Yani bir sebeple gördüm. Ama baya sinirlendi. Erkek kendini kötü mü hisseder? Çokta önemli değildi yani kullanması kullanmaması.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO aslında şundan dolayı tepki vermiştir hani kendini performansını çok güçlü gösterdim de işte ilaçla yakalanınca ondan oldu da falan diye o bikere onun neden kullanıldığını bilmiyormu onu öğrensen ne olur öğrenmesen ne sadece daha fazla istekli olur bişey olmaz boşuna artistlik yapmış ama ona söyle alkol ile birlikte kullanmasın yoksa facia olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani sorun eden çok olur. Özellikle foyası ortaya çıktı durumu olur ya da daha önce hiç kullanmamıştır ilk defa kullanıyordur daha önce hep kullandı sanırdın diye korkar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
60Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Erkeklerin genellikle eşlerine ya da partnerlerine karşı göründüğümden daha iyiyim , bu benim naturel halim şeklinde kompleksleri vardır. Sizden gizli bir şekilde takviye ilaç alıp bunu sergilediklerinde vay be bu yaşa geldin ama gençler gibisin düşüncesini hissettirdikçe egolarını tatmin ederler. Burada kendi ne yaptığı değil sizin gözünüzdeki değerinin stabil korunmasını sağlamak isterler. Siz ise onun bu gerçeğini bulmakla onun bütün planlarını alt üst etmişsiniz :) Halbuki iki sevgili arasında en başından bunun konuşulup fantezi şeklinde düşünülmüş olması daha samimi daha içten bir ilişki oluşturmazmı? İşte bu düşünülmez. Yapmanız gereken şu aslında eşinizin belirlediğiniz zamanlarda bu ilacı almasını kendiniz istemeniz. Ama bunu söylerken hassas ifadeler kullanmayı ihmal etmeyin.
10 Yorumla
+1 yılGenelde meşru olmayan (yasak aşk) ilişkiyi yaşayan erkekler karşılarındaki kadının kaşar olduğunu düşündüğü için etkilemek ve rezil olmamak için ereksıyon hapı ve geciktiri kullanırlar ki kadınlar "kocam beni yıllardır hiç böyle silkemedi, sen ne kadar güçlüsün, uzun zamandır böyle bir şey yaşamadım, çok yoruldum, içim acıdı, yeter artık" desin ve tekrarını istesin. Bunları bu işi yapan çok kişiden dinledim, onun için kocasını aldatan kadınlara tavsiyem mesele cinsellikse bir kaç hap çözer kendinize koca aramayın, bu ilaçlara ulaşamayanların yardımına ise buzzer denen içecek yetişir. Seninkinin olayıda performansı arttırmak olabilir.
20 YorumlaEvet kötü hisseder. Sen ne kadar bu sorun değil desende hisseder. Sana yetememekten korkar kendini eksik hisseder. Performans olmayınca başka erkeklere gidersin diye korkmuş bile performans arttırıcı ilaç almış. Biz bunu büyütmesekte fazla erkekler sorun haline getiriyor bazen. Ama destek ol yalnız bırakma onu. Seviyorsan her hali ile onu sevdiğini söyle sık sık.
64 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki de sprey sıkıyor soruyor bir de öyle yapalım mı uzun ister misin diye :) karşı tarafı mutlu etmek amacıyla her şeyi yapabilen erkek iyidir kendi için istemiyor zaten karşısındaki kadını mutlu etmek amacında. kendi için olsa boşalır rahatlar. uzun sürmesini o da ister tabi de severler erotik seyler sürekli
445 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç de ağzım uyuşmuyor😅soreyden 10dk sonra beklenmesi lazım sadece o kadar.
Cevap sahibi+1 yılNiye mundar etmiş ne alaka gayet iyi her şey
Cevap sahibi+1 yılYani hızlı yapamıyor boşalıyor her türlü de yavaş yaparsa baya uzun gider ben zaten çok uzatilinca sıkılıyorum
Cevap sahibi+1 yılDakika tutmadım hiç blmyrm tahminim yok
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim düzenli seks hayatimiz yok ondan belki de
Cevap sahibi+1 yılFiziken kiloluyum yani öyle fit değilim ama dogyy de boşalıyor hızlanmasını istyrm çünkü o haldeyken
Cevap sahibi+1 yılHiç sansli dgiliz düzensiz cinsel hayat binde bir ve saçma sapan evli olmak isterdim her açıdan
Cevap sahibi+1 yılO da öyle diyor kalçaların tahrik ediyor dedi. benim32 onun ,34
Cevap sahibi+1 yılHoşlanıyorum ama karşılıksız. ilgisi var ama benim gbi degil.
Cevap sahibi+1 yılEkonomi her şeyi içinde tabi de bu da sadece o değil yani karışık baya. artık bıraktım zaten uzaklaştım
Cevap sahibi+1 yılEvli değil canım çünkü senelrdr aynı kıza takıntılı kalmış yeni yeni kafasından atmaya çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılcanım yazmamıştm orada SLK demistm onun için öyle çıkmış uygulamada
Cevap sahibi+1 yılHayır düşünmüyordur bence
Cevap sahibi+1 yılO kadar hayal gücü ne o öyle senelerde gorusmedgi biri takıntılı kalmış sadece artık bitmesi gerektgini soyledi bunun yeni karar aldi
Cevap sahibi+1 yılBende uzatmak istemyrm ama ondan başka etkilendigim hoslandgm biri olmadı bir keresinde evlilik teklifi etmişti pat diye gerçi ama ben silip engellemistm kafası karışık diye düşündüm öylesine bı evlilik yapacaktı farkindaydim
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki kimi düşüncem öyle bsey olabilir mi hayal gücüm okdr gelişmiş de degil
Cevap sahibi+1 yılBen de isterim evlenmek ama evlenmek için evlenmek istemyrm bütün herkes sahte geliyor:)
Cevap sahibi+1 yılHiç de bana göre değil birlikte yasamak
- +1 yıl
O pozisyonda hizlan demene gerek yok yeterki poponu guzel havaya dikip kavramak onemli kilon kac bu arada doggy pozisyonda vajinayi yalamak vakumlamak gibisi yokkk
Sen dogruysa 30 yas üstüsün, sevgilinde o yaslardadir, performansi iyi degildir, takviye aliyordur. Yani almadan bir deneyelim de, eger basariyorsa, seni orgazma cikarabiliyorsa, gercekten yan etkileri agir olabilen bir takviyeye gerek yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOhaaa evet yetersizliğini görmüş oldun sinirlenmesi dogal performansının sana kendi dogal performansı olmadıgını seni kandırdığını gördügünden mütevellit kendine olan sinirini sana temaşa etmiş
00 Yorumla
+1 yılKırılgan egosu varmış, sarsılmış biraz. Sen anlayışlı bir kadınsın belli ki. Bence onunla konuş bu konuda, rahatlat.
10 YorumlaKişilik meselesi bence bazıları bunu gayet normal karşılayıp berber alanlar bile var
22 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılErkekler için seks en büyük tatmin kaynağı. Eksik hissetmiştir
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılSana neden sinirleniyor onu anlamadım. Yetersizliğini veya eksikligini fark etmiş olman onurunu kırmış olsa bile sana kızmaya hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılEe zaten böyle bile sana yetmediğini biliyor birde sen simdi ilac kullandigini görünce hay mk rezil olduk demistir. ondan sinirli😂😂
00 Yorumlaondan sinirlenen bir erkek gerçekten hayatın zorlukları karşısında sizin ağzınıza e. bence dikkat edin bu tip yobaz erkekler hep sorunludur
00 YorumlaNeden kötü hissetsin ki. Ben açık açık söylerim kullanırsam, karşımdakine de yazık😁
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakalanmış, gururu incinmiş. Daha uzun bir ereksiyona sahip olsun diye yapıyor..
00 Yorumla
+1 yılnasil fark ettin bos fer seni mutlu etmeye calisyor
00 YorumlaHiçbir ilaç performans arttırmaz. Daha uzun sürmesini sağlar o kadar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki ihtiyacı veya sorunu varki kullanıyor. Erkekler olarak bu tür şeyleri çok takarız kafaya
00 Yorumla
+1 yılemin ol Türkiyede en çok satılan ilaç :D dsdsadsadas AMA Kimse kulanmazzzzz
00 Yorumlaadam senın ıcın atıo onu yoksa 2 dk da bosalsa ne anlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılUtanması normal ama bunun dışa vurumunun sinir halinde olması yanlış
00 Yorumla
+1 yılDemekki yetersiz kendini bilen birisi ama kotu olmuş
00 Yorumla
+1 yılSana niye sinirleniyor onu anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer iyi hissettirmek istiyorsan normal takılın ve normalinin daha iyi olduğunu söyle ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanmıştır bi miktar. ama sorun edecek bir şey yok herkes kullanıyor zaman zaman
00 Yorumla30 undan sonra sağlıklı beslenip spor yapmiyorsa onları kullanması gayet normaldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılNe garip ya ben üç dört defa yapsam doymam ilaç ne ya
00 Yorumla Erken boşalma sorunu vardır ve snle daha çok zevkler almak için kullanır ne güzel bak seni düşünüyor 🤣😅😅❗
00 Yorumlaotur konus demekkı uzun surelı kaldıramıyo ya da senı yarım yamalak bırak mak ıstemedıgı gozunde kucuk dusmek ıstemedıgı ıcın yapıyodur...
00 Yorumla
+1 yılOnun ki haksız kalkmıyordur, 40_50 yaşında hap bile fayda etmez ona
00 Yorumla
+1 yılİlac kullanmasa demekki sana yetemeyecegini düşünüyor
00 YorumlaDemek ki normal hali düşük ki ondan kullanıyor ne kadar sürüyor iş
01 YorumlaGerçekten artmis miydi peki
14 Yorumla
Soran+1 yılSanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ihtiyacın yok filan de
49 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç ihtiyacı yok çok iyiyiz. Ona zarar veriyor bu tarz ilaçlar kullanmasını istemiyorum
- +1 yıl
Öyle mi desin bebeğim
Cevap sahibi+1 yılSenin ihtiyacın benim de... Gerisini sen biliyorsun 😄😄
Soran+1 yılAy süpersin diyeyim bunu😅
Cevap sahibi+1 yılUnutur gider geçer kızgınlığı
- +1 yıl
Öyle mi ya yavrular
Cevap sahibi+1 yılSen bi sus yaa oğlan.
- +1 yıl
Gelsene sana erkek göstereyim ben
Ona ihtiyacın olan herşeyde senle beraberim de
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam :)
Hiç yaşanmamış gibi davranın normale döner
10 Yorumla
+1 yılerk*klik gruruna yedirememiş😂
10 Yorumla
+1 yılEvet gururuna dokunmuştur erkekler bunu sorun eder
00 Yorumla
+1 yılErkeklik gururu ne de olsa incinmiştir
00 YorumlaKalkmıyor demekki yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani turbosu patlamis araba gibi. Hiz yapamiyor adam. Gormezden gelseydin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yetersiz hissediyor olabilir
00 Yorumla kendini yetersiz görmüş. ondan sinirlendi
00 YorumlaPerformansı yetmiyormuş demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbelki daha uzun sürsün istiyordur
00 Yorumla
+1 yılAslında gerek yok
Uroglarin nette videoları var00 Yorumla😅 o öyle düşünmüyordur
00 YorumlaBir erkek neden ihtiyaç duyar?
00 Yorumlaaa eleman yetersizmiş
00 YorumlaUlan ben kullansam kadın dayanamaz wk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cok normal utanması takma kafanı gurur yapabilir
00 YorumlaBelki de cinsellik ereksiyon sorunu var
00 Yorumlanormal bir yaştan sonra
00 YorumlaGurur yapmıştır kendince 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarkında olmadan sana bile veriyordur uyarıciyi
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl? 😅
Cevap sahibi+1 yılVar öyle şeyler sonra karşılıklı ver Allahım ver
Alınmıştr görmezden gek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini yetersiz hissetmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni iyi s*kemiyor mu?
00 Yorumla
+1 yılKullandığına göre var bi sorun
00 YorumlaSana yetmiyor demekki takviye alıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılGurur yapar yetersiz görünmüş gibisinden
00 Yorumla - Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin performans artırıcı ilaç kullandığını gördüm, fark edince de sinirlendi. Kendini kötü mü hissetti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne