Sizi sürekli ergen gibi başkası ile kıskandırmaya çalışan sevgilinizden intikam almak için bir başkasıyla yatar mısınız?Performans olarak sevgilinizden daha iyi olduğunu düşündüğünüz, ve size değer veren sizi seven şımartan biri ile sevgilinizi aldatır mısınız?🍓🔥
Sevgilinizden intikam almak için başkası ile yatar mısınız?
Ben sevdiğim insanı aldatmadım intikam almak için dahi olsa yapmam benim karakterime ters yapan yapar saygı duymuyorum fakat yapanı yargılayacak da değilim herkes kendine yakışanı yapar ben ne kendime ne karşımdakine yakıştırmıyorum
Gizli yapıyosun gizli o keyfi yaşıyosun o yasak aşk olayı gibi sonra gidip söylüyorsun çok temiz oluyosun böyle m. l oluyolar bu nasıl gelip yüzüme söyleyebiliyor kafasında ben bundan çok büyük haz duyuyorum deneyebilirsin çok güzel oluyo
Aynen hiçbişey diyemiyor ayrılıyosun zaten böyle böyle devam ediyor ama şöyle bişey de yaptım 1 kişiyi 3 kez farklı kişilerle aldattım ama biriktirdim hemen söylemedim sonra 3 kişi degil de 1 kişiyle aldattıgını söyledim o kadarı da fazla olcagını travma olcagını düşündüm o kadar igrenç bi insan degilim o kadarı da fazla olur