+1 yılYazık cidden üzüldüm Keşke atmasaydım Bak hiç tanımadıkların bana atar öyle resimler direkt silerim numaraları da olurdu bende asla ve asla tutmam silerim Çünkü insan beşerdir Belki yanlışa düşebiliriz gördüm yeter sileyim Çünkü o resim benim telefonumun hafızasında kaldı sürece hep kafamda bir fikir olacak acaba mı diye çünkü insanım ben beşerim Şaşarım Allah korusun Kendimi o duruma sokmamak için özellikle o resimleri silerim devamlı gerek yok ani sana da bir tavsiyem abi olarak gör beni bir daha kimseye o tür resim atma gerek yok Seni beğenen normal beğensin İlla farklı bir şeyler yapmak istiyorsan resim atma ya da silinebilir resim at sana abi olarak görmeni dediğinden çıkma lütfen
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Siz kızlar nekadar safsınız size hiç değer vermeyecek sizi kullanan hiç hak etmeyecek sizi paylaşacak kadar midesiz adi insanlara hak etmeyeceği mutlulukları yaşatıyorsunuz lan hayvanlar bile dişisini paylaşmıyor ölümüne savaşıyor sizi bu hale getiren insanlara ne fedakarlıklar yapıyorsunuz çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde insanlara poz vermeyin illa nude atacaksanız da yüz görünmeden atın kimin eline geçeceğini bilemezsiniz güven olmaz kimseye hele ki tam anlamıyla tanımadığınız kimseye bu tarz muhabbetlere girmesine bile izin vermeyin önce tanıyın emin olun. Böyle karaktersizler çok maalesef dünyada...
01 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde insanlara koz vermeyin yazmıştım.
Bir yıllık flörtümde defalarca istedi asla yapmam bence kendine saygın varsa ki olsun asla bir daha böyle bir şey yapma bak ben foto falan atmadım çocuk cinselliğe açık olursan sevgili oluruz dedi hayır dedim sevmemesine rağmen güya ona göre beni sevmiyormus bir yıl peşimden ona açık olayım diye koştu seviyorum onu ama yapmam sınırlarıma saygı duymalıydı izin vermedim elimi tutsun bile düşün. Hala seviyorum ama bu beklentileri aramıza engel yani sevsen bile fotoğraf atma belli prensiplerin olsun olan olmuş önüne daha dikkatli adımlar at ve bu canım çocuğa da yazma ve peşinden gitme , üzülme.
04 Yorumla- +1 yıl
@Mrtol1453 teşekkür ederim 🙏🏽 evet bildiğiniz duygularımı bilip şart koştu bana ki ben ona da dedim sınırlarım var ve öncelikle sevsem dahi ihlal etmem hala seviyorum bunu biliyor ama bana yüreğiyle gelmedi bu yüzden ilişkimiz olmadı
- +1 yıl
@Mrtol1453 tekrar teşekkürler 🙏🏽 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapana erkek değil o… çocuğu denir.
111 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBir daha birine nude atmadan önce 7473773 kere düşün derim. Nude bana göre gereksiz bir şey çünkü bir şeyler yaşanacaksa yan yana yaşanır. O çocukla irtibatını kes terim çünkü haysiyetsiz birisi. Bir hata yapmışsın ve olan olmuş. Bunun için kendini parçalasan da gerçek değişmez. İnsanları tanıyın artık. Devir leş bir devir olmuş.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Hemen gidip Cumhuriyet savcılığına gidip suç duyurusunda bulunmalısınız. Savcılık o arkadaşa ilgili yasa ve yaptırımlara göre cezasını verecek. Özel hayatın gizliliğini ihlal suçunun yalın halinin cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıdır. Bu durumun ortaya çıkmasının getireceği zincirleme olaylar da ise savcılığa sıcak bilgi akışı sağlayabilir akabinde mahremiyetinizin korunması için ne gerekli ise yapılacaktır. Lütfen durumlar daha da kızışacak diye korkmamalısınız. Burada özel hayatınıza saldırı alan kişi sizsiniz çünkü.
23 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yıl2 3 ay tanıyıp neredeyse hiç görüşmediği ve sevgili dahi diyemediğin birisine nude atıyorsan eğer şimdi oturup ağlamayacaksın.
Seninkisi hata değil bile bile lades olmaktır.
Sevgili adayı olarak da mükemmel bir seçim yapıp tam bir şere**iz bulmuşsun yani hayatının her alanında böyle seçimler yapıyorsan işin zor.
Yaymasından korkuyorsan şikayetçi olacağını söylersin ki önden başka platformlara vs düşmesin.00 Yorumla
+1 yılHerkese güvenmemen gerektiğini bilmiyorsun. Flört dediğin kişi belli ki yeni tanıştığın biri. Daha nasıl biri olduğunu bilmiyorsun. Üzgünüm senin adına. Bundan sonra bir adım atarken dikkatli ol. Gerçekten insanlar sandığın gibi iyi niyetli değil her zaman.
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok, mahkeme vs diyerek korkutabilirsin belki. Atmadan önce iki taraflı düşünecektin.
Kendinizi ucuzlaştırıyorsunuz. Sevilmek uğruna, inandığınız doğruları yerle bir ediyorsunuz.
Bu devirde güvenilecek bir erkek olsa bile atmayın. At ma yın ki gelecekteki eşinize karşı biraz yüzünüz olsun.
Çocuğu korkut, sağlam korkut. Tövbe edip hayatına devam et. Yapacak bir şey yok artık.00 Yorumlainternetten tanimadiginiz adamlari sirf 2 satir cumle yazdi diye uzaktan iliski, flort, sevgili ilan ediyorsunuz. Sonra ciplak fotograf atiyorsunuz. Vallahi allah akil fikir versin bu millete. B. ka surulecek akil yok. Git dava ac herife. Kvkk dan yatsin , akli basina gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklere güvenilmeyeceğini hala daha öğrenemedin mi dostum. Iyisi kötüsü yoktur bunların hepsi aynı. Kendisi de aynı haltı yerler ama o yaptığı zaman bu gurur duyulacak bir şey gibi lanse ettirilir fakat sen yollu durumuna düşersin. Aynı durumu ben de yaşadım maalesef ve o zaman yaşım küçüktü ne yaptığımı bilmiyordum. Bence bu kişiyi dava etmelisin. Hakkını aramalısın. Böyle serefsizleri de hicbir zaman unutmamalı insan. Seni böyle üzen insana çok daha kötü, sarsıcı bir şey yasatmalısın ki aklı başına gelsin. Onun sende nudelari varsa bunu akrabalarına ya da tanıdığı önemli insanlara at. Kısasa kısas yap yani. Bu p*cler karşılarında ezik kadın gördüklerinde daha çok kudurup her şeyi yapabilme hakkını görürler kendilerinde. Cok iyi bilirim.
01 Yorumla
+1 yılNude atiyorsan bile yüzünü kapatsaydin kapattin mi bilmiyorum ama , şahsen kimseye nude atacak kadar güvenmem ben ki atmamda zaten ne gerek var çok istiyorsa bedenini yanına gelsin onun yaptığıda karaktersizlik defet gitsin ya
10 YorumlaEğer yüzün gözükmüyorsa hiç sorun etme. Bir daha daha dikkatli ol. Güvenmediğin kimseye bir şey yapma ve atma. İnsan oğlu şrfsizlik hamurunda varsa yapıyorlar her haltı işte. Allah belasını versin böylelerinin.
11 YorumlaBir daha öyle bir şey yapmayacaksın ve ondan ayrılacaksın oda anlayacak hatasını ve kendine daha karakterli kaliteli birisini bulacaksın mahrem diye bir şey var çiftler arasında özel yaşanan şeyler o bunu delmis
00 YorumlaNude den etkilenen mi var ya. Bana bir arkadaşın nudesi gelse bakarım bi bu neymiş diye sonra silerim. Sanki diğer kızlarda olmayan bir şey görüyoruz. Erkeklerde çok büyütüyor şu nude işini. Kızlara da yazık. İfşa olunca zor durumda kalıyor
00 Yorumla
+1 yılYa kizim güvendiğimiz kişilerden niye darbe yiyoruz demek yerine iki dk kendine ben napıyorum desene...
nude atmak ne bu kadar mı cinselliğe açsın
git flörtünle yaşa ne yaşayacaksan foto moto atma nekadar saçma şeyler bunlar05 Yorumla- +1 yıl
@sonnisim üff abazalar bi defolun
- +1 yıl
@sonnisim aman ne büyük laf soktun çen öyle
okuduğunu anla önce
bye...
Adam serefsizin önde gideni öncesinde nasıl kız arkadaşını başkalarına gösterir, güzel kardeşim niyeti belliymiş, yanlız kızlar ne olursa olsun atmayın şu foto larınızı seven bekler zaten
10 Yorumla
+1 yılAtmasaydın kıçınızın başınızın fotosunu çekip sağa sola yollamak akıl işi mi bir insan niye böyle bir şey yapar hakikaten anlam veremiyorum senin gibilere müstahak..
10 Yorumla
+1 yılNe domuz adamlar var insanda bir sahiplenme bir kıskanma olur, şeref yoksunu işte napıcaksın kes irtibatı.
20 Yorumla
+1 yılSana nacizane tavsiyem bundan sonra hayatımda kim olursa olsun bu tarz görseller atma. Bunu yapan kişiyi de hayatında tutmamanı tavsiye ederim. Yapılan bu şey affedilecek bir durum değil...
00 YorumlaYerinde olsam savcılığa verirdim böyle pislikler cezasız kalmamali
20 YorumlaEğer bunun duyulmasından rahatsız olmazsan ki sanmıyorum gidip şikayetçi olabilirsin sonuçta izinsiz yaymış
00 YorumlaSikayet et çünkü o kişi seni günaha soktu
O resime bakan herkesi günaha soktun ve soktun için kul hakkina girdin00 YorumlaKaraktersiz biriymiş ama sende de hata var ne diye fotoğraf atıyorsun ki bu zamanda güvenme kimseye sonra başın ağrır böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı hataların telafisi olmaz , sen yine iyisin benim güzel kardeşim bir arkadaşım vardı kapalı kızları komple açtırıp, fotolarını bize gösteriyordu. En az 10 kız gösterdi böyle şerefsiz, iyi çocuktu jsjsjsj
00 Yorumla
+1 yılUmarım yüzün açık değildi ve en azından iç çamaşırın vardı üstünde
03 Yorumla- +1 yıl
Sen dua ette
Bizzat seni guruba atmamış.
Nereden buluyorsunuz böyle kansizlari
Soran+1 yılYüzümün yarısı açıkca belli oluyor üzerimde de hiçbir şey yoktu
- +1 yıl
Her şey görünüyor muydu?
Akıl var mantık var nude isteyen eşin ya da sevgilin bile olsa ne diye atılır ya zihniyet belli zaten abazalığık ve sapıklık türevi işte
01 YorumlaFlort birde.. Geçmiş olsun ne diyim. Bir daha yapmazsın. Özel şeyler yaşamak için fotograftan ziyade beraber bir araya geldiğinde yap.
00 Yorumla
+1 yılBir insan nasil atar ilgilendigi konustugu kizin resmini baska erkeklere güzel kardeşim mi nedir bilemedim
00 YorumlaBirisinin fotoğrafını izinsiz barındırmak, paylaşmak suçtur.
Bunu hatırlat o ite10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım sadece arkadas grubunda paylaşılmıs olsun böyle seyler elden ele dolaşır Twitter telegram grupları ve ifsa sitelerini kontrol et oralara düşerse kötü
10 Yorumla
+1 yılal bunu da paylaş diye bir nude daha at derim ben orta parmak niyetine
10 Yorumla
+1 yılÖzel hayatın gizliliğini ihlal den sikayetci ol. Boyle insanlara böylesi hak.
17 Yorumla- +1 yıl
Olamaz delil yok kanka ya
- +1 yıl
Kendisine atılan mesaj delil olabilir.
- +1 yıl
O mesajı atan kişi ispatlayabilirse delil olabilir
- +1 yıl
İspatlasin işte ona atılan mesajı kıza atsın al sana delil
- +1 yıl
Paylaşmayıp sadece gösterdiyse sıkıntı. Ama şöyle de bir durum var bu kız şikayet etse ailesinin de haberi olacak bu durum onu daha da beter bir duruma sokacak. Keşke gizliliğe daha fazla önem verilse şikayet mecralarında
- +1 yıl
Karaktersizlik işte ya. Başka bişi değil. Daha dikkatli olmalı insanın adı cikacagina cani ciksin hele birde muhafazakâr ailesi varsa hepten sikinti
- +1 yıl
Aynen ya daha sevgili bile olmadan bu tür fotoğraf paylaşımı sıkıntılı dikkat etmek lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir şey yapıcaksın magdem gğvendigin biriyle yap. Çoluk cocukla ugraşıyorsunuz sonra pişman oluyonuz. Şimdi arkadaşlarıda sana yavşicak bekle herkes ögrenicek. O ona o ona atıcak fotonu.
11 Yorumla
+1 yılİnanılmaz büyük bir terbiyesizlik yapmış. Kesinlikle onu cezasız bırakmamalısın. Özel durumlarınızı üçüncü kişilere atamaz ve bu bir suçtur. Yerinde olsam şikayetçi olurum
00 YorumlaSenden ricam bana numarasını ver onun hayatını karartim birdaha sana selam bile veremesin
00 Yorumla
+1 yılO yüzden kızlar dokunmadan iliski istemeyen erkekleri sevin geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılresime bakıp gruptakiler mastürbasyon mi yapmış lar amaç ne
00 Yorumla
+1 yılOnun için sosyal medyaya ve erkeklere güvenmiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Allahtan başka Kimseye güvenme asıl gerçek bu.
+1 yılşimdi sende bunu gidip başka platformlarda yayıyorsun numarası neyi varsa artık elinde
00 Yorumlanude atmak acizliktir bence ya keşke atmasaydın adın çıkmıştır bile geçmiş olsun
05 Yorumla- +1 yıl
erkeğinde adı pżvhnk diye çıkmıştır
- +1 yıl
arkadaşları da şimdi gider bunu başkasına yayar ne şerefsz diye
- +1 yıl
hee kesin öyledir ayn
Sende sorun tamamen. Elin oğlunu tanımadan finale taşırsan
...00 YorumlaAferin sana ailene ya da internete düşme olasılığın da çok fazla
00 YorumlaAh keşke yapmasaydın, atmayın kimseye mahrem fotoğraflarınızı gerçekten kimseye güven yok.
00 Yorumla
+1 yılPislik işte ne olsun. 😏 Bana atsa sevdiğim kimseyle paylaşmam. Telefonun kasasına atarım. Telefon bozulunca zaten 35-40 'a bölerim. 😏
00 Yorumla
+1 yılsen bu durumunda tek sevgiline değilde bir grup erkeğe vermiş oldun farkındasın dimi
00 YorumlaBöyle şerfszler yüzünden nude atmıyor kızlar. Yapmayın oğlum, iyi misin
00 Yorumla
+1 yılŞikayet etmekten başka çaren yok atmadan önce düşünseydin keşke
00 Yorumla
+1 yılNude nedir ya. Şu nude atan kızlar kadar itici kız görmedim. En nefrett ettiğim şey.
00 Yorumla
+1 yılAklı eden başı çeker maalesef. Yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılMahkeme acicaksin ki
Daha fazla yayılmasın
Korksunlar01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. O yüzden bi daha öyle bişi yaptığında yüzünü göstermeden at ki inkar edebilesin 😈😈😈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılNude atarken yüzünüzü gizlemeyi öğrenirseniz bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılNe kadardır birlikteydiniz? Güven ortamını nasıl sağladı
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. serefsiz pislik. bu tipler icin saf iyi niyetli cocuklari uzdunuz be kizlar :( gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılböyle karektersizlere güvendiniz sürece böyle olur bizde resim aldık atık namus bildik
01 Yorumla- +1 yıl
eleştirileri kafana takma abim emin ol hepsi bizlerden daha rezil
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Böyle insanlar yüzünden bize de güvenmiyorlar ayqu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtmazaydın edepli olsaydın sende kendi düşen ağlamaz
Şimdi hepsi bakıp bakıp 31 çekiyordurGit şikayet et bari savcılığa ver en azından cezasını çeksin00 Yorumlaİyi ölçüp tartmadan sallayın herkese, sonuç bu işte
00 YorumlaRahat davranıp fotolarımı beğendiniz mi diye sorsaydın
00 YorumlaYapcak bişey yok herkese herşeyin atilmayacagi konusunda tecrübe edinmiş oldun
01 YorumlaRezil rüsva olmuş oldun abla şikayetçi olabilirsin dene yani senin zararın olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılÇoluk Çoçukla çıkarsan olacağı o
Olğun olmadığından
Bundan sonra daha dikkatli olursun00 Yorumla - Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar