İlk kez ilişkiye girdim ilk boşalmam birkaç dk sürdü ardından diğerleri en az 10 dk en fazla 20 dk sürdü tabi 1 saat aralıklarla oldu tabi bunlar sizce geç boşalma problemim mi var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlkinde birkaç dakika, diğerleri 10 dk sürmüş neresi geç boşalma bunun? Sende geç boşalma değil de boşaldığın hâlde doymama problemi var sanırım. Bir gecede 9 kez birlikte olan kadının hâlini düşünemiyorum. Bir müddet sonra kuruluk yaşamaya başlamıştır ve muhtemelen hayatı boyunca cinsellikten soğuyacaktır. Kadın bulmuşken dibini de ekmekle sıyırayım diyip aç gözlüce dalmanın âlemi yok.
06 Yorumla
Soran+1 yılİstekli olduğum doğru ama partnerim çok mutluydu dediğiniz gibi kuruma problemi oldu ama her ilişkide 3 defa falan boşaldı. Diğerleri en erken 10 dk dedim bu arada ereksiyon halindeyim ama kendimi aşırı zorlamasam gittiği yere kadar gidicek gibi çok yorucu oluyo..
- +1 yıl
Kusura bakma ama okurken cinsellikten soğudum. Kız arkadaşının da nefret ettiğinden eminim. Senin de abarttığın çok açık ortada. Bu istekli olmak değil 💩 unu çıkarmak. Her neyse geç değil erken boşalma sorunun var ve o sorunla beraber kadın bulunca bilincini ve iradeni kaybettiğin de belli. Hepsi için bir seksoloğa gidebilirsin. En azından kız arkadaşın genç yaşta ameliyatlık olmaz.
Soran+1 yılCinsellikten soğumalık bişey yok normalde sevişmeyi baya uzun tutar tadına varmak isterim ama partnerim ne bana nede kendine oral yaptırmıyo aslında doyamadığımdan kaynaklı bence bide nasıl erken boşalma sorunum var onu anlamadım
- +1 yıl
Kadın soğuduğunda canı yanar ve bu zevk alınacak bir acı değil. Üstüne bir gecede 9 kez yapmak insanca bir şey bile değil. Soğumayan sensin, partnerin için travma olduğundan ben bir kadın olarak yüzde yüz eminim.
Soran+1 yılPartnerim kendi istedi çoğunda 😁 hatta son yaptıklarımızda
- +1 yıl
Eminim öyledir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılKızın halini düşünemiyorum. 😒 neyse soruna dönersek senin geç boşalma problemin yok aksine erken boşalma problemin var.
14 Yorumla
Soran+1 yılErken mi anladım teşekkürler 🙂 Bu arada kız çok mutluydu ve oda istekliydi rahat olun 😇
- +1 yıl
Üzgünüm ama kendinizi kandırmayın derim. Bu kadar ilişki kuruma demek ve kuruluk acı içinde ilişkiye girmek demek. Size mutlu gibi görünse de uzun süre birliktelik yaşaması mümkün değil. İyi akşamlar
Soran+1 yılYa zaten her zaman böyle değilki vaktimiz kısıtlıydı. Senede birkaç defa anca görüşüyouz
- +1 yıl
O zaman da böyle görüşüyorsanız gerçekten yazık.
İlk defa ise gayet normal
10 Yorumla
+1 yılÇok garip ne yedin içtin insan azvanı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Geç değil de erken
04 Yorumla
Soran+1 yılİlki çok erken evet ama sonra boşalmıyorum remen
Soran+1 yılAma kuruyorki belli süreden sonra karşı tarafın canı yanıyo
+1 yılKan gelir KAN!
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be 😁
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz