 Yorumla
Gone_Man Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bilmem kadınlara sormak lazım.Neticede çikita diye bir muz çeşidi var. :D 0 0 Yorumla
BayŞeytan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Nr bamya nr muz sanırım sivri biber ama biraz kalın 😈🌹🌹 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne dersek diyeyim yalan olur gorup sizin degerlendirip söylemeniz lazim belki standart belki standart alti belkide standart ustu bunu sen bilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ülkemizin penis ortalaması küçük. bütün afrika kökenliler buraya üye demekki. 0 0 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sen azmışsın canım 30 santim ne oluyor sence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl senin rüyan oluyor Yorumla dagci29 +1 yıl Dayanamazsın Sen Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Anamur muzu shhshshs yani gorenler oyle diyor 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Patlican demeyi tercih ediyorum :) 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bamya doneminin üzerinden coook yıllar geçti 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı. Benimki ne bamya, nede muz. Orta halli işte 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bamya bamya en ufağından 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben patlıcan demek istiyorum 0 0 Yorumla
varmııı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl 🍆🍆🍆 patlican 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yoksa sen Gora daki Rendroymusun Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kabak 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Badem 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Muz ispatlı 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Muzzz 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Patlıcan 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Salatalık 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Muz oluyor 😃😃 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. hıyar :D 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu nası soru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sence bamya mı bu :D 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www. hizliresim. com /co4868s
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Muzdan daha fazla 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ital muz bendeki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Boyutlarını yazayım, neye benzediğine sen karar ver
boyu 17 cm
çevresi 15,5 cm
benim yok ama bu sitedekilerin hepsi bamya xleşpeğsnskns
hepside değil ya :D
Maşallah herkesinkini ne ara gördün ya? diyenler gelmeden yerimi alayım 😂
@Gone_Man ne kadar komiksin sen agugugu
Haksız mıyım ama şimdi bu şekilde genelleme yapılır mı?
üç eksi yemişim bamya olanlar bozulmuş😂
Ee sen de yaralarına tuz basmasaydın :D :D
gerçekler acıdır😄
acı sevmiyorlar demek ki :D
Kimde muz kimde bamya onu el ortaparmagi boyunu 2 ile çarpınca bulursun. Bende el orta parmağı 9,25 alet boyu.18.5 kalınlıkta orta parmak k genişliğini w ile çarp bende 2,5 çap 5 cm ona göre bamyamı kemer patlıcanlı değerlendirin kızlar
kalkıpta meyvenin yanına koymadığım için bilemem ama sorulmadıkça da boyunu söylemiyorum abazanın teki gibi gözükmemek için
Bilmem kadınlara sormak lazım.
Neticede çikita diye bir muz çeşidi var. :D
Nr bamya nr muz sanırım sivri biber ama biraz kalın 😈🌹🌹
Ne dersek diyeyim yalan olur gorup sizin degerlendirip söylemeniz lazim belki standart belki standart alti belkide standart ustu bunu sen bilirsin
ülkemizin penis ortalaması küçük. bütün afrika kökenliler buraya üye demekki.
Birde biz soralim sana seninki seftali mi kayısı mi 😂
Bamyalar patlıcan der şimdi 😄
Sen azmışsın canım 30 santim ne oluyor sence
senin rüyan oluyor
Dayanamazsın Sen
Benimki Çikita Muz Çikita
Anamur muzu shhshshs yani gorenler oyle diyor
Patlican demeyi tercih ediyorum :)
Görünce sen karar ver
muz tabiki. hemde ithal muz
Soruya bak iq eksilerde m q
Bamya doneminin üzerinden coook yıllar geçti