+1 yılEvet alışkanlık ama bu beyefendi ile evlenirsen çok üzüleceğin ortada, mastürbasyon bağımlısı olmuş. Psikolojik bir sebep olabilir altında. Ve boşalma süresiyle değilmekle beraber 5-10 kereye kadar yolu var yeter ki istesin. Ama seninkinde istek yok anlaşılan. Bir de gizli gay olma ihtimali filan var onu hiç düşünmek istemiyorum. Adam akıllı konuşmalısın bu ilişki iki kişilik benim zevklerime de önem vermen gerekiyor aksi halde bitirmek zorunda kalacağım de. Belki tedavi olmayı kabul eder. Geçmiş olsun. 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılKendini kötü hissetmeye gerek yok onun tercihi ve seçimi bu, alışkanlık haline getirmiş ama sen varken bunu böyle yapması tuhaf. Demek ki yeterince efor sarf etmiyor ve yorulmuyor. Fazla efor sarf etse mastürbasyon yapamaz.
00 Yorumla
+1 yılTutku azalmaya baslamıs muhtemelen, iliski de katalizör eksikliği var.. İliski de pasif durma. Ön sevisme aşamasına önem ver.. ellerini ve dudaklarını kullanmayı ihmal etme. İliski de ben merkezcil davranma, gerekirse kontrolü kendi elin de bulundur. Pozisyon degisikliklerine de gidebilirsiniz. Misyoner pozisyonunu sık kullanıyorsanız bir de kızak pozisyonu gibi hakimiyetin kadın da olduğu pozisyonları tercih edin.. Ve iliskinizi fantezilerle harmanlayın. Hatta kıskandırıp sizi arzulamasını sağlayın
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Mastürbasyon alışkanlık olabilir ama karşısında bir ten ve canlı biri var ise bunu yapması oldukça saçma. Eğer ki sizi çok isteseydi karşı da koyamazdı diye düşünüyorum. İlişkinizde bir aksaklık yok değil mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanında sevgilisi varken mastürbasyon yapan erkeğe de erkek denir mi bilemedim şimdi.
129 Yorumla- +1 yıl
Ben söyleyeyim; DENMEZ.
- +1 yıl
Bence de o ne ya çok saçma.
- +1 yıl
Karısı değil sonuçta denir tabiki
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Yani şunu anlamıyorum. Evlenmeden ilişkiye ben karşıyım ama yine de şu tuhaf; Madem mastürbasyon yapacaksın niye sevgilin var?
- +1 yıl
Yani bu bakımdan bakınca saçma geliyor.
- +1 yıl
Sevgililerin çoğu cinsellik için evlenmeyi bekliyor normalde. Oğlan bununla habire günaha girmek zorunda mı
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Şimdi şahsına değil, cümlene konuşuyorum; Cümlen çok mantıksız. Öncelikle bu devirde hiçkimse cinsellik için evlenmeyi beklemiyor. Hatta cinsellik için sevgili oluyorlar ve evlenmeden her haltı yiyiyorlar. Evlenmeden cinsellik günah, hem de en büyük günahlardan. Evlenmeden sevgili olmakta günah. Yani sonra evleneceğiz demeleri onları günahtan kurtarmıyor. Şimdi mesele şu; Bu adamın gözünden bakalım meseleye; Şimdi bu adam zaten cinselliğe girmiş bir sefer. Yani evlenmeyi beklemiyor. Bu adamın günaha girmeme gibi bir derdi var mı sence? Meseleye bu adamın gözüyle bakınca zaten cinselliğe girmiş, sevgilisiyle cinselliğe girmekte onun gözünde bir sakınca yok. Şimdi bu bakımdan bakarsak adamın yaptığı çok mantıksız. Madem cinselliğe giriyorsun sevgilinle, neden mastürbasyon yapıyorsun? Mesele bu.
- +1 yıl
Ağa ilk cümlenden sonrası okunmaya değmez bu devirde kimse cinsellik için evlenmeyi beklemiyor ne demek Lut kavminde herkes zina ediyodu hepsi helak oldu kişi kendinden bilir işi siz zina ediyo olabilirsiniz ama benim kız arkadaşlarının yüzde 90ı cinsellik yaşamamış kaldı ki herkes yapsa bölüme Lut Kavminin sonucu ortada. Allah Kuran-I Kerim’de hiç akletmez misiniz diyor bunun anlamını seni görünce anladım.
- +1 yıl
Adam istemiyor işte. Bu kontör paketi mi ki bi kere yaptığında hep yapman günah olmasın. Bir kez günaha girdin diye hep girmemelisin elinden geldiğince Allah’a döneceğini hatırlamak gerek💎
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Meseleyi anlamamışsın. Birincisi lut kavmi livata yapıyordu. Erkeklerle oynaşıyorlardı. "Siz zina yapıyor olabilirsiniz." Biz erkeklerin yanından geçerken bile hem onlar hem de biz başımızı önümüze eğerek geçiyoruz. Dini senden mi öğreneceğiz. Zina yapan sensin. Sen cinselliğe girince günah işlemiş oluyorsun da, sevgilin olunca bu günah olmuyor mu? Kız arkadaşların cinsellik için evlenmeyi bekliyor, kız arkadaşlarının sevgilisi var bu günah değil mi? Bu adamın derdi bir kere yaptım tekrar yapmayayım mı? Sence bu adamın böyle bir derdi var mı? Adam zaten arada birlikte oluyormuş. Eğer derdi bu olsaydı arada sırada birlikte olur muydu? Meseleye benim bakış açımla bakarsak zaten bu adam zina yapıyor. Sevgilisinin olmasıda zina. Ama meseleye adamın bakış açısıyla bakarsak; Bu adam zaten cinselliğe girmeyi günah saymıyor, cinselliğe giriyor ve bir kere girdim tekrar yapmayayım derdi yok. Madem böyle cinselliğe girmekte onun için bir mahzur yok o zaman neden mastürbasyon yapıyor? Mesele bu. Benim de çevremde bekar olmayan kız arkadaşım yok, SEVGİLİSİ OLAN DA YOK. Meseleyi anlamıyorsun. Ben zaten bu kişinin günaha girmediğini ya da yaptığının yanlış olmadığını söylemiyorum. Meseleyi anla önce. Çok açık ve bilindik bir şey; Artık sokak ortasında bile cinselliğe giriyorlar. Evliliği bekliyorlarmış, kim evliliği bekliyor? Sevgililerini bırak, yolda gördükleri adamla zina yapıyorlar. İnsanlar böyle pislik bir haldeler. Biz karşıdaki erkekle göz teması bile kurmuyoruz, sen sevgili olmaya bir şey demiyorsun. Sana göre sadece cinselliğe girmek günah. Yarım hekim candan, yarım hoca dinden eder, öğren de gel.
- +1 yıl
Ben zinanın haram olduğunu biliyorum ve asla yapmam. Dini senden mi öğreneceğiz? Zaten aklın basmıyor belli. Söylediklerimden hiçbir şey anlamamışsın. Yani "Hiç akletmez misiniz?" Ayetini daha önce anlamayıp, şimdi anlamadan ayrıca alakasız bir meseleden anlamandan belli aklının basmadığı. Bu ayeti getiriyorsun, sence sen akletmiş misin? Sevgili olunabilir, cinselliğe girilemez. Yani sence sen akletmişsin gibi bir de burada bu ayeti getiriyorsun. Allah bilir tesettürlü bile değilsindir ya da tesettürün bi baş örtüden ibarettir. Bu kadar pisliğinizin içinde aklın varmış gibi bir de bu ayeti getiriyorsun. Ben gayet iyi akledebiliyorum. Bu adamın bakış açısıyla meseleye baktığın zaman adamın mastürbasyon yapması çok saçma, çünkü bu adam senin ya da benim gibi düşünmüyor. Ayrıca Lut aleyhisselamın dönemindeki mesele ile şuanki meselenin ne alakası var? Onlar erkeklere ilişiyorlardı, yani zinadan daha kötü bir şey yapıyorlardı. Sana tavsiyem meseleleri araştır, öğren sonra konuş. Önce beynini geliştir, sonra insanları eleştirirsin. Bundan sonra sen kendi kendine yazabilirsin, benim sana yazacak bir cevabım yok. Çünkü bu yazıyı anlamıyorsun devamını da anlamazsın. Devamında hala cevap yazman beyinsiz olduğunun büyük bir kanıtı. Cevap yazmazıpta kanıtlarsan sevinirim. Bu arada sana tavsiyem IQ testi yaptır mutlaka.
- +1 yıl
Sen sevgili olunmasına bir şey demiyorsun ama cinselliğe girince günah diyorsun. Sevgilisinin olması da günah. Haram olan bir erkeğe bakması da günah, mastürbasyon yapması da günah. Sana göre sadece cinsellik günah. Şimdi kalkmışsın burada edebiyat yapıyorsun. Hiçbir şey bilmiyorsun, din dersi veriyorsun.
- +1 yıl
İnşaAllah daha fazla cevap yazıp, daha çok batmazsın.
- +1 yıl
Oo bu manas destanı ne böyle upuzun yazını ilk cümleden sonra okuyamam valla işim gücüm var. Kut kavmini araştırmadan cehaletini ortaya serme, normal zina da vardı ve onlar da ses etmeyenler de helak oldu.
Soran+1 yıl@AchelyaMiryamxx yorumlarını okudum. Bana yardımcı olur musun gerçekten şu an çok kötü durumdayım. Sana nasıl mesaj atabilirim
- +1 yıl
Sevgilisi varken ve yanındayken mastürbasyon yapan erkeimsi varlıkla hayat yürümez. İstediği kadar alışkanlık desin. Herşeyden önce sana saygısızlık. Sen ne işe yararsın ki, elim senden fazla işe yarar mesajı vermektir bu.
Uzun uzadıya düşünmeye gerek yok. Senin bu ilişkiyi şu an şu dakikada sonlandırman gerekir. - +1 yıl
@feyziiihüsnü Zamanımızdaki neredeyse herkes zina yapıyor, o insanların üzerine de kıyamet kopacak. Bu toplumun neredeyse tamamı zina yapıyor, bunu benden iyi sen biliyorsun. Çünkü sen de o pislikten uzak değilsin. Lut kavninin helak olma sebebi livata, zina değil. Zina edenler olabilir fakat helak edilme sebepleri livata. Bu arada o uzun yazı da sen oku diye değil, sen okusan da anlamazsın. Ben sadece sana cevabımı verdim.
- +1 yıl
Takip atarsan ben sana mesaj atabilirim.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Bu arada kusura bakma düşünemedim, uzun olduğu için beynin yetmez okuyamazsın diye hesaba katmam gerekirdi.
- +1 yıl
Uzun uzun açıklamaların ezik özgüvensiz yapını gösteriyor. Seni çekmek zorunda değilim. Ben seni o kadar takmam ama sen beni ne kadar takmışsın öyle.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü :) :) :) Seni ciddiye alamıyorum şuanda. Yani gerçekten beynin yok. Seni neden takayım ki? Bu yazıyı yazdım belki bir şeyler istifade edersin, cahil kalma diye. Yoksa söylediklerin zerre zoruma gitmez. Sonuçta beyinsizsin kendi kendine çırpınırsın işte. Gerçekten güldürdün. Allah versin.
- +1 yıl
Ciddiye alamadığım halin mi okumaya değmeyecek kasta uzun yazı yazman? Daha fazla ezilme defol
- +1 yıl
Cahilsin tartışmamak lazım seninle, haklısın çok haklısın mesele tam senin dediğin gibi (!)
- +1 yıl
Ciddiye alamamış halin mi okunmaya değmeyecek sıkılıncak kadar uzun yazman? Daha fazla ezilme defol
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Dediğim gibi ciddiye aldığım için değil, bana zıt konuştun ben de lafımı savundum. Bu ciddiye aldığım manasına gelmez. Bana zıt konuşursan tabii ki yazımı savunurum. Bence ezilen sensin. O yazı okunmaya değer tabii anlayan için. Söyledim birkaç sefer ama anlamıyorsun tabii, tekrar söyleyeyim; Beynin yok sen anlamazsın.
- +1 yıl
Kızım eziksin ya defol lütfen daha fazla ezilme senin yerine insanlar utanır okurken. Mal ya
- +1 yıl
Kesinlikle sana acıdım, takmıyorum kafasında cevap bile veremiyorsun. Halbuki biri sana zıt konuştuğunda kendini savunman gerekir bu onu taktığını göstermek. Sen şimdi istersen biraz daha saçmala buyur, meydan senin. Ben kaçtım. Vaktimi seninle harcayamam.
- +1 yıl
Bb dayı.
Soran+1 yıl@AchelyaMiryamxx takip nasıl atılıyor öyle bir yazı yok
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Evet mastürbasyon ciddi bir alışkanlıktır. Ve bu alışkanlığın bir bedeli vardır ve bu bedeli ikiniz birden çekersiniz. Amiyane tabirle sevgilinizin beyni kendisine siz birlikte olurken dur ne yapıyorsun neden uğraşıyorsun bunun kolayı varken der ve mümkün olduğu kadar normal ilişki varken masturbasyona yönelim artar. Bunun çözümü basit ama uygulama şartı gerektirir. Yani sevgilinizinde bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsa bunu uygulaması gerekir.
https://youtu.be/ck2TZ7ow7Uo
1. Yöntem sevgilinizi karşınıza alıp bu ilişkiyi sürdürmekmi sürdürmemekmi istiyor cevabını almalısınız. Büyük olasılıkla sürdürmek isteyecektir. O zaman ilişkinize renk katacak neler olabileceğini kendisine sorun cevabını uygulayabilirseniz mastürbasyon konusunda kendisinden bir söz almalısınız.
2. Yöntem hafif soğuk davranmalı, ilişkiyi kesmeli, aynı sizin onu yakaladığınız gibi onun sizi prno film izlerken ve mastürbasyon yaparken yakalamasını sağlamalısınız. O sizi yakaldığında ve yüzleştiğinizde tüm duygusallığınızla içinizden gelenleri yüzüne vurmalı dişiliğinizi kendisinin bu davranışı yüzünden kaybettiğinizi haykırmalısınız. Bu onun kendisinden utanmasını sağlayacaktır.
3. Yöntem bu biraz tehlikeli ama işe yarayacak yöntem eğer sizi gerçekten seviyorsa Bu videoyu birlikte ona mutlaka seyrettirmelisiniz. Özellikle bi video sonrasında ya mastürbasyon ya da ben dememeli ama bunu hissettirmelisiniz. Cinselliğe önem verdiğinizi ve bunu tam anlamı ile yaşayamadığınızı onun yüzüne vurmalısınız.
https://youtu. be/ck2TZ7ow7Uo00 Yorumla
+1 yılKendini kötü hissedeceğin bir noktada uzak durman gereken bir ilişki bu seni yıpratır,üzer ve öz güvenini mahveder anladığım kadarıyla da bu algı sen de yavaş yavaş oluşmaya başlamış ki bu soruyu bizlere kadar getirmişsin kendi içinde bu noktada kendine olan saygını çabucak toparlayıp ondan uzak durman gerekir bence çünkü mastürbasyon hayal ile gerçekleşen bir bütünlük ve sen hayatındayken özellikle bunu seninle yaşayabilecek durumu dahi söz konusu iken kendini hayal dünyasına adayıp rahatlatan birisini ele alacak olursak hayallerinin senin bedeninden daha tatminkar olduğu net ortada sevgisini bilemem ama saygısı ve sadakati hayal dünyası ile yok olmuş birinden bahsediyorsun önemli olan ilkinin olması değil onun sana ne hissettirdiği olmalı bence lütfen ne yaşadığına değilde neler yaşayamadığına odaklan ve kurtul ondan.
10 YorumlaUğraşmak istemiyordur, halk arasında buna egoist diyoruz!
Kadını tatmin etmek zaman alır emek ister demekki o kısa yoldan işini halletmek istiyor🤷🏻♀️ Sana tavsiyem bir süre birlikte olma ve aynı şekilde sen benimle ilgilenmediğin için kendimi doyuruyorum de! Bakalım tepkisi ne olacak 😅30 Yorumla
+1 yılMerhaba..
Henüz bu duruma alışmamış olabilir belkide. Önceden yaşadımı bilemem tabi. Ama açık açık sebebini sormalısın ona. Belkide ihtiyacı çok fazla ve sadece sen yeterli gelmiyor olabilirsin. Git ve konuş derim. Ve canını sıkma sonuçta başkasıyla yapmıyor bunu..00 Yorumla
+1 yılSaplantı haline gelmiş :) alışkanlık vs.. .
Bende de bı dönem olmuştu biriyle yatmayinca falan sonra kızlarla seks yapmaya başlayınca geçti.
Mesel şu ki vajinanın tadinu alınca birakamiyorsun ama o tadı unutursan mastürbasyon başlıyor.00 YorumlaDemekki mastürbasyon daha fazla zevk veriyor ona. ya da alışmış bu duruma. Ama alışkanlıklarını değiştirmesi gerekiyor. O mastürbasyon yaparken sende hemen duruma el at. Ben yaparım sana de kandır birlikte ol.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen; kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek; herifin şansına ve şansının değerini bilmeyişine bakk!!!
00 Yorumla
+1 yıl31 çekmek kötü bir alışkanlık, çoğu erkekte var maalesef, ufaklıktan kalma bir tik gibi düşünebilirsin ama af edersin kız orada dururken de elini s*ken de ne bilim.
13 Yorumla- +1 yıl
Elini si*me tabiri tam oturdu :) :)
- +1 yıl
Hakikaten elini si*miş oluyor.
- +1 yıl
@AchelyaMiryamxx Doğruyu konuşmak lazım :D
+1 yılNedsn kendinizi degersiz hissettiren birini hala yük olarak taşımaya calisip kendinizi üzüyorsunuz. Yaptıkları yapacaklarinin teminatidir. Bu öküz ile bir ömür gecer mi diye sor kendine
00 YorumlaBazıları alışır vazgeçmez bu da öyle demekki sen varken uyuşuk işte ne gerek var, ağzının tadını bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılBu bir hastalıktır, bu hastalıktan bir an önce kurtulması gerekiyor. Çünkü, fazla mastürbasyon zararlıdır, zararını ilerleyen yaşlarda görecektir
00 Yorumla
+1 yılHatta bu evlilik dönemlerinde bile böyle durumlar olabiliyor Bazı insanlardan mastürbasyon bağımlılığı olabiliyor
00 YorumlaCinsel açıdan sizi beğenmiyor olabilir cinsel organını hoşuna gitmiyor olabilir belki sizi arzulamıyor
00 Yorumla
+1 yılSeninle her an nasil olacak. Erkek hergun ister. Evli degiksin ki. Ayni evde yasasan mastürbasyon yapar mi sence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojik o rahatlamayi sende yasayamadigini düşündüğü için öyle. Değil sen 10 kişiyle birlikte olsun. Yine aynı huyuna devam eder Psikolojik bir durum
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl asabiliriz bunu daha kendine bana itiraf edemiyorken asla tedavi olmaz
Cevap sahibi+1 yılEmin ol günde 6 7 defa ilişkiye girenler var. Bence biraz sınırları zorla🙂
Soran+1 yılSinirleniyor. Yorgunum yeterli vücut dinlensin diyor? Bu kadar istekli olma bu kadar mı meraklisin bir kere oldu yeter diyor.
Cevap sahibi+1 yılBencilce hareket edip kendisini hep o noktaya odaklamis. Ve bu psikolojik. Bunu söylersen bile seni tersleyecek hatta yollariniz bile ayrilabilir
Belki sana söylemeye çekindiği bir fantezisi vardır
10 YorumlaBelki cesaret Belki de alışkanlık. Bunun bir çok nedeni olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. O nasil bir erkek ya yani yaninda sen varsin bide istese geri cevirmyeceksin oda mastürbasyon yapiyor ben bu adama erkej demem
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlıksa sen git oyna onunkiyle, sonra ne yaparsanız yapın
00 Yorumla
+1 yılBu gençliğinde alırı mastürbasyon çekmekten dolayı oluyor bir ara bendede oldu ama düzelttim
00 Yorumla
+1 yılAdam kraliçe den vazgeçemiyor demekki elizebeth da anlayın
00 YorumlaSen adamın canını çıkar 3 kere bosalmasini sağla kesilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlişkinizde sıkıntımı yaşıyorsunuz ya da sevgilinde mi var mastürbasyon hastalığı.
00 Yorumlap*rno bağamlısı p*rno bırakmasını söyle hatta söyleme denetle p*rno ve 31 den uzak dursun
00 Yorumlazevk vermiyorsun demek ki ya da bağımlı olmuş 31 bağımlısı
00 Yorumlaasddas aklı olan otuzbırı bırakır mk bende bırakmaya ugarsıyom bı boka yaradıgı yok daha da azıyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden beraber olmak istemediğini düşünüyordur.
00 Yorumla Bundan sonra bir şey olmaz değiştir vazgeç bundan değişmez
00 YorumlaHmm sen dur askim ben devam edeyim de oksayarak bosalt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİliskiye girdiginiz halde yapmiyorsa cidden beyin yok onda
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce yapmadıysanız bunu göze alamıyor olabilir.
00 Yorumla Of of çok sıkıntı mastürbasyon bağımlılığı olabilir
00 Yorumla
+1 yılMal olduğu için üzerine binmek varken eline biniyor vizyonsuz herif
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYuh Senin gibi manitası olacak ama asılacak Sen niye ona takılı kaldın ki
Çok adam var 😎10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Kendini iyi hissettirmeyen bir etmen, bu kıyafet bile olabilir. Yakınında tutma.
00 Yorumla
+1 yılBiz yokluktan çekiyoruz sevgilim olsa hiç işim olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtanıyor olabilir. Senin ilkin olmasına rağmen nasıl bu kadar cinselliğe açık olabiliyorsun?
08 Yorumla- +1 yıl
Cinselliğe açık olmakla ilkinin olması arasında ne alaka var? Yaşamış artık olmuş o çıtayı geçmiş. Daha ne kadar kapalı olabilir ki? Yapma konusunda tereddütleri olsa ve yapmasa o zaman yeteri kadar açık olmazdı ama yapmış.
Cevap sahibi+1 yılİşte ilki olduğu için baya açık garip geldi bu.
- +1 yıl
Aynen la o yaşa kadar günahtan korkmuş şimdi Allah’tan korkmadan zorla istiyor bi de erkekten ay erkek bile bundan adammış
- +1 yıl
@feyziiihüsnü her insanın cinsellik yaşamama sebebi günahtan korkmak değil.
- +1 yıl
Bu korkmuyor ama gerçekten insanlar nişanlısıyla düğünden önce bi kere hata yapsa utanıyor bu ise devamlı haram istiyor
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü evet istiyorum. Beni yargılamak senin haddine değil. Yallah başka kapıya. Ben bu adama güvendim inandım birlikte günahsa bizim günahımız sanane
Cevap sahibi+1 yılİlk kez yaşamana göre nasıl bu kadar açık olabiliyorsan?
- +1 yıl
Güvenmek inanmakla ne alaka o sana inanmamış ama kezban ucuz 😝
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İşte masta alıştığı için seni görmüyor gözü onun için artık canı istediğinde sadece seks yapmalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakımlı olmandan Ziyade acaba yeterince zevk alamıyor olabilir seninle ilişkiye girdiğinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen pslik misin seninle zina yapmak zorunda mı evli misin ki neden yapmıyor diye soruyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamile kalmaktan bununla evlenmemekten hiç mi korkmuyorsun bununla ne işin var 😡
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer desek bize vermezsin
Gidip haketmeyen ite ikram edersin
Müstahaksiniz muna goyum00 Yorumlaaferdersınde resmen sallamıs bazı genel ev psıkolojık sorunları dahada onemlı farklı sebepler konusmak sormak ıstedıklerın varda bunu erkekle konuscaksın yazabılırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakalanacak kadar @ptal bir adamla nasıl oluyorsun? Bu düşündürücü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilinin Sana söyleyemediği fetişlik yönü varsa onu hayal edip yapıyo olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne insanlar var hazır yumusak ıslak sıcakamcik varken kuru elini becerir mi insan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖküz olabilir mi ya da seni arzulamıyor olabilir mi
01 Yorumla- +1 yıl
İstek ve arzuya bağlı karşılıklı sayı 3ten fazla da olur
Sende onun karşısına otur o mastürbasyon yaparken sende yap
00 Yorumla
+1 yılNe mal erkekler var ya. İşte boylelerinin sevgilisi olur, benim gibiler mastürbasyon a devam eder
10 Yorumla
+1 yılMaalesef gerçekten alışkanlık
40 YorumlaYakalamak? Ayni evdesiniz demek ki. Bence kendini gözden geçir .
00 YorumlaTuhaf bir şey benim sevgilim olsa ben sadece onunla yapardım
00 Yorumla
+1 yılBazen mastürbasyon seksten zevkli
21 YorumlaAradığını bulamamış olabilir
11 Yorumlaseksi değilsin muhtemelen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmıştır biraz zaman ver
00 Yorumla Onunla konuş bence bu konuyu.
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon bağımlısı seninle bir alakası yok
00 Yorumla - Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne