Ben 21 yasındayım o 37 yasında fb iliskisi seyrinde ilerliyo iliskimiz ama benim en basından bu yana duygum var cinselliği güven içerisinde yasayacağım birisi evet ama zoruma giden seyler var statülü bir adam ama her nekadar zevk karsılıklıda olsa maddiyatı geçıyorum manevi anlamda bile bana bir karsılığı yok elime dediğim gibi 5 dakıkalık bir zevk dısında geçen hiçbirsey yok. Ben çok safım değil mi benim gibi saf genç kız herkese lazım kesinlikle safım.
niye bu durumun içerisinden çıkmıyorsun diyiceksiniz çünkü yıllardır doğru yoldaydım aile sevgisi görmememe rağmen artık ama bakirede olmadığım için yıllarca beklemeye dayanamamaya basladim. Bu yasıma kadar hep erkekler yararlandı benden zaten bu adam beni cinsel iliski sonrası dövdü hatta. beni bu çıkmazlardan kurtarın napmalıyım
niye bu durumun içerisinden çıkmıyorsun diyiceksiniz çünkü yıllardır doğru yoldaydım aile sevgisi görmememe rağmen artık ama bakirede olmadığım için yıllarca beklemeye dayanamamaya basladim. Bu yasıma kadar hep erkekler yararlandı benden zaten bu adam beni cinsel iliski sonrası dövdü hatta. beni bu çıkmazlardan kurtarın napmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer