Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bunların hiç biri değil. böyle bir kriter yok. ereksiyon ve boşalma farklı şeylerdir.
ereksiyon isteğe iradeye bağlı değildir. ama boşalma iradeye bağlıdır
o nedenle kriter olmaz
bu bilşgiler yanlış
ereksiyon irade dışı o anki odaklanma ile hemen oluşabilir. bir ses bir koku bir görüntü ya da bir düşünce hayal ereksiyona sebebp olabilir. ereksiyon anlıktır. uzun süre ereksiyonu korumak da odaklanmanın bozulmasına bağlı olarak değişir.
eğer erkeğin o anki odaklanmasını bozacak bir şey olmaz ise saatlerce erekte kalabilir. ama o an kişiye göre değişebilir bir anormal ses bir pis koku ya da diğer dış dünya ile alakalı moral bozucu bir düşüncenin akla gelmesi odaklanmayı pozar ereksiyonu bozar.
boşalma ise erkeğin bencil ya da paylaşımcı oluşuna göre iradesine göre değişir. erkek bencil öküzün biri ise kadını önemsemiyor ise hemen ben mutlu sonuca ulaşayım diyorsa 2 dakikada boşalır.
ama paylaşımcı olan kadına değer veren kadını ön plana alan kendisini en az yarım saat durdurabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle haklısınız
En İyi Cevaplar
Ereksiyon olmanın süresi olmaz, önsevişme başlar başlamaz ereksiyon olursun.
Boşalmaya gelince, ilk partide 30 dakika yeterli süre. İkinci ve üçüncüde 1.5 saatlere çıkacaktır, 3 saatlik seks periyodunda vajinan kurumaz ve yanmazsa, sağlıklı seks hayatına sahip olursunuz.
Ki ben yanmayan, kurumayan görmedim, çabuk düşüyorsunuz.02 Yorumla
Soran+1 yılSende çok sallıiyon
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen öpüşmek bile kaldırırken bunu cidden söylüyorum sevişmenin etkisi tutkusu ateşi bir saati aşan bir boşalma sürecine sebep oluyor ama tabi uzun sürmesi için bazı şeyler olmalı
06 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon olduktan sonra sürtünme olunca sıkıntı yok ama ilişki başladığında hızlı gil get olduğunda erken boşalma oluyor durup devam edebiliyor ama hızlandığında kısa sürüyor
Cevap sahibi+1 yılbende çok erken boşalırdım ama şimdi istediğim zaman bir saati geçebiliyorum buna kızın fiziği sevişmenin etkisi vede bazı şeylerle uzatmaya yol açıyor
Cevap sahibi+1 yılaslında yer uygun olsaydı sana nasıl kontrol altında tuttuğumu açıkça da yazabilirdim
Soran+1 yılBence burada yaz emin ol bu sorunu yasan bir dolu insan var onlarda çözüm olur
Cevap sahibi+1 yılama bazı şeylerin yazılması engel yemeye sebep olurken belki sana önemli bir kaç yöntemlerle uygulamalarda önerebilirim ama istemezsen sorun değil
Soran+1 yılE yaz anam öz. aman herkes faydalansın kamuya bağışla engin bilgilerini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ereksiyon çok çabuk olur, boşalma karşımdaki kişiye göre değişir. Ten uyumu yolsa 5 - 6 dakika, çok iyi bir uyumda 20 dk. Üzeri de olabiliyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılNedcen erken bosdalma diye sorduğumda çok zevk aldığını söylüyor ten uyumundan kastın
- +1 yıl
İki tarafın uyumu hatika olduğunda boşalma daha uzun sürer. Biraz da tecrübe gerekli tabi uzatmak için. Muhtemelen içindeyken dayanamıyor boşalacağını düşünmeye başlıyor o andan itibaren hızlanma gereği duyuyor ki senin sert istediğini düşünüp hızlanınca da hiç dayanamıyor ve boşalıyor.
Soran+1 yılEvet onun dikkatini dağıtmak gerek sanırım içimden çıkmasını söylüyorum arada farklı pozosyon deniyoruz o zmanda uzun sürüyor
+1 yılBu tür sorunlar pek yaşamadım hayatımda. Genelde süreyi kendim ayarlayabiliyorum karşımdakine göre.
010 Yorumla
Soran+1 yılŞunu sorayım hızlı gel git erken boşalma nedeni olabilir mi
- +1 yıl
Bende hızın bir etkisi yok ama bundan dolayı süresi kısalan olabilir diye düşünüyorumi
Soran+1 yılÇok zevk aldığını söylüyor
- +1 yıl
Olabilir, deneyimsizliğin de getirisi olabilir
Soran+1 yılBize taktik verin
- +1 yıl
Ben size nasıl taktik verebilirim? Yapabileceğim tek şey kendimden örnekler vermekten ibaret olacaktır.
Soran+1 yılNe güzel ne mutlu sana
- +1 yıl
Teşekkürler, size de mutluluklar dileriz elbette.
Soran+1 yılTeşekür ederim tüm evlilere 💐
- +1 yıl
Evsizlere teşekkür yok sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla normalde ereksiyon ve boşalmam erken ama sprey kullanıyorum ereksiyon hızlı boşalma en az yarım saat
07 Yorumla
Soran+1 yılOegazm süresi en fazla 10 dk ama hızlı gir gelle ikisini nasıl esitleriz
Cevap sahibi+1 yılHızlı da yapsam sıkıntı olmuyor ama Sonuçta sprey ile eşin spreysiz dur kalk ile ayarlayabiliyorsa öyle devam edin Derim
Ama sprey ile ben 1 olana kadar o 3/4 oluyor
Soran+1 yılDur kalk yapabiliyor oral falan sprey zararlı mı bilemiyorum alışkanlık yapsın da istemiyorum sonucta bağımlılık güzel bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılSprey kullandıktan sonra her ne kadar yıkasa da acı tadı oralda senin ağzına gelebilir
Bağımlılık yapmıyor ama
Hatta kendini geliştirmeye yardımcı olabilir
Soran+1 yılBir sorum oalcak oral yaparken ağzıma bosalsa bu zararlı mı yapmayı Cook istiyorum ama izinn vermiyor.
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç bir zararı yok
Boşalabilir
Hatta spermin faydası bile var
Sadece yedikleri ile alakalı tadı ekşi olabilir
İstememe sebebi o sana oral yapıyor mu peki
Belki onunla alakalıdır
Cevap sahibi+1 yıl?
+1 yılCok skintii erken bosalma
02 Yorumla
Soran+1 yılBir şey biliyorum bir akrabam kocasının geç bosaldigiyla övünür hep ama adamın sapik olduğunu herkes biliyor
- +1 yıl
Himm bilemiyorumm zevkinizi etkiliyodur
+1 yıl30
Dakika ama 2. de 1 inci 5 6 dakika06 Yorumla
Soran+1 yılHimm çok zevk almak erkenn boşalma sebebi olabilir mi
- +1 yıl
Olabilir ama seks sırasında asıl erken boşalma sebebi erken mi olacak hemen bitecek mi düşüncesi rahat olursa bir şey olmaz
Soran+1 yılBunu nasıl sağlarım
- +1 yıl
Sen saglayamazsın onu erkek kendi kafasında sağlar ilk defa yapıyorsa ve ya 3 4 seferse normal bunlar
Soran+1 yılAlkollü olduğunda süre uzuyor ya da ben alkollü olduğunda daha çabuk orgazm oluyorum
- +1 yıl
Alkol beyne giden dalgaları yavaşlattığı için ereksiyonda uzun oluyor rahat düşünce ile yapıyor o yüzden de tam sertleşme olmuyor mesela
+1 yılBunların hepsi erken boşalma ve berbat.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı gün içinde iki kez olduğunda vajinal bölgemde rahatsızlık oluyor kasınti kızarıklık bu beni çok rahatsız ediyor bu normal mi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhemen ereksiyon olamıyorsa o da zor :D
018 Yorumla
Soran+1 yılHemen mesela normali nedir
- +1 yıl
hemen ereksiyon olup beş dk da boşalmak
Soran+1 yılBirleşme sürekli ve hızlı olursa 2 dk ama arada kendini tutarsa ve oral veya kilitoral devam ederse 15 - 20 dk sürüyor
- +1 yıl
normal sayılır
Soran+1 yılSıkıntı suu kendini yeeqtersiz biliyor üzülüyor güveni kkirik tekrar kazandırmak istiyorumn bir. Eziklik var üzülüyorum
- +1 yıl
cesaretlendir
Soran+1 yılNe yapicam bilemiyorum çok istekli değilim ama her birleşmede orgazm olmak istiyirum oda mutlu olsun bende olayım
- +1 yıl
parmaktan destek al
Soran+1 yılOonnnuu yyaappiyiruz başka ne yapalım
- +1 yıl
takviye kullansın
Soran+1 yılHimm doğal yolla olmuyor mu bu
- +1 yıl
macun vs olabilir
Soran+1 yılDaha hiç denemedik
- +1 yıl
senin arzu isteğin ne durumda
Soran+1 yılÇok değil ayda üç beş gün
- +1 yıl
o dönemde sana eşlik etmek iyi olur aslında ama neyse
Soran+1 yılTatlı yapar yeriz fındık fıstık kaju çare var
- +1 yıl
tatlı sonrası da tatlı tatlı mmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan erken boşalıyor galiba.
08 Yorumla
Soran+1 yılBencce soorun yok ama o öyle olduğunu söylüyor ve depreesyona giriyor
Cevap sahibi+1 yılonunla konuşarak öyle düşünmemesini sağla.
Soran+1 yılfantezi önemli benim için dokunarak ta orgazm oluyorum aslında anlatıyorum inanmıyor
Cevap sahibi+1 yılne kadar anlayışlı kadınsın tebrikler. Kocan bunun farkına varmalı.
Soran+1 yılBir. sey var aslında anal seks yapmak istiyorum oda istiyor ama çekiniyoruz açıkça konuşmadık ama anlıyorum bu bana zaraar verirmi bir çok yerde zararlı kadın için demişler
Cevap sahibi+1 yılözel konuşmak ister misin?
Soran+1 yılYok ya sağol
Cevap sahibi+1 yılsen de sağol.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEreksiyon 15/20 sn. Bosalma 40dk üstü
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErken bosalan erkeklerin masallari bitmez. Hızlı oldu , senden cok etkilendim, icin cok sicak vs vs. Bunlar masallar
Soran+1 yıl40 dk sürekli içinde git gel yaparken mı vajinaa nasıl dayanıyor
Cevap sahibi+1 yılIste cidden kadin perte çıkıyor diyebilirim. Eger kuruma sorunu olmazsa her ani zevk alıyor
Soran+1 yılEvet kuruma var bende 40 dk mümkün değil iki kez üst üste bilse hastalık yapıyor
Cevap sahibi+1 yılKayganlaştırıcı kullanabilirsin. Evli misiniz? maalesef birde bu ulkede cinselliği çoğu kişi bilmiyor.
Soran+1 yılEvet maalesef bende böyle düşünüyorum ilk gece korkkusauu yuuzzunden balayında bakire gezdim çok üzüldüm cinsellik benim için evlendikten çok sonra başladı
Cevap sahibi+1 yılIste ailede sexin ayip ve günah oldugu baskisindan kaynakli. Evlilik oncesi seks yasamayinca. Esinde böyle bencil ve erken bosalan biri çıkarsa ciddi hüsran.
Soran+1 yılEşim bence daha önce Ruslarla falan ilişki yaşamış Antalya'da çalışmış yıllarca ama. ruslar. Anal yapıyor ya aklıma o geliyor bu adam acaba analmi seviyor
Cevap sahibi+1 yılRuslarin cogu anal sevmez bu yanlış duyum. Anal bölgene ilgi mi gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılBende gizleneyim daha rahat konusuruz
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu süreleri kim verdi sana
04 Yorumla
Soran+1 yılBen çevrem kadın. muhannetlwri izlediğim erotik filmler p*rno değil bak erotik olanlar
Soran+1 yılKendi analiz sonucum
Belli standart arama
010 Yorumla
Soran+1 yılAccillayin lütfen a
Soran+1 yılBunda hem fikiriz amma sizce git gel hızlandığında 2dk bir mal mı
Soran+1 yılPartnerim çok uzzuluyor sürekli ben rrahatsizim penisim küçük ffalan diyor bu beni ilskiyi soorgulatiyor hayır deswmde ikna olmuyor bende sorun varr diyerwwk içine atiyor
Soran+1 yılUğraşıyorum fantezi için ikna edebilirsem her şey daha rahat olacak
Soran+1 yılAçık konuşayim mı anal seks yapmak nasil bir şey merak ediyorum kadına zarar veriyor diyorlar nikah düşüyor diyorlar ama ben cesaret edemiyorum oda bazen dokunuyor ama sonra çekiniyor ileri gitmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yıl4 sn
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl uzar bu süre
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılA sıkki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl15 saniye ne ya
00 Yorumla 5 dk iyidir
04 Yorumla
Soran+1 yılBerkle dur yaparak bosaalma ve oegazmm sureesini ayarlıyoruz bu iyi mi dizce
Soran+1 yılPartnerim neden sürekli kkendindeew sorun olduğunu söylüyor sizce
+1 yılNasilm bir bilgi
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişkide ten uyumu
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne