Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hmm. Ama madem birliktesiniz, hayatına seni alabilirdi değil mi. Neden hayatına girmedin onun. Hem böylece üzülmezdin de. İkiniz de ne güzel mutlu olurdunuz değil mi? Sevgiyle kal, hep mutlu ol. Sakın karamsar olma 😎🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi insanlar varken hem de seks istemeyen, bunların peşine takılmanız sizin suçunuz. Kim bilir kaç kişiye aynı muameleyi yaptı. Saf temiz erkekler bol Türkiye de. Bir insan yalan söylüyorsa emin ol saf temiz birisi değildir. Yani evleneceğin kişiler seks istemez.
00 Yorumla
+1 yılSeninle eğlendi iş evliliğe gelince seni eş olarak kendine uygun görmedi inşallah bu siz kadınlara ders olur şimdi sende gidersin düzgün efendi birinin hayatına girersin İlkim sensin der yoluna bakarsın zamanla bedeninin alıştığı gibi ruhunda alışır
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten onunla evlenmeyi dusunmuyordum ki konusmustuk bunları
- +1 yıl
O zaman adam ciddi bir ilişkiye başlamak üzere ve o kadına değer veriyor o yüzden seninle görüşmek istemiyor bunda anlamayacak ne var adam sadık olmak istiyor demek ki
Seni yedek lastik olarak da görmek istemiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer yolun ve yolculuğun bir sonu vardır. Onunla yolculuğun buraya kadarmış demek ki. Sen de kendi hayatına bak. Yeni maceralara, yeni tatlara, yeni zevklere yelken aç.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Peki ona soramadım mi ben burada neciyim de hayatına birini alıyorsun? Ben senin neyine yetmiyorum acaba da böyle bir anda kestirip atıyorsun sorunları konuşup çözmek düzeltmek varken? Demedin mi bunu ona? Ancak her ne olursa olsun kendini burada suçlu ve eksikte hissetme. Adamın bitireceği vardı bitirdi belkide. ya da hayatında zaten biri vardı o an boştaydı o boşluğu seninle doldurdu. Ve tekrar eskiye yöneldi. Hayatta her şey olabilir bu da onun sorunu. Senin değil hiç üzme kendini bunun için.
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarında okudum kıl tüye takılmış. Benim birlikte olduğum adam da gögüs göbek sırt hep kıl vardı omuzlarda bile alıyordu Yani belli oluyordu. Bıyığımı alıyorum da biraz belli olmuş diye hala yüzüme vuruyordu lan bi aynaya bak kıldan vücudun belli olmuyor gelmiş neye takılıyor
11 YorumlaBirlikte olduktan sonra bunu dediyse bu kişinin hali hazırda bir ilişkisi ya da ileriye dönük başka planları var olabilir. Bazı insanlar ise sadece dürtüleri ile hareket ederek insanların hayatına dahil oluyor ve sadece zarar verip kaçıyor. Türkiye’deki çoğu insanın psikolojik sorunları var o yüzden insanlara karşı mesafeli olmak en iyisi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden yatağa girerseniz böyle ağlarsınız iste sizin gibilere hiç acımıyorum: )
Bak seni kullanmış atmış kenara işte.
Biraz zor kadın olun ağır olum hanım desinler demiş eskiler.
.
.
.
Her karşı tarafa da iyi yapmış falan deyip savunmuyorum karşı tarafın karakteri, yaptığı da oda ayrı bir mevzu tartışma ve eleştiri konusu..13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen ve senin gibiler kadınlık gururunu evlenmeden yatağa girmeden önce düşünmeli.
Bu tip erkeklere kozu siz kendiniz veriyorsanız haberiniz yok.
Soran+1 yılNe ağlaması be o kaybeder
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirlikte olduğun adam kim? Sevgilin mi kocan mı? Kim bu adam? Bir hukukunuz yok ki adamla, birbirinizin hiçbir şeyisiniz. Görüşmez istemiyorsa görüşmeyi bitirir ve ona bu özgürlüğü veren de sizsiniz. Sizi hiçbir yere koymayan, hiçbir değer vermeyen adamlarla birliktelik yaşayıp gelip burada zırlıyorsunuz. Suçlu sizsiniz.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*Görüşmek
Soran+1 yılBen de ona deger vermiyorum hem zirlayan da yok
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyledir..
+1 yılBu da kullanıp atan cinsten demek ki
ulan böyle şerefsizleri var ya alacaksın Kızılcık sopasıyla bir güzel döveceksin32 Yorumla- +1 yıl
Kullanılmasın onlar da, her söze kanmasınlar. Adam niyetini açık açık belli ediyor, bunlar macera yaşamak için görmezden geliyorlar, jeton düşünce de mağdur ayakları
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Büyük bir terbiyesizlik onun yaptığı.. Evet insanlar ayrila bilir ancak karşıtı kırmadan mantıklı öneri ile ayrılır.. Kadına saygı her zaman erkeğin onuru olmalı.. Bırak gitsin sen önüne bak..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoy dötüne rahvan gitsin ;)
Sürekli seni görmek istiyorum diyen biriyle beraber olmak varken görüşmek istemeyen biri için soru açmaya değmez.13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşlar Yakın mıydı?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDaha genç ve ateşli birini bulmuş, zaten sende meraklısı değilmişsin çünkü sizinkisi son zamanlarda öylesine bir şeye dönüşmüş. Oysa birliktelik tutkulu olsa değil görüşmeyelim demek tekrar tekrar yapabilmek için her şeyi dener. Her fırsatı değerlendirmek için kırk takla atar. 👍
+1 yılTamam güvenmediğiniz bir insana bu hakkı vermeyin sınırlarınız olsun. Her şeyi kabul ederseniz hevesini alır ve sizi terkeder çünkü başka amacı kalmamıştır. Yeni birinin peşinden gider
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Bulmuş fıstık gibi kızı uydurduğu bahaneye bak, kıl tüy var diye çulsuzun kendinde yokmuymuş, ilerlemeden kesmiş olması iyi, bul birini keyfine bak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın bıraksaydı son derece normalken, erkek bırakınca neden kullanmış atmış oluyor halen bunu çözemedim.
10 Yorumla
+1 yılSadece seks yapmak için görüştüğün her erkekte bu risk var, f*ck. buddynin sana karşı bir sorumluluğu olmaz keyfi o an ne isterse o şekilde hareket eder.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Bu senle işini görmek için beraber olmuş. Yerine başkasını bulunca da göndermiş seni. Boşuna canını sıkıp böyle biri için kendini paralama. Boş ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBana elimi sallasam ellisi ne paraliyicam
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelliki siz bir gelecek üzerine ilişki kurmamışsınız sanırsam karşılıklı hoşlantı ve tatmin üzerine kurulu bir ilişki bu. Bu sebeple adam biriyle hayatını birleştirecekse ve vazgeçmek zorunda kaldıysa ondandır. Bir de tabiki performans ta önemli
00 Yorumla Ahhh sürekli birilerini yedekte tutanlar var ya. Çamlıca kulesine oturmaları dileklerimle
58 Yorumla- +1 yıl
Çamlıca kulesi 😂😂
+1 yılUcuz erkeklerle olursanız olacağı bu yavrum bugün başka yarın başka mantalitede birisi ile seks mi yaşanır veyahut ilişki vs. Neyse tecrübe olmuş artik sağlam ilerlersin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılKorktu ve gitti. İşi düşünce ya da yoklukta yine gelir, merak etme.
10 Yorumla
+1 yılAsık olmaktan korkmustur
tıksınmıstır kı bu senle alakalıda olmayabılır
ısrarcı olma yolver gitsin30 Yorumla
+1 yılDemekki hevesini almiş yeni birine geçmistir. Qma yaptiği ayıp ve terbiyesizlik. Size bu sekilde kiric8 olmamak yerine adam gibi konuşup ayrilmasi gerekirdi.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne bu ya sizin özelinize bir şey söyleme hakkını kendinde nasıl buluyormuş. Yaziklar olsun onun adamligina bu sadece kullanip zevki alip ayrilma bahanesi olmuş bence
+1 yılBu nasıl günün sorusu olur ya soru bile değil kim seçiyo bu günün sorusunu?
30 YorumlaOna mı sorsan acaba ya da hiç ulaşmayıp komple düşünmeyi mi bıraksan
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo
Kankam f*ck ilişkisinde beklentiye giren sensin suç sende
12 Yorumla
Soran+1 yılBeklentiye falan girmedim
+1 yılen azından birlikte olmayalım diyecek kadar saygılı
21 Yorumla
+1 yılErkeklerin genel tavrı bu. Her çiçekten bal alayım ama benim çiçeğime dokunulmasın
21 Yorumla- +1 yıl
Hepsi değildir yaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılDers vermk ıstemıs ya da pişmn olmuş vicdanını rahatlatıo ama bu onun cahıl ve hanzo olduğu gercgnı degstrmz. Olmıcaksa da söylemeye gerek yok bı kere oldumsahep olurum ama arzu ve zaman ayırımı sıklıgm degısır
00 Yorumla
+1 yılHayatinda başka biri varken seninle olması normal değil şerefsizliktir bu böyle erkeğinde böyle adaminda 🤬🤬🤬
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Emin ol seninle görüşmek isteyen çok kişi vardır bırak gitsin
10 Yorumlaaayy si... tir.. et boş ver adam yok sanki
213 Yorumla
Soran+1 yılA. hahaha ım nasil yok
Soran+1 yılAmmina k. oyar im nasil yok
Soran+1 yılOyle diyenlerin bile sirasinda bekleyen 10 kisi vardir ne bakıyon
Soran+1 yılYok yok vardir illa simariyorlar onlar
Soran+1 yılHm bilmem belki de gercekten yoktur olabilir tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMeraklı değilsen bırak giden gitsin gurura dokunacak bir şey yok boş ver
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beraklıge doydu heralde istedıgını aldı baska cıcek lere konmaya gıttı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. maalesef üzülerek söylüyorum peçete gibi kullanılıp atılmışsın rica ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılSana çok büyük haksızlık yapılmış neden böyle oldu ki?
00 Yorumla Diyemedinmi cehenneme kadar yolun var skkktir git 🤔
00 YorumlaAdamı kullandın, o da senden kaçtı. Olay bu, abartma sana erkek mi yok
00 Yorumla
+1 yılDürüst olmuş en azından bazıları gibi kelime oyunu yaparak yedekte tutmaya çalışmamış
00 YorumlaTadina bakmis, alacagini almis demek, nedeni bu olabilir. Kendisine neden sormadin?
00 YorumlaO senle dalga gecmis bence alacagini almis sonra defol gitdemis yani iliski yasadiysaniz tamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini alıp da kaçanlardan bugün. Bence kanmamalıydınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOo iyi bari sana açıklama yapmış bana açıklama yapmadan kesti görüşmeyi
31 Yorumla- +1 yıl
Semdemi iliskiye giriodum bitskti
+1 yılGururlu ol ve bu sözün üstüne bir daha görüşme...
12 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmem
- +1 yıl
En iyisi bırak ne kaybettiğinin o farkına varsın...
+1 yılSana değer vermeyecek birini kendinle odullendirme birdaha !
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir seks deneyimi olmamış
ya da adam sevmedigi bişeyler görmüş sende00 Yorumla Evliyse mantığını devreye sokmuş, değilse ilişki sırasında ters giden birşeyler olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlmak istediğini almış demek ki artık ihtiyaçı kalmamış Sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi misin neden öyle dedi ilk mi görüştünüz nasıl tanıştınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞeftali nin vitamini kabuğundadır oda tüylü olur deseydin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Niye kafayı takıyorsun zaten takilmaliktiniz ikinizde oldu bitti senle yuva kuracak kadar aptal bir insan değilmiş...
00 YorumlaKarekter yoksunu biriymiş yazık olmuş
10 Yorumla
+1 yılvajinan kokuyor demek ki
30 Yorumla
+1 yılPerformansini beğenmemiş olabilir züppe
32 Yorumla- +1 yıl
Hem kadıni hem adamı gömdün böyle yorum görmedim
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
+1 yılOnun için tek gecelikmişsin demekki.
21 Yorumla
+1 yılAblacım nedenini bize değil ona soracaksın
20 YorumlaSeni s... kenara atmış gülüm
22 YorumlaKötü sevişmişsin bebek. Ondan hep
06 Yorumla
Soran+1 yılO kötüydü be adem baba
Soran+1 yılNe yapicaktim daha
Soran+1 yılSen yapma bari
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden demiş olabilir acaba
311 Yorumla- +1 yıl
Ya oral yapmamistir ya da yaptirmamistir belki ten uyusmadi belki kucuk birsey mide bunaltmistir 🤔
- +1 yıl
Oral yapmamis ya da yaptirmamis olabilir
Cevap sahibi+1 yılTen uyumsuzluğu da olabilir
Cevap sahibi+1 yılVeya herhangi bir şeyinden tiksindi
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Tiksincek birsey yok bence ama tabiki karsindaki partnerini bilemem acikcasi vajina kokmuyorsa gerisi cokta tinnn
Soran+1 yılKıl tüy görmüş bende Dağ ayısı kılıklò
Cevap sahibi+1 yıl😅 Bu erkekler şaka mı mağara adamı gibi dolanıyorlar kadında kıl tüy olmaz diyolar tutacan ıslak odunla dövecen böylelerini
Soran+1 yılSaka gibi ya kil yumagi gibi adam benim tek tük tuyume takıldı
- +1 yıl
Kil tuy olsun ne olcak ki onun ki bahane nerden buluyorsunuz boyle kili tuyu bahane edenleri
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adam deme ya bide adam demişsin
10 YorumlaAçık sözlülükte bu adam gibi olun. :)
10 Yorumla
+1 yılkadında yüzüne çok bakar
10 Yorumla
+1 yılKullandıktan sonra mı alıyor güzel kardeşim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki oldumu önden peki
10 Yorumla - Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar