Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çünkü gece insan yataktadır ve yatakta da malum eşimiz, sevgilimiz ya da işte partnerimiz vardır sere serpe yanıbaşımızda. Ortam müsait, ister istemez ayaklarımız bedenimiz ellerimiz her yerimiz fokunuveriyor ona. Eee aklımızda bir kötülük yok ama dururmuyuz hiç aklımız kayıveriyor oraya, bal kutusuna sonra yazık ikizler hâlâ takkeli ise memeleri serbest bırakıp özgürleştirmek gerekir değil mi çokarıveririz ikizlerin takkesini ohhh bak libido tavan ne güzel değil mi?
Tutkulu fanteziler sıcak bir masaj da libidosu tetikleyiveriyor o da çok heyecan veriyor.
Çok hüzel şey bunlar. Geceler bitmesin, sabahlar olmasın birlikte sarmaş dolaş harika ben çok istiyorum.😎00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Libidonun yükselmesi bence enerjinle alakalı! Gündüz dinlendiysen ve gece insanıysan gece yükseliyor olabilir ama sabah insanıysan, sabah enerjin en yüksek seviyedeyse libidon sabah/öğlen yükselir.
Gece ise yorgunluktan düşük olur😅
Bazi insanların enerjisi hiç bitmiyor yani bu libidonun her zaman yüksek olduğunu gösteriyor 😃00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen de genelde bu olay sabahları oluyor su gibi bir çarşaf jdjdjjd
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim her zaman yüksek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bu kişisel bir genelleme sanki. Ama yanlışta değil. İlkinizde birleşme saatleri genellikle geceye programlanmış ise gece , gündüze programlanmış ise gündüz libido yükselir. Yani burada libido dediğimiz ikitaraf içinde uygun müsaitlik saatleri. Ne zaman uygunuz o zaman yaparıza bağlanıyor. Eğer her iki fertte çalışıyor yorgun argın piller bitmiş bir hayat düzenleri varsa gündüz bu ritüel halini alır. Yeni evli yeni ilişkiye başlamışları tamamen bunların dışında tutuyorum. O zaman vakit saat kavramı zaten yok ) Aslında konu biraz münferit.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü gece insanın kendiyle ya da partneriyle başbaşa kaldığı bir zaman dilimidir. Bu yüzden akla sadece cinsellik gelir ve libidoda artış olur. Tutku da bunu tetikler eğer partner varsa.
50 Yorumla
+1 yılBenim geceleri uykum yükseliyor ) bence gece değilde sabaha karşı libido daha çok yükseliyor. Dinlenen vücudun ve hızlanan kan akışının etkisi olsa gerek
10 YorumlaBazen belli olmuyor gece gündüz hep yüksek olanda oluyor. Ancak geceleri daha sakin olunca kendimizi dinledigimiz için ve aklımızdan farklı düşünceler getirdiğimiz için erotik yani, bu da libido yükselişi yapıyor.
20 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla insanlar gündüz çalışıyor ve ancak gece dinlenebilme ve kendini dinleyebilme fırsatı buluyor. Belki de bundandır
30 Yorumla
+1 yılGündüz keşmekeşinden kurtulup gece tek başına kaldığımız zaman iç dünyamıza döneriz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 24 saat ateşliyim hep aklımda kadın bacak arası var öpmek okşamak var. ahhhhh ahhhh
10 YorumlaGece olunca hararet basıyorsa demek ki
40 Yorumla
+1 yılÇünkü gece
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok yardımcı oldun teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim 💁♀️
+1 yılLibido yeniyor mu? Karın acıkması filan mı😂😂
27 Yorumla- +1 yıl
Yorumu okuyan kişi banaaaa fatiha oku xkskxjsks Burdan dua zinciri başlatim😂
Soran+1 yılSen ciddi değildin dimi sjjsjs lütfen ciddi değildim de 😂
- +1 yıl
Hangi konuda😂😂
Soran+1 yılLibido yeniyor mu 😳😳😅
- +1 yıl
😂😂Bilemem sence
Soran+1 yılBen susuyorum 🤐🤐🤐🤐
- +1 yıl
Susma daa dua ett😂😂😂
+1 yılÇünkü gece onun kafası çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılSadece geceleri mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılYani gündüzleri başka şeylerle uğraştığım için olabilir
+1 yılÇünkü yükselmesi lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hepsi boşluktan
00 Yorumla
+1 yılSabah aksam yükseliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılişsizlikten
00 Yorumla
+1 yılneden acaba
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne