Sanki kadınların hepsi sevgi arıyormuş erkeklerin hiçbirisi sevgi saygı göstermiyormuş gibi yazmışsın, kusura bakma da kadınların neredeyse hepsi özellikle türk kızları burunların dan kıl aldırmıyor binbir türlü gereksiz tepkiler veriyor önceliği para ve kas oluyor şimdi böyle bi ortamda sevgi göstereen adam da diyor ki neden olmuyor? Tell me neden olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben begendigim bir kadin varsa dis guzellik icin olur vay be tam bana gore diyorum ama sevgili olarak cinsel anlamda bakmak ayri
Aynen 100000 yıldır kimse tarif edemedi sen tarif ettin erkekleri aynen kardeşim aynen
Ben sordum sadece sanki yaşıtlarım hep öyle gibi
Yokmabi, hepimiz illa s... kecez.
Buna göre belirleyin tavırlarınızı.
Çok şükür öyle değilim bende tam tersi olmuştu kızlar konuyu oraya getiriyordu ben soğuyordum
Benim erkek versiyonum
Allah istediğiniz gibi birini nasip eder inşallah
cinsellikte isterim ama normal takilabilmem de lazim
Bu yaklaşımda olanlardan kaçın uzaklaşın
Herkes öyle gibi ama napim sevgilim olmasın mı
Herkes öyle değil akışına bırak sevgili bulmak istiyorsan böyle ararsan abazalara denk gelirsin
Herkes öyle değil tabi ki de sen nerden buluyorsun bu tipleri anlamadım
Çoğu öyle çünkü
Çevreni iyi seçer belirlersen çoğu diye bir seçeneğin olmaz. Bunu belirlemekte kişiye kalmış
Ben kimseyi aramıyorum bu zamana kadarda hep böyle şeylerden uzak bir insan oldum benden hoşlanan erkekler genelde bu şekilde yaklaşan tipler
Bir yerden sonra olması gerekiyor
Yoo cinsellik benim için çok önemli değil ya 😈
Aynen aynen sana sevgi mevgi yok yalnizliga alis
Sanki kadınların hepsi sevgi arıyormuş erkeklerin hiçbirisi sevgi saygı göstermiyormuş gibi yazmışsın, kusura bakma da kadınların neredeyse hepsi özellikle türk kızları burunların dan kıl aldırmıyor binbir türlü gereksiz tepkiler veriyor önceliği para ve kas oluyor şimdi böyle bi ortamda sevgi göstereen adam da diyor ki neden olmuyor? Tell me neden olmuyor
Verirsen zaten ayrılır hiç verme sen temiz kal
napak dağı daşı mı zikekk
yok canım arada futbolda oluyo ole deme
Evet
Olmazsa olmaz.
nerde babam
Yook hayır
Genelde
Hepsi değil
Olmazsa olmazdır
Evet asko